2 Temmuz 2026 Perşembe

17:41   MERKEZ ANKARA’DA 2 IŞÇININ ÖLDÜĞÜ IŞ KAZASıNA ILIŞKIN DAVA… ŞANTIYE ŞEFI VE PROJE MÜDÜRÜNÜN "TAKSIRLE ÖLDÜRME" SUÇUNDAN CEZALANDıRıLMASı ISTENDI   17:32   EDIRNE’DE NATO PROTESTOSU   15:25   CHP’DE 7 YURT DıŞı ÖRGÜTÜNÜN YETKI BELGELERI IPTAL EDILDI   14:24   KUŞADASı’NDA DENIZCILIK VE KABOTAJ BAYRAMı KUTLANMAYA BAŞLANDı   13:38   ANKARA’DA NATO ZIRVESI’NE HAZıRLıK TOPLANTıSı   13:23   İBB ITIRAFÇıSı SOYTEKIN: “DELEGELERIN IRADESININ ETKILENIP ETKILENMEDIĞINE ILIŞKIM BILGIM YOK”   11:01   AVRUPA’Yı KASAN KAVURUCU SıCAKLAR TÜRKIYE’YE GELDI! METEOROLOJI’DEN O BÖLGELERE KRITIK UYARı!   10:05   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA DEV ÖDÜL! ‘BAHAR NOKTASı’ TÜRKIYE GÜNDEMINDE   01:44   2026 DÜNYA KUPASı’NDA ERLING HAALAND SAHNEYE ÇıKTı! NORVEÇ SON 16’DA DEV RAKIBINI BEKLIYOR   17:01   CHP MALATYA’DA YENI KRIZ: İLÇE BAŞKANLARı, IL BINASıNDAKI OFISLERINE GIREMEDI   16:59   İBB DAVASı’NDA 58’INCI GÜN SONA ERDI   16:42   CHP’LI EMIR: "OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YAPıLMAZSA MAHKEMEYE GIDECEĞIZ"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR’DE: "MILLETIMIZ IÇIN YENI BIR YOL AÇıYORUZ, BU YOLUN SONU HALKıN IKTIDARıDıR"   14:36   ESKI MILLETVEKILI MÜRSEL ALBAN’A CHP GENEL MERKEZI’NDE YENI GÖREV   14:22   VAPURDA NATO PROTESTOSU YAPAN 4 GENÇ GÖZALTıNA ALıNDı   13:57   KıLıÇDAROĞLU YARıN MYK’SıNı TOPLAYACAK, ÖZEL GRUPTA KONUŞACAK   13:56   CHP’LI KıŞ: "TÜRKIYE BÜYÜDÜ DEDILER AMA BÜYÜYEN IŞÇININ MAAŞı DEĞIL, YANDAŞLARıN SERVETI OLDU"   10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!  
 
     
   

Deniz Yücel: Tüm bunlar gitmekte olan iktidarın son çırpınışlarıdır


CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin İstanbul İl Kongresi`ne yönelik başlatılan soruşturmaya ilişkin olarak, "AKP, siyasi hedeflerine ulaşmak için hukuksuzluklarına daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey, tüm bunlar gitmekte olan iktidarın son çırpınışlarıdır" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 5 Mart 2025 Çarşamba 08:36   Okunma : 543

(ANKARA) - CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin İstanbul İl Kongresi`ne yönelik başlatılan soruşturmaya ilişkin olarak, "AKP, siyasi hedeflerine ulaşmak için hukuksuzluklarına daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey, tüm bunlar gitmekte olan iktidarın son çırpınışlarıdır" ifadesini kullandı.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"İl kongrelerimizle başlayan, kurultayımızla taçlanan değişim ve yenilenme süreci Cumhuriyet Halk Partisi`ni Türkiye`nin birinci partisi yaptı. Büyük kurultayımıza ipe sapa gelmez iddialarla saldıranlar şimdi de il kongrelerimize musallat oldu.

Önce İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik hakkında, ‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalefet` suçlamasıyla soruşturma açıldı. Hemen arkasından seçime hile karıştırıldığı ve seçim kanununa muhalefet edildiği iddiasıyla İstanbul İl Kongremizle ilgili soruşturma başlatıldı.

AKP, siyasi hedeflerine ulaşmak için hukuksuzluklarına daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey, tüm bunlar gitmekte olan iktidarın son çırpınışlarıdır.

Türkiye`nin demokrasi ve adaletle buluşacağı günler beklenenden de yakındır. Kurtuluş yok tek başına. Ya hep beraber ya hiçbirimiz..."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA