28 Ekim 2025 Salı

14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”   14:23   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   14:21   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN COŞKULU CUMHURIYET KONSERI   14:19   BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   10:13   MERSIN’DE MEME KANSERINE KARŞı BILINÇLI ADıM: EMEKLI EVLERINDE HAYAT KURTARAN EĞITIM   16:28   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı KAPSAMıNDA GERÇEKLEŞTIRILECEK SEFO KONSERINE DAVET   16:25   TOROSLAR’DA CUMHURIYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTI   16:21   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MEME KANSERI FARKıNDALıĞıNA DIKKAT ÇEKTI   11:16   EĞITIMDE SıCAK DESTEK: MERSIN’DE 3 BIN ÖĞRENCIYE HEM KURS HEM ÖĞLE YEMEĞI   22:30   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:47    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”  
 
     
   

6 Şubat depremlerinin ikinci yılı... Özgür Özel Adıyaman`da, Gölbaşı Deprem Şehitliği‘ni ziyaret etti


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, Gölbaşı`nda bulunan deprem şehitliğini ziyaret etti. Özel ardından Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Kaymakamlığı`na giderek Belediye Başkanı İskender Yıldırım ve Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ile görüştü.

 

Tarih : 6 Şubat 2025 Perşembe 11:39   Okunma : 626

Haber: Gülara SUBAŞI - Kamera: Ünal AYDIN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin ikinci yılı dolayısıyla dün Adıyaman‘a geldi. Özel, gece deprem saatinde yapılan resmi anma törenine katılmasının ardından Gölbaşı ilçesine gelerek Gölbaşı Deprem Şehitliği`ni ziyaret etti. Burada depremde hayatını kaybedenler için mevlit okundu, ardından CHP Lideri Özel ve beraberindeki heyet, mezarlara karanfil bıraktı.

Özgür Özel, şehitlik ziyaretinin ardından konteynerda hizmet veren Gölbaşı Belediyesi`ni ziyaret etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yıldırım, Özel`i makamında ağırladı. Özel`in Adıyaman`daki son durağı Gölbaşı Kaymakamlığı oldu, Özel burada Kaymakam Seyhan ile görüştü.

"Çocuğumun geleceğini bu ilçede göremiyorum. Bu ilçeden kaçıp gitmek istiyorum"

Gölbaşı Belediyesi çıkışında Özel`in yanına gelen bir depremzede esnaf şöyle konuştu:

"Esnaf çok kötü durumda. Bunu hiç kimse dile getirmiyor. Bu ilçeye habire yalanlar söyleniyor. Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın geldi, ağustosun sonu eylülün başıydı. Bu ilçe ne zaman ayağa kalkacak, bunlar ne zaman yapılacak? Ben bir esnafım. Benim çocuğum var bir yaşında. Ben çocuğumun geleceğini bu ilçede göremiyorum. Bu ilçeden kaçıp gitmek istiyorum. Bu ilçeye ne zaman önem vereceksiniz? Adıyaman`ın Tutdere gibi bir şansı var, başkanımız sağ olsun ama bu ilçeye hiçbir şey yapılmıyor. Bugün Besni‘de çok fazla yıkım olmadı, Besni ayağa kalktı. Adıyaman`da çok fazla yıkım olmadı, Başkanım Adıyaman‘ı ayağa kaldırdı. Bu ilçe ne zaman ayağa kalkacak? Bu ilçede yaşayan insanlar ne zaman tozdan, pislikten gelecek kaygısı yaşamayacak? Deprem habire kapımızda. Bu sorunlarımız ne zaman çözülecek?"

“Devlet bu ilçeye ayrımcılığı ne zaman kaldırırsa sorunlar o zaman çözülecek”

Özel ise şunları söyledi:

"Bu ilçeye ayrımcılığı ne zaman bırakırlarsa o zaman çözülecek. Adamlar şu ilçeye bir asfalt dökmek için bütün etraftaki AK Partili ilçelere, belediyelere veriyorlar, beldelere kadar veriyorlar; bu ilçeye vermiyorlar. Deprem pazartesi oldu, çarşamba günü buradaydım. Başkanla bir konteynır gibi bir şeyin içinde konuştuk, o gün bugündür söylüyor. Buranın bütün suyunu İzmir Büyükşehir‘in İZSU`suyla Mersin`in MESKİ`si bağladı bu adamın çabalarıyla. Devletten bir şey gelmedi. Devlet buraya bir el uzatmadan bu ayrımcılığı Gölbaşı‘na sürdürdükten sonra taşıma suyla bu kadar değirmen dönüyor. Bu adamcağız ayda bir kere bana geliyor. Ben Adana Büyükşehir‘den bir şey istiyorum, Mersin Büyükşehir‘den bir şey istiyorum, İzmir Büyükşehir‘den bir şey istiyorum ama devlet gerçek gücünü buraya göstermesi lazım değil mi? Bu ilçede AK Parti‘ye oy veren bir sürü insan var. Hepsi canımız, ciğerimiz. Onlara söyleyin, AK Partili milletvekillerini arasınlar, desinler ki ‘Kardeşim, seçimde oy almaya geliyorsunuz. Bu ilçenin belediyesi CHP`li diye pislik yapıyorsunuz, unutuyorsunuz. Bunu yapmayın` desinler.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA