13 Ağustos 2025 Çarşamba

18:03   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:40   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:56   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:24   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:45   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:42   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:57   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"  
 
     
   

CHP`li Özer`den tepki: İmamoğlu`nun yatay geçişinde hiçbir sorun olmadığını söyleyen Rektör, bugün tam aksi yönde karar vermeye çalışıyor


CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, "Daha önce hazırladığı ve imzaladığı raporla Ekrem İmamoğlu`nun yatay geçişinde hiçbir sorun olmadığını ve konunun Ekrem İmamoğlu`nu ilgilendiren bir yönü olmadığını söyleyen Rektör, bugün tam aksi yönde karar vermeye çalışıyor!" dedi.

 

Tarih : 12 Mart 2025 Çarşamba 20:58   Okunma : 476

(ANKARA) - CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, "Daha önce hazırladığı ve imzaladığı raporla Ekrem İmamoğlu`nun yatay geçişinde hiçbir sorun olmadığını ve konunun Ekrem İmamoğlu`nu ilgilendiren bir yönü olmadığını söyleyen Rektör, bugün tam aksi yönde karar vermeye çalışıyor!" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun yatay geçişine ilişkin Rektörlüğe "baskılara yenik düştüğünü" vurgulayarak, eleştirilerde bulundu.

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Daha önce hazırladığı ve imzaladığı raporla Ekrem İmamoğlu`nun yatay geçişinde hiçbir sorun olmadığını ve konunun Ekrem İmamoğlu`nu ilgilendiren bir yönü olmadığını söyleyen Rektör, bugün tam aksi yönde karar vermeye çalışıyor! Ne değişti? Hangi baskıya boyun eğiyorsunuz? Hukuku siyasi talimatlara göre eğip bükmek rektörlük makamına yakışmaz! Bu kararı nasıl vereceksiniz? Vicdanınızı mı, talimatı mı dinleyeceksiniz?" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA