2 Temmuz 2026 Perşembe

17:27   DENIZ GÖKTAŞ’ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA SIYASI PARTI VE MESLEK ÖRGÜTLERINDEN TEPKI: DERHAL SERBEST BıRAKıLSıN   15:55   EKREM İMAMOĞLU: "9 TEMMUZ SONRASı TÜRKIYE’DE NE OLACAK?"   15:54   İBB DAVASı’NıN 61’INCI GÜNÜNDE DURUŞMAYA IKINCI ARA: İMAMOĞLU, SADECE SAVUNMASı ALıNıRKEN SALONDA BULUNABILECEK   15:53   SIVAS ANMASıNA KATıLAN ÖZGÜR ÖZEL: "HALKıN IKTIDARı KURULDUĞUNDA 2 TEMMUZ BIR UTANÇ GÜNÜ OLARAK ANıLACAK"   14:53   KOMEDYEN DENIZ GÖKTAŞ, YURT DıŞıNDAN DÖNÜŞÜNDE İSTANBUL HAVALIMANı’NDA GÖZALTıNA ALıNDı   14:52   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNıN KARAR DURUŞMASıNıN 12’NCI GÜNÜ BAŞLADı   13:51   AYŞE TOKYAZ DAVASıNDA SAVCı ESKI POLIS SANıK HAKKıNDA AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET ISTEDI   13:50   İBB DAVASı’NDA DURUŞMA TAKVIMI GERILIMI: İMAMOĞLU’NUN SALONDAN ÇıKARıLMASı IÇIN TALIMAT VERILDI   12:47   CHP ILE ILGILI ANKET SONUCU: MUTLAK BUTLAN KARARı “SIYASI"   11:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TARSUS TRAFIĞINE NEFES ALDıRAN KAVŞAK DÜZENLEMESI   10:44   TARSUS DOĞA PARKı’NıN SEVIMLI SAKINLERI ÇEŞITLI YÖNTEMLERLE SERINLETILIYOR   09:43   CHP’LI İLGEZDI KYK YURTLARıNDAKI ÖLÜMLERI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:43   SEVDA ERDAN KıLıÇ: “MADıMAK’ı YAKAN ZIHNIYETLE MÜCADELEMIZ SÜRÜYOR"   17:41   MERKEZ ANKARA’DA 2 IŞÇININ ÖLDÜĞÜ IŞ KAZASıNA ILIŞKIN DAVA… ŞANTIYE ŞEFI VE PROJE MÜDÜRÜNÜN "TAKSIRLE ÖLDÜRME" SUÇUNDAN CEZALANDıRıLMASı ISTENDI   17:32   EDIRNE’DE NATO PROTESTOSU   15:25   CHP’DE 7 YURT DıŞı ÖRGÜTÜNÜN YETKI BELGELERI IPTAL EDILDI   14:24   KUŞADASı’NDA DENIZCILIK VE KABOTAJ BAYRAMı KUTLANMAYA BAŞLANDı   13:38   ANKARA’DA NATO ZIRVESI’NE HAZıRLıK TOPLANTıSı   13:23   İBB ITIRAFÇıSı SOYTEKIN: “DELEGELERIN IRADESININ ETKILENIP ETKILENMEDIĞINE ILIŞKIM BILGIM YOK”   11:01   AVRUPA’Yı KASAN KAVURUCU SıCAKLAR TÜRKIYE’YE GELDI! METEOROLOJI’DEN O BÖLGELERE KRITIK UYARı!  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu tutuklandı... Gül Çiftci: "Çağlayan`da Türkiye`nin hukuk sistemine kapkara bir leke sürülüyor"


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçiminde oy kullanmasının ardından, "Biz demokrasi adına bir adım attığımızı değerlendirirken, şu anda Çağlayan`da Türkiye`nin hukuk sistemine kapkara bir leke sürülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi, bütün haklarını, eylemlerini, anayasanın bize sağladığı yasalar çerçevesinde kullanacak ancak bizim için bu sandıktan çıkan milyonlarca oy, bundan sonra çizeceğimiz yol haritamızın ışığı olacak" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 12:33   Okunma : 843

(ANKARA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçiminde oy kullanmasının ardından, "Biz demokrasi adına bir adım attığımızı değerlendirirken, şu anda Çağlayan`da Türkiye`nin hukuk sistemine kapkara bir leke sürülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi, bütün haklarını, eylemlerini, anayasanın bize sağladığı yasalar çerçevesinde kullanacak ancak bizim için bu sandıktan çıkan milyonlarca oy, bundan sonra çizeceğimiz yol haritamızın ışığı olacak" dedi.

CHP`nin cumhurbaşkanı adayını belirleyeceği ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu ön seçim oy verme işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Oy kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, şunları söyledi:

"Biz yola çıktığımızda, 23 Mart`ta üyelerimize sandık koyuyoruz ve en demokratik yollarla Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, kendi yetkisini 1,7 milyon üyesiyle paylaşacak diye çıktığımız yolda, bugün milyonlarca yurttaşımızla bu yolu yürüyoruz ve çığ gibi büyüyor. Biraz önce Çankaya, Yenimahalle İlçe Başkanlığı`ndan defalarca telefon aldım `pusulalarımız bitti` diye. Sandıklarımız saat 08.00`de kurulacaktı, saat 07.00`de Gele Merkez`imizin telefonları çalmaya başladı, `sandıkları bekliyoruz` diye. Üyelerimizin 4-5 katı kadar yurttaşımız sandıklarda bizimle birlikte dayanışma duygularını göstermek için gelip oy kullanıyorlar. Biraz önce gördünüz, çocuklar Ekrem amcalarına parmak izlerini gönderiyor, kimisi resim yapıp atıyor. 18 yaşın altındaki gençlerimiz ise mektup yazıp gönderiyor.

"Doğru bildiğimiz yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz"

Bu, Türkiye demokrasisi için çok kıymetli olmakla birlikte, biz demokrasi adına bir adım attığımızı değerlendirirken, şu anda Çağlayan`da Türkiye`nin hukuk sistemine kapkara bir leke sürülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi, bütün haklarını, eylemlerini, anayasanın bize sağladığı yasalar çerçevesinde kullanacak ancak bizim için bu sandıktan çıkan milyonlarca oy, bundan sonra çizeceğimiz yol haritamızın ışığı olacak. Yurttaşlarımızla birlikte doğru bildiğimiz yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz. Ekrem Başkan bugün tutuklanır, Silivri`ye, bir başka cezaevine gider. Bu, bizim kararlılığımızdan asla ve asla geri adım attırmayacak. Bu ön seçim sandığını nasıl ve ne şekilde getireceksek bu yolda da yürümeye devam edeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA