20 Ocak 2026 Salı

16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”   20:03   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:45   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:35   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:35   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”   18:28   “MURAT ÇALıK’A HASTANEDE GIZLI MUAMELE: ‘BIR KARE GÖRÜNTÜDEN KORKUYORLAR’”   16:20   EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA YÜKSELTILMESINE ILIŞKIN TEKLIF… KONYALı EMEKLI: “SABAHA KADAR BEKÇILIK YAPıYORUM”   15:15   YARGıTAY’DA YSK ÜYELIĞI IÇIN SEÇIM BAŞLADı, ILK TURDA SONUÇ ALıNAMADı, SEÇIME YARıN DEVAM EDILECEK   14:14   MURAT ÇALıK, ÖNCE İZMIR ŞEHIR HASTANESI’NE ARDıNDAN KATIP ÇELEBI ÜNIVERSITE HASTANESI’NE SEVK EDILDI   13:12   ÖZGÜR ÖZEL’DEN HRANT DINK MESAJı: "TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇıKANA, TÜM SORUMLULAR YARGıLANAN KADAR UNUTTURMAYACAĞıZ"   13:05   TRUMP’TAN GRÖNLAND MESAJı: “NOBEL VERILMEDIYSE, ARTıK BARıŞı DÜŞÜNME GIBI BIR YÜKÜMLÜLÜK HISSETMIYORUM; ABD ÇıKARLARıNı ÖNCELEME ÖZGÜRLÜĞÜM VAR”   12:24   CHP’LI KıŞ: İKTIDAR ‘KRIZ VAR’ DIYEREK OVP’YI ŞIŞIRDI, VATANDAŞTAN FAZLA VERGI TOPLADı; EMEKLIYE, ÇALıŞANA, ÇIFTÇIYE VERMEDIĞI PARAYı FAIZE ÖDEDI  
 
     
   

Çiğdem Bayraktar Ör`ün tutukluluğuna itiraz edildi... Avukatı Ersöz: ``Babası entübe durumda``


leştirel bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle `Cumhurbaşkanına hakaret` suçlamasıyla tutuklanan akademisyen Çiğdem Bayraktar Ör`ün tutukluluğuna itiraz edildi. Avukatı Hüseyin Ersöz tarafından verilen dilekçede, Ör`ün babasının sağlık durumu da gerekçe gösterildi. Ersöz, "Ne yazık ki bu süreçte, kızının haksız şekilde özgürlüğünün kısıtlanması, babasının sağlık durumunun ağırlaşmasına ve yoğun bakıma kaldırılmasına neden oldu. Çiğdem Ör`ün babası Bursa Şehir Hastanesi`nde `entübe edilmiş` durumda`` dedi.

 

Tarih : 14 Şubat 2025 Cuma 11:34   Okunma : 485

(İSTANBUL) - Eleştirel bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle `Cumhurbaşkanına hakaret` suçlamasıyla tutuklanan akademisyen Çiğdem Bayraktar Ör`ün tutukluluğuna itiraz edildi. Avukatı Hüseyin Ersöz tarafından verilen dilekçede, Ör`ün babasının sağlık durumu da gerekçe gösterildi. Ersöz, "Ne yazık ki bu süreçte, kızının haksız şekilde özgürlüğünün kısıtlanması, babasının sağlık durumunun ağırlaşmasına ve yoğun bakıma kaldırılmasına neden oldu. Çiğdem Ör`ün babası Bursa Şehir Hastanesi`nde `entübe edilmiş` durumda`` dedi.

Sosyal medyadan yaptığı eleştirel bir paylaşım nedeniyle 13 gündür tutuklu bulunan akademisyen Çiğdem Bayraktar Ör`ün avukatı Hüseyin Ersöz, tutukluluğa itiraz başvurusu yaptı.

Müvekkilinin, yakın zamanda burun ameliyatı geçirdiğini ve  halen tıbbi takip ve özel bakım gerektiren bir sağlık durumuna sahip olduğunu kaydeden Ersöz dilekçesinde, "Öyle ki müvekkil cezaevinde dahi nefes almasını oldukça güçleştiren slikon koruyucu/destekleyeciler kullanmaktadır. Tutukluluk hali, müvekkilin mevcut sağlık durumu göz önüne alındığında, geri dönüşü mümkün olmayan sağlık risklerine yol açabilecek niteliktedir" dedi.

Müvekkilinin 67 yaşındaki babası Ali İhsan Bayraktar`ın Bursa Şehir Hastanesi`nde yoğun bakımda entübe durumda olduğunu belirten Hüseyin Ersöz, "Şeker hastası olan ve son dönemde böbrek yetmezliği şikayetleri gelişen Ali İhsan Bayraktar`ın durumu, kızının tutuklanmasına bağlı yaşadığı üzüntü nedeniyle ağırlaşmış, 4 gündür entübe durumda tedavi edilmeye çalışılmaktadır. Müvekkilimizin babasının sağlık durumu oldukça kritik olup, müvekkilimizin babasını belki de son kez görebilmesi, ölçülü olmayan tutuklama tedbirinin sonlandırılmasıyla mümkün olabilecektir." ifadelerine yer verdi. 

Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı`na yapılan başvuruda, savcılığın resen tutukluluğu sona erdirmesi ya da Sulh Ceza Hakimliğinin talebi değerlendirmesi istendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA