2 Mayıs 2025 Cuma

15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde haftada 2 gün piyano dinletisi


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Kent Orkestrası`nda görev yapan otizmli genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, salı ve perşembe günleri hem personele hem de gelen misafirlere piyano performansları sunuyor. Genç piyanist Cem`in yeteneği, otizmli bireylerin potansiyellerine ilişkin farkındalık yaratırken, müziğin iyileştirici gücünü de gözler önüne seriyor.

 

Tarih : 10 Mart 2025 Pazartesi 10:30   Okunma : 374

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Kent Orkestrası`nda görev yapan otizmli genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, salı ve perşembe günleri hem personele hem de gelen misafirlere piyano performansları sunuyor. Genç piyanist Cem`in yeteneği, otizmli bireylerin potansiyellerine ilişkin farkındalık yaratırken, müziğin iyileştirici gücünü de gözler önüne seriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası`nın kapısı kültür ve sanat etkinliklerine açılmaya devam ediyor. Otizm teşhisli özel bir birey olan Cem Görkem Gündoğdu, haftada iki gün performansını personel ve misafirler için sergiliyor. Gündoğdu`nun piyano performansı, aynı zamanda toplumda özel bireylerin ne denli başarılı olabileceğinin örneğini de sunuyor. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Hizmetleri ve Sanat Toplulukları Şube Müdürü Eylem Matyar, “Görkem, 4 yıldır sanat topluluklarımızda yer alıyor. Özel bir birey. Küçük yaşlardan beri piyano eğitimi almış ve çok güzel piyano çalıyor. En büyük hazzı, en büyük mutluluğu ve motivasyonu piyano. Biz de Başkanlık Binası`nda piyanonun varlığını biliyorduk. Burada düzenli olarak Görkem`in piyano çalmasını istedik. Çalışan personelimizin motivasyonunu artırıyor ve gelen misafirler de çok memnun” dedi.

“Piyano çalmayı çok seviyorum”

Genç piyanist Cem Görkem Gündoğdu, “Piyano çalmayı çok seviyorum. Belediye`de piyano çalmayı da çok seviyorum. Herkes beni dinliyor. Başkanımız Vahap Seçer`e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Müzik, Görkem`in hayatında önemli bir yer kaplıyor”

Cem Görkem Gündoğdu`nun annesi Ferda Gündoğdu, oğluna 2,5 yaşında otizm teşhisi konduğunu ve eğitim için uzun yıllar emek verdiklerini anlattı. 10 yaşında piyanoyla tanışmasıyla oğlunun hayatında müziğin önemli bir yer kapladığını ve kendini müzikle çok iyi ifade ettiğini anlatan Gündoğdu, “17 yıldır piyano çalıyor ve çok yetenekli. Hayatına çok fazla şey kattığını düşünüyorum. Her Salı ve Perşembe günü, Belediye`nin Hizmet Binası`nda çalıyor. Bu Görkem için müthiş bir deneyim oluyor. Konuşmasında, hareketlerinde çok fazla farklılık görüyorum. Bu anlamda Başkanımız Vahap Seçer`e hem kültür ve sanat adına yaptığı çalışmalardan dolayı, hem de özel bireylere olan farkındalığı açısından çok teşekkür ederim. Gerçekten çok duyarlı” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA