14 Ekim 2025 Salı

18:30   AKDENIZ’DE TEMIZLIKTE VITES YÜKSELDI: HAFTA SONU MESAISIYLE 8 KAMYON ATıK BERTARAF EDILDI   10:03   KıZ ÇOCUKLARı İÇIN BIR GÜN DEĞIL, BIR GELECEK: MERSIN’DE COŞKULU KUTLAMA!   01:13   SANAT SOKAKTA HAYAT BULDU: YENIŞEHIR’DE FESTIVAL COŞKUSU   19:15   BAŞKAN SEÇER KURDALI PAZARıNDA: “YOKSULLUĞUN FOTOĞRAFı BURADA!”   17:53   KOOPERATIFLER İÇIN YENI BIR DÖNEM: MERSIN’DEN KADıN GÜCÜYLE KÜRESEL MESAJ   21:40   MECLIS KOLTUKLARıNDA BU KEZ GELECEĞIN LIDERLERI VARDı   20:35   ZEYTINLE DIRILEN TOPRAKLAR: SEÇER’DEN MUT’A CUMHURIYET VURGULU DESTEK   19:15   MERSIN DOB’DAN SEZONA NEFES KESEN AÇıLıŞ    11:10   AFETLERDE RUHSAL DAYANıKLıLıK: MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK MODEL   11:01   YUMURTALıK’TAN AVRUPA’YA DOSTLUK KÖPRÜSÜ: ALMAN GENÇLER HAYRAN KALDı!   09:50   YUMURTALıK İÇIN MECLIS ALARMı: “GÖZ DOLDURUYOR AMA GÖRMEZDEN GELINIYOR!”   09:31   TIYATRO PERDESI ERDEMLI’DE ÇOCUKLAR İÇIN AÇıLDı: “İKI BAVUL DOLUSU” KAHKAHA VE EMPATIYI BULUŞTURDU   16:34   TARSUS’TA HALK BULUŞMASı   16:29   TOROSLAR’DA 2 BIN 500 ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDI   16:28   TALAT DINÇER: “83 BIN ESNAF KEPENK KAPATTı, BU ARTıK EKONOMIK DEĞIL TOPLUMSAL BIR ÇÖKÜŞTÜR”   09:47   MUT’UN ÜRETIM YOLLARı YENILENDI, ÇIFTÇI RAHAT NEFES ALDı!   21:15   SILIVRI’DEN ŞIŞLI’YE DIRENIŞIN SESI: İMAMOĞLU’NUN 200. GÜN MEKTUBU MITING ALANıNı İNLETTI   20:35   ŞIŞLI’DE ADALET ÇAĞRıSı: “EKREM BAŞKAN’A ÖZGÜRLÜK, TÜRKIYE’YE SEÇIM!”   19:30   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: GÖZALTı YOK AMA JANDARMA NEZARETI VAR!   18:50   CEZAEVLERINDE HUKUKSUZLUK ALARMı: “HASTA MAHPUSLAR AYAKTA BEKLETILIYOR!”  
 
     
   

Baro Başkanı Özdemir: “30 Ağustos Zaferi, Cumhuriyetimizin Kuruluşuna Giden Yoldur”


Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yaptığı yazılı açıklamayla kutlayarak, 30 Ağustos zaferinin Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarından biri olduğunu vurguladı.

 

Tarih : 29 Ağustos 2025 Cuma 12:25   Okunma : 390

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yaptığı yazılı açıklamayla kutlayarak, 30 Ağustos zaferinin Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarından biri olduğunu vurguladı.

Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı ilan ettiğimiz 30 Ağustos zaferinin, Türk ulusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu söyleyen Özdemir, “103. yılını gururla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, askeri başarı olmanın yanı sıra, milletimizin azminin, üstün iradesinin, vatan ve millet sevgisinin, yokluklara, imkânsızlıklara rağmen kenetlenerek zorlukların aşılacağını gösteren bir zaferin sembolüdür.

Milletimiz, emperyalizme karşı kazandığı bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir koşulda bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ilelebet var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

30 Ağustos zaferinin 103. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadesini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA