16 Mart 2026 Pazartesi

01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!   14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”  
 
     
   

DEM Parti, yetkili kurullarında yaptığı tartışmaların ardından il ve ilçelerde halk buluşmaları yapacak


Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan`ın "Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir" çağrısının ardındandan DEM Parti, kurullarında gelinen süreci ve bundan sonra izlenecek yolu belirleyecek. ANKA Haber Ajansı`nın edindiği bilgiye göre, parti kurullarında sürece ilişkin nasıl bir yol izleneceği tartışmalarının ardından önceki dönemlerde olduğu gibi il ve ilçelerde halk buluşmaları yapılacağı kaydedildi. 

 

Tarih : 1 Mart 2025 Cumartesi 15:09   Okunma : 457

(ANKARA) - Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan`ın "tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir" çağrısının ardındandan DEM Parti, kurullarında gelinen süreci ve bundan sonra izlenecek yolu belirleyecek. ANKA Haber Ajansı`nın edindiği bilgiye göre, parti kurullarında sürece ilişkin nasıl bir yol izleneceği tartışmalarının ardından önceki dönemlerde olduğu gibi il ve ilçelerde halk buluşmaları yapılacağı kaydedildi. 

DEM Parti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan`ın çağrısının hemen ardından süreci değerlerdirmek üzere İstanbul`da Merkez Yürütme Kurulu`nu topladı. ANKA Haber Ajansı`nın DEM Parti yetkililerinden öğrendiği bilgiye göre, yapılan MYK toplantısında Öcalan`la yapılan görüşmede yer alan 7 kişilik İmralı Heyeti`nin MYK`ya katılarak bilgilendirme yaptığı ancak, ``derinlemesine bir tartışma olmadığı ve bir karar alınmadığı`` belirtildi. DEM Parti MYK`nın 3 Mart Pazartesi günü yapacağı toplantıda ``asıl süreç ve çağrı tartışmasının`` ele alınacağı öğrenildi. 

Öcalan`ın çağrısının ardından DEM Parti yetkili kurullarını toplama kararı almıştı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan`ın başkanlığında, yarın Parti Meclisi (PM) ve il eşbaşkanları, 3 Mart Pazartesi günü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve 5 Mart Çarşamba günü milletvekilleri ve belediye eş başkanlarının katılımıyla toplantılar yapılacak.

ANKA Haber Ajansı`nın edindiği bilgiye göre, DEM Parti`nin yapacağı bu toplantılarda, partiye gönül verenlerin fikrinin alınması ve önümüzdeki dönemde nasıl bir yol izleneceği tartışılacak. Ayrıca, il ve ilçelerde halk buluşmaları yapılacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA