10 Aralık 2025 Çarşamba

16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:46   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:39   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:37   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde haftada 2 gün piyano dinletisi


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Kent Orkestrası`nda görev yapan otizmli genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, salı ve perşembe günleri hem personele hem de gelen misafirlere piyano performansları sunuyor. Genç piyanist Cem`in yeteneği, otizmli bireylerin potansiyellerine ilişkin farkındalık yaratırken, müziğin iyileştirici gücünü de gözler önüne seriyor.

 

Tarih : 10 Mart 2025 Pazartesi 10:30   Okunma : 476

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Kent Orkestrası`nda görev yapan otizmli genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, salı ve perşembe günleri hem personele hem de gelen misafirlere piyano performansları sunuyor. Genç piyanist Cem`in yeteneği, otizmli bireylerin potansiyellerine ilişkin farkındalık yaratırken, müziğin iyileştirici gücünü de gözler önüne seriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası`nın kapısı kültür ve sanat etkinliklerine açılmaya devam ediyor. Otizm teşhisli özel bir birey olan Cem Görkem Gündoğdu, haftada iki gün performansını personel ve misafirler için sergiliyor. Gündoğdu`nun piyano performansı, aynı zamanda toplumda özel bireylerin ne denli başarılı olabileceğinin örneğini de sunuyor. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Hizmetleri ve Sanat Toplulukları Şube Müdürü Eylem Matyar, “Görkem, 4 yıldır sanat topluluklarımızda yer alıyor. Özel bir birey. Küçük yaşlardan beri piyano eğitimi almış ve çok güzel piyano çalıyor. En büyük hazzı, en büyük mutluluğu ve motivasyonu piyano. Biz de Başkanlık Binası`nda piyanonun varlığını biliyorduk. Burada düzenli olarak Görkem`in piyano çalmasını istedik. Çalışan personelimizin motivasyonunu artırıyor ve gelen misafirler de çok memnun” dedi.

“Piyano çalmayı çok seviyorum”

Genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, “Piyano çalmayı çok seviyorum. Belediye`de piyano çalmayı da çok seviyorum. Herkes beni dinliyor. Başkanımız Vahap Seçer`e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Müzik, Görkem`in hayatında önemli bir yer kaplıyor”

Cem Görkem Gündoğdu`nun annesi Ferda Gündoğdu, oğluna 2,5 yaşında otizm teşhisi konduğunu ve eğitim için uzun yıllar emek verdiklerini anlattı. 10 yaşında piyanoyla tanışmasıyla oğlunun hayatında müziğin önemli bir yer kapladığını ve kendini müzikle çok iyi ifade ettiğini anlatan Gündoğdu, “17 yıldır piyano çalıyor ve çok yetenekli. Hayatına çok fazla şey kattığını düşünüyorum. Her Salı ve Perşembe günü, Belediye`nin Hizmet Binası`nda çalıyor. Bu Görkem için müthiş bir deneyim oluyor. Konuşmasında, hareketlerinde çok fazla farklılık görüyorum. Bu anlamda Başkanımız Vahap Seçer`e hem kültür ve sanat adına yaptığı çalışmalardan dolayı, hem de özel bireylere olan farkındalığı açısından çok teşekkür ederim. Gerçekten çok duyarlı” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA