12 Mart 2026 Perşembe

15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”   10:57   MERSIN’DE KALPLERI ISıTAN BULUŞMA: ÜÇ KUŞAK DOĞANıN KALBINDE BIRLEŞTI!   10:55   İBB DAVASıNDA 4. GÜN: SILIVRI’DE DUYGU DOLU ANLAR! "CUMHURBAŞKANı İMAMOĞLU" SLOGANLARı YÜKSELDI   09:36   BAŞKAN V. ŞENER MESAI ARKADAŞLARıYLA AYNı SOFRADA BULUŞTU   09:35    POTANıN PERILERI’NDEN DEV BAŞLANGıÇ! KANADA KARŞıSıNDA NEFES KESEN ZAFER   09:34   MERSIN’DE ULAŞıMDA ENGEL DÖNEMI BITTI: TEK TıKLA OTOBÜS KAPıNıZA GELIYOR!   09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   01:02   ABD-İRAN GERILIMINDE ŞOK İTIRAF: 168 ÇOCUĞUN ÖLDÜĞÜ KATLIAMDA ’HATA’ İDDIASı!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA  
 
     
   

Mezitli Belediyesi, Soli Kent Yürüyüş Parkı`nın temelini attı


Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Soli Kent Yürüyüş Parkı`nın temelini attı. Başkan Tuncer, “Daha göreve geldiğimiz ilk zamanlardan itibaren birçok projeyi hayata geçirmenin, sözlerimizi bir bir tutuyor olmamızın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 10:01   Okunma : 403

(MERSİN) - Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Soli Kent Yürüyüş Parkı`nın temelini attı. Başkan Tuncer, “Daha göreve geldiğimiz ilk zamanlardan itibaren birçok projeyi hayata geçirmenin, sözlerimizi bir bir tutuyor olmamızın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Mezitli Belediyesi, Soli Kent Yürüyüş Parkı Projesi`nin temelini düzenlenen törenle attı. Törende konuşan Başkan Tuncer, vatandaşlardan gelen yoğun ilgiye teşekkür ederek, göreve geldikleri ilk günden itibaren Mezitli`nin daha yaşanabilir ve modern bir kent olması için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Tuncer, bu projeyle sahil şeridini hem koruyup hem de güzelleştirdiklerini dile getirerek, seçim öncesi verdikleri projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Soli Kent Yürüyüş Parkı`nın sadece bugüne değil, Mezitli`nin geleceğine de yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Tuncer, projelerinin hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

8 bin 200 metrelik yürüyüş ve yaşam alanı

Toplamda 8 bin 200 metre uzunluğa sahip olan Soli Kent Yürüyüş Parkı Projesi, iki etap halinde planlandı. İlk etap, 2 bin 100 metre uzunluğunda olup Denizhan 2 Sitesi`nden başlayarak Kandak Deresi`ne kadar uzanıyor. İkinci etap ise 6 bin 100 metre uzunluğundaki kısmıyla Davultepe`den başlayıp, Çeşmeli`ye kadar devam edecek.

Sosyal donatılar Mezitli`ye yeni yaşam alanı sunacak

Proje kapsamında sahil boyunca geniş çaplı bir düzenleme gerçekleştirilecek. Çevre düzenlemesi ile alan daha kullanışlı hale getirilecek. Yeşil alanlar korunarak doğal güzelliklerle uyumlu peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Plaj düzenlemeleriyle deniz kenarları sosyal tesis alanlarına dönüştürülecek. Çocuklar için güvenle oyun oynayabilecekleri alanlar kurulacak. Yürüyüş parkuru boyunca sabit kafeler ve maksimum 200 metre aralıklarla duş alanları yer alacak. Yürüyüş yolları sahilin güney kısmında, bisiklet yolları ise kuzey kısmında planlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Tuncer, törenin ardından yaptığı açıklamada projeye olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mezitli`nin sahillerini sadece Mersin`e değil, tüm Türkiye`ye örnek hale getireceklerini söyledi. Turizmin gözbebeği olacak sahil düzenlemeleriyle vatandaşların huzurla zaman geçirebileceği alanlar oluşturduklarını belirten Tuncer, projenin yalnızca bir başlangıç olduğunu ve sahil düzenlemelerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA