17 Ağustos 2026 Pazartesi

13:39   TOROSLAR’DA ŞENLIK VAR! MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KÖY BIZIM ŞENLIK BIZIM’ İLE 13 İLÇEYI GEZIYOR   10:15   SERA KADıGIL’DEN ÇOK KONUŞULACAK ‘ÖZGÜR ÖZEL’ ÇıKıŞı: ’DOĞRU SORU BU DEĞIL!’   09:35   YERIN ALTıNDAKI 200 YıLLıK MIRAS: TÜRKIYE’NIN İLK VE TEK MADEN MÜZESI ZIYARETÇILERINI BEKLIYOR   09:20   MERSIN’DE TOKİ VE ÇIFTÇILERIN ÇILESI SONA ERDI: AYDıNCıK BATUR CADDESI HIZMETE AÇıLDı   02:15   SÜPER LIG’DE PERDE AÇıLDı: MOHAMED SALAH’Lı TRABZONSPOR DEPLASMANDA KASıMPAŞA ILE YENIŞEMEDI   02:01   SÜPER LIG’DE PUANLAR PAYLAŞıLDı: GAZIANTEP FK EVINDE ALANYASPOR İLE YENIŞEMEDI   01:54   SÜPER LIG’DE SEZONUN İLK SÜRPRIZI! FENERBAHÇE ANKARA’DA YıKıLDı   01:03   TARSUS’TA YıLLARıN SORUNUNA NEŞTER! ALI BOLTAÇ SAHAYA İNDI: ’BU HIZMET BENIM İÇIN YETERLI DEĞIL’   11:10   TRUMP: ’İRAN’ı YENMEYI TAMAMLAYıNCA HÜRMÜZ’Ü ABD TOPRAĞı YAPACAĞıM’   10:55   MERSIN’DE MUCIZE KURTULUŞ: AĞıR YARALı YÜRÜYEMEYEN KÖPEK 6 AYLıK TEDAVIYLE HAYATA TUTUNDU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: KONTEYNER SOĞUTUCUSUNDAN VE ARAÇTAN MILYONLUK SEVKIYAT ÇıKTı!   10:30   ESKI REKTÖRLER VE BÜYÜKELÇILERDEN YENİ PARTI’YE KATıLıM SÜRPRIZI: ’BU DEĞIŞIME DESTEK VERMEK İSTIYORUZ’   09:50   MILLI SÖRFÇÜ RÜYA UĞURLU’DAN İLK U19 SEZONUNDA DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ: HEDEF OLIMPIYAT MADALYASı   09:40   KÜLTÜR PARK’TA ’KELEBEĞIN RÜYASı’ RÜZGARı! MERSINLILERE UNUTULMAZ YAZ AKŞAMı   08:59   ANKARA’DAKI MADENCI EYLEMINDE SON DAKIKA: GÖZALTıNDAKI İŞÇILER SERBEST, AKSU İÇIN KARAR BEKLENIYOR!   06:19   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN SÜRPRIZ ZIYARET! TUTUKLU ERDAL BEŞIKÇIOĞLU ILE CEZAEVINDE GÖRÜŞTÜ   01:57   SÜPER LIG’DE SEZONUN AÇıLıŞıNDA DEV SÜRPRIZ: GALATASARAY SAHASıNDA PUANı SON DAKIKADA KURTARDı!   16:11   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN ERDAL BEŞIKCIOĞLU’NA ZIYARET   16:08   YENİ PARTI İZMIR İL BAŞKANı GÜÇ’TEN CEMIL TUGAY’A: SÖZÜNÜ TUTACAĞıNA, EN YAKıN ZAMANDA PARTIMIZE KATıLACAĞıNA INANıYORUM   15:02   DATÇA BELEDIYE BAŞKAN AYTAÇ KURT, YENİ PARTI’YE GEÇIYOR  
 
     
   

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Atakent Mahallesi`ndeki iftara katıldı


Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Atakent Mahallesi`nde düzenlenen iftara katıldı. Turgut, "Silifke Belediyesi olarak ramazan ayında ilçemizin farklı noktalarında iftar yemekleri düzenliyor, vatandaşlarımızın davetiyle iftar yemeklerine konuk oluyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, oruçlarımız kabul olsun" dedi.

 

Tarih : 17 Mart 2025 Pazartesi 11:44   Okunma : 1012

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, her akşam farklı bir noktada iftar sofralarında halkla buluşmaya devam ediyor.

Mustafa Turgut ve eşi Pakize Turgut, Atakent Mahallesi`nde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. İftara katılan mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Turgut, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekti. Başkan Turgut`a eşi Pakize Turgut, Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve meclis üyeleri eşlik etti.  
 
Turgut, şunları söyledi:

"Öncelikle böyle güzel bir akşamda bu iftarı düzenleyen, emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Bu soframız sadece iftar sofrası değil, aynı zamanda dayanışma, birlik ve beraberlik sofrası olmuştur. Bu sofraların etrafında lokmalarımızı paylaşmak, bu dayanışmayı ve birlikteliği sağlamak bizim için çok kıymetli. Ramazanın ruhu bu sofralarda yaşanıyor. İnsanlar bu sofralarda birbirleriyle kaynaşıyor. Güzel bir ramazan ayı geçiriyor. Bizler de Silifke Belediyesi olarak ramazan ayında ilçemizin farklı noktalarında iftar yemekleri düzenliyor, vatandaşlarımızın davetiyle iftar yemeklerine konuk oluyoruz. Bizim medeniyetimiz inançları, kültürleri, renkleri farklı olmasına rağmen çok farklı özelliklere sahip olan insanlarla bir arada barış içerisinde yaşama tecrübesini dünyaya tanıtan bir medeniyet. Ne mutlu bize ki, böyle bir medeniyetin mensuplarıyız. İnancı, mezhebi, ırkı, dili ne olursa olsun birlikte yaşama tecrübesi, bizim bütün dünyaya örnek gösterebileceğimiz, tarihimize baktığımız zaman bizim için mutluluk verici bir konu. Birliğimiz ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, oruçlarımız kabul olsun."
 
Atakent Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş, "Muhtarlığımız ve vatandaşlarımızın katkısıyla düzenlediğimiz iftara katılan herkese teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı bizlere hoşgörüyü, yardımlaşmayı ve kardeşliği hatırlatan mübarek bir aydır. Atakent sakinleri olarak daima biriz ve beraberiz. Daha nice ramazanlarda buluşmak dileğiyle. Emeği geçen ve katkı sunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA