10 Ağustos 2026 Pazartesi

17:16   BAHÇELI ILE ÖZEL ARASıNDA YENİ PARTI DIYALOĞU: “BIR GECEDE 91 MILLETVEKILINE NASıL ULAŞTıNıZ”   17:15   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA... ÖZGÜR ÖZEL, “‘HAYıR’ DEME HAKKıNA EN ÇOK SAHIP OLAN YENİ PARTI’NIN, KENDI HAKKıNı MILLETIN BARıŞ HAKKıNıN ÖNÜNE KOYMAYACAĞıNı” SÖYLEDI   16:14   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA"YA TEPKI: "BU, YENI BIR SEVR TASARıMıDıR"   16:13   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA… TUNCER BAKıRHAN: "BU KÖK YASA KÜRTLERI HUKUKA DAHIL ETMENIN ILK ADıMıDıR"   15:11   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA… FETI YıLDıZ: "TEKLIF, AF DÜZENLEMESI NITELIĞINDE DEĞIL"   15:09   YENİ PARTI MANISA MILLETVEKILI BAKıRLıOĞLU: BELGE YOK, DELIL YOK, İLKSEN ÖZALPER OLMAMıŞ IŞLEMLER YÜZÜNDEN TUTUKLANDı   13:33   İYİ PARTI’DEN TRT-3’TEN CANLı YAYıN TALEBI:    13:30   İYİ PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ TBMM GENEL KURUL’DA GÖRÜŞÜLMESINE BAŞLANMAMASı IÇIN VERDIĞI GRUP ÖNERISI REDDEDILDI   13:29   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA… DEM PARTILI KOÇYIĞIT: “BARıŞ YALNıZ YASAYLA GELMEZ, DEMOKRATIK ADıMLARLA KALıCı HALE GELIR”   10:55   BENZINE ZAM GELIYOR! POMPAYA YANSıYACAK TUTAR BELLI OLDU    10:05   MERSIN’DE TARıMDA DEVRIM GIBI ADıM: YıLLARDıR SÜREN O BÜYÜK KRIZ ÇÖZÜLDÜ!   09:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MECLIS’E ’YEMIN’ ÇAĞRıSı: ’BU BIR TESLIMIYET BELGESIDIR, AFFEDILMEZ!’   09:18   AYM SON NOKTAYı KOYDU: EVLENEN KADıNıN NÜFUS KAYDı KOCASıNıN HANESINE MI TAŞıNACAK?   07:12   TBMM’DEN OY BIRLIĞIYLE GEÇTI: ŞEHIT AILELERI VE GAZILER İÇIN TÜM DENGELERI DEĞIŞTIREN TARIHI KARAR!   02:03   KULA’DAKI YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   13:49   GELECEĞIN SÜRÜCÜLERI MERSIN’DE YETIŞIYOR: TRAFIK PARK’TA RENKLI GÖRÜNTÜLER   13:15   2026 ÜNIVERSITE ÖĞRENCI AFFı RESMI GAZETE’DE YAYıNLANDı! BAŞVURULAR BAŞLADı   11:38   ÇUKUROVA’DA HASAT BAŞLADı, TMO SESSIZ! ÇIFTÇI TÜCCARıN İNSAFıNA Mı TERK EDILDI?   11:01   AKDENIZ KıYıLARıNDAN KORKUTAN GÖRÜNTÜ! AVRUPA’NıN ÇÖPÜ TÜRKIYE’YI ZEHIRLIYOR MU?   10:47   TARSUS KıRSALıNDA RENKLI GÖRÜNTÜLER! ÇOCUKLAR EĞLENDI, BÜYÜKLER ÇOCUKLUĞUNA DÖNDÜ  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu’ndan gençlere: “Hayalinizdeki Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz”


CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu gençlere yönelik, "Hayalinizdeki Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hak yemeyeceğiz, hakkımızı yedirmeyeceğiz. Adaletli ve eşit bir toplum için hep birlikte çalışacağız. Liyakat tek kriterimiz olacak, mülakatı tarihe gömeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 8 Temmuz 2025 Salı 10:34   Okunma : 953

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu gençlere yönelik, "Hayalinizdeki Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hak yemeyeceğiz, hakkımızı yedirmeyeceğiz. Adaletli ve eşit bir toplum için hep birlikte çalışacağız. Liyakat tek kriterimiz olacak, mülakatı tarihe gömeceğiz" ifadelerini kullandı.

Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İmamoğlu'nun mesajı, sosyal medyadaki Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından paylaşıldı.

İmamoğlu'nun mesajında şunlar kaydedildi:

"Sevgili Gençler, şikayetlerinizin tamamını not alıyoruz. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Tünelin ucunda ışık göründü. Sandık gelecek ve yaşadığınız bütün sıkıntılar bitecek. Hayalinizdeki Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hak yemeyeceğiz, hakkımızı yedirmeyeceğiz. Adaletli ve eşit bir toplum için hep birlikte çalışacağız. Liyakat tek kriterimiz olacak, mülakatı tarihe gömeceğiz.

Özgürlüklerinizin kılına zarar gelmeyecek. Anayasal haklarınızı kullandığınızda gözaltı tehdidi, evlere yapılan şafak baskınları tarihe karışacak. İtiraz etmek en doğal hakkınız olacak. Sizi dinleyen ve dikkate alan bir devlet olacak. Her bireyin onuru, özgürlüğü ve güvenliği devletin teminatı altında olacak. Eğitimde fırsat eşitliği sağlanacak. Parası olan ve olmayan ayrımı ortadan kalkacak. Kimse kalacak yer bulamadığı için üniversitesinden ayrı düşmeyecek.

Üniversiteyi bitirenler kara kara düşünmeyecek. 'Ne işte ne okulda' kavramı tarihe karışacak. İstihdam ofislerimiz kariyerinize, ideallerinize ulaşmanız için mentörlük yapacak. İş kurmak isteyenler ve girişimciler için sektörel ve güncel alanları önceleyen cesaret verici teşvikler devreye girecek. Gençlere deneyim fırsatları sağlayan yurt dışı ziyaretlerini teşvik edeceğiz. Kültür, sanat ve spor alanında gençlere özel fırsatlar ve imkanlar sunacağız.

Bunların hiçbirisi hayal değil, ulaşılabilir hedefler. Yeter ki ülkesini, milletini ve en önemlisi geleceğin mimarı olan gençlerini düşünen, onların ihtiyaçlarını, beklentilerini ve ideallerini önceleyen yöneticiler iş başına gelsin. İşte biz bunun için, sizler için yola çıktık."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA