29 Ekim 2026 Perşembe

21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’   19:01   ATAHAN KAYTAŞ: ‘CUMHURIYET, GENÇLIĞIN İNANCı VE GELECEĞIN GÜVENCESIDIR’   18:58   ERCAN MUTLUAY’DAN 29 EKIM MESAJı: ‘CUMHURIYET, ORTAK GELECEĞIMIZIN EN KıYMETLI MIRASıDıR’   18:56   KADIR ÖZCAN: ’EKONOMIK VE SOSYAL KALKıNMANıN TEMELI CUMHURIYET İLKELERIDIR’   18:54   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANı CUMALI AKBAŞ: ’CUMHURIYET MEŞALESI TOROSLAR’ıN ZIRVESINDE DAIMA YANACAK’   18:53   GÜROL AKBAŞ’TAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, GÜÇLÜ TÜRKIYE VE AYDıNLıK GELECEĞIMIZIN TEMINATıDıR’   17:56   SÜMER :‘CUMHURIYET SADECE BIR MIRAS DEĞIL, AKLıN VE BILIMIN ÖNCÜLÜĞÜNDE BIR AYDıNLANMA YÜRÜYÜŞÜDÜR’   20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’  
 
     
   

Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor


Çavak ve Emirler mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu iftar sofrasının aramızdaki dayanışmanın ve iletişimin artmasına, bu güzel duyguların tüm ülkemize yayılmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Tarih : 14 Mart 2025 Cuma 12:35   Okunma : 1020

Yenişehir Belediyesi`nin Çavak ve Emirler mahallelerinde düzenlediği iftar programlarına Başkan Özyiğit`in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Başkan Özyiğit, “Bu iftar sofrasının aramızdaki dayanışmanın ve iletişimin artmasına, bu güzel duyguların tüm ülkemize yayılmasına vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı kentimize ve ülkemize hayırlar getirsin, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Özyiğit, fırında ekmek pişirdi vatandaşa ikram etti

Yenişehir Belediyesi`nin Çavak Mahallesi`nde açtığı ekmek pişirim fırınında ekmek pişiren ve vatandaşlara ikram eden Özyiğit, “Çavaklı hemşehrilerimizin bir fırın talebi oldu, kısa sürede fırınımızı yaptık ve faaliyete başladı. Bugün iftar soframızdaki ekmekler o fırından çıktı. Mahallemize tekrardan hayırlı olsun” diye konuştu.

Özyiğit`ten don felaketi sonrası destek çağrısı

Özyiğit, Mersin`de yaşanan don felaketine de değinerek çiftçilerin yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. Özyiğit, şunları kaydetti:

“Yakın zamanda bir don olayı yaşadık. Çavak`taki 1300 dönümlük üretim alanının 900 dönümünün zarar gördüğünü tespit ettik. Üreten çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Kırsal Kalkınma Müdürlüğümüz budama, seyreltme ve ilaçlamanın doğru yapılması için tarlada eğitimler verdi. Ayrıca solucan gübresi üreterek çiftçilerimize ücretsiz dağıttık. Ancak bir don olayı tüm emeği sildi süpürdü. Devlet bugünler için var. Biz ürettiğimiz zaman nasıl vergi veriyorsak, bu zor günlerde devletin yanımızda olmasını beklemek de en doğal hakkımız. Milletvekilimiz Sayın Hasan Ufuk Çakır da konuyla ilgili Meclis`e önerge verdi. Gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. Büyük olaylarda yerel yönetimlerin gücü yetmeyebilir ama biz de Yenişehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla çiftçilerimizin yanındayız.”

Özyiğit ve CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Çavak`taki iftar programının ardından Emirler`e giderek, mahallede kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenişehir Belediyesi ayrıca Değirmençay, İnsu, Karahacılı, Turunçlu, Uzunkaş ve Kocahamzalı mahallelerinde de iftar sofrası kurdu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA