15 Ağustos 2025 Cuma

16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”   14:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNA DESTEK VERDI   14:19   İBB SORUŞTURMASı TUTUKLUSU IŞ ADAMı KAPKI’DEN, AVUKAT BIRINCI’YE SUÇ DUYURUSU   13:54   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "İBB BORSASı" İDDIASı: "AK TOROSLAR ÇETESI ÇÖKÜYOR"   13:53   AYDıN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÇERÇIOĞLU, CHP’DEN ISTIFA ETTI   13:40   SILIFKE’DE YANGıN KABUSU: BÜYÜKŞEHIR, 87 PERSONEL VE 53 ARAÇLA MÜDAHALE EDIYOR   23:42   SILIFKE’DE CIĞERLERIMIZ YANıYOR   15:39   CHP’LI BAŞARıR’DAN ANTALYA HALKıNA ÇAĞRı   15:37   KARALAR’ıN AVUKATıNDAN HUKUK SKANDALı IDDIASı   15:35   10 6’LıK TEKLIF MEMUR VE MEMUR EMEKLISINI MEMNUN ETMEDI   13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   11:14   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi kaynar ikramını haftanın 5 günü vatandaşlara ulaştırıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde, haftanın 5 günü yapılan kaynar ikramlarını, her yaştan Mersinli memnuniyetle karşılıyor. 6 noktadan dağıtılarak kentin atmosferine katkıda bulunan hizmet, yerel lezzetlerin tanıtımına da destek oluyor. 

 

Tarih : 26 Şubat 2025 Çarşamba 09:50   Okunma : 412

(MERSİN)- MMersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde, haftanın 5 günü yapılan kaynar ikramlarını, her yaştan Mersinli memnuniyetle karşılıyor. 6 noktadan dağıtılarak kentin atmosferine katkıda bulunan hizmet, yerel lezzetlerin tanıtımına da destek oluyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kaynar ikramları, her yaştan Mersinli`yi memnun ediyor. Zencefil, zerdeçal, tarçın, karanfil, havlıcan, yenibahar gibi baharatlarla hazırlanmış kaynar, soğuk havada vücuda enerji veriyor.  Büyükşehir`in kaynar ikramları, Pazartesi günü Tarsus PTT Yarenlik Alanı çıkışında, Salı günü Mezitli bankalar önünde, Çarşamba günü Toroslar Kuvayi Milliye Caddesi`nde, Perşembe günü Akdeniz ilçesi Yoğurt Pazarı`nda, Cuma günü ise Yenişehir ilçesi Alanya Sokağı ve Tarsus Kültür Park önünde yapılıyor.

"Kentimizin 6 noktasında, hafta içi her gün vatandaşlarımızla buluşturuyoruz"

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nda sosyolog olarak görev yapan Nazire Büyükgürses, kaynar dağıtımıyla hem soğuk günlerde vatandaşların içini ısıttıklarını hem de geçmişten gelen bir lezzet sunduklarını belirterek, "Kaynar ikramımızla, vatandaşlarımızın hem bağışıklık sistemlerini güçlendiriyor hem de kültürel mirasımızı yaşatıyoruz. Özenle seçilmiş baharatlarla hazırlanan bu şifalı içeceği, kentimizin 6 noktasında, hafta içi her gün vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Kaynar sadece bir içecek değil, çocukluğumuzdan hatıralar, dost sohbetlerinde paylaşılan bir sıcaklık ve Mersin`in köklü geleneğidir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve beğenisi, bizim için en büyük mutluluk" dedi.

"Soğuk havalarda güzel gidiyor"

Büyükşehir Belediyesi`ne kaynar ikramından dolayı teşekkür eden vatandaşlar ise memnuniyetlerini şu sözler dile getirdi:

-Yılmaz Ömür: "Bu insanlığa bir hizmettir. Kaynar, şifalı ve insanın hem içini ısıtan, hem de ferahlık veren bir içecek."

-Muhammed Güney: "Tadı çok güzel ve çaya benziyor. Ferah bir havası var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz." 

-Nazire Çakmakçı: "Başkanımıza teşekkür ederim. Kaynar çok güzel ve şifalı."

-Naciye Temel: "Kaynarı, genelde doğum yapanlara içirirler. Başkanımız Vahap Seçer`e çok teşekkür ediyoruz. Soğuk havalarda güzel gidiyor." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA