22 Mayıs 2026 Cuma

22:59   VAHAP SEÇER’DEN O KARARA ÇOK SERT TEPKI: ’KURULAN TUZAKLARı GÖRMELIYIZ!’   22:04   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’E DIKKAT ÇEKEN ZIYARET!   21:10   SIYASETTE KURULTAY DEPREMI! DEM PARTI’DEN CHP KARARıNA İLK TEPKI: ’YARGı ELIYLE...’   20:59   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI: ’SARAY YARGıSıNıN KARARıNı TANıMıYORUZ!’   20:46   MANSUR YAVAŞ’TAN CHP’DEKI KURULTAY İPTALINE İLK TEPKI: ’BASKıN SEÇIM DAHIL HER ŞEYI YAPABILIRLER!   20:41   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ÇOK SERT ’YARGı DARBESI’ TEPKISI: ’MILLI İRADE YOK SAYıLMAKTADıR!’   20:40   İZMIR BAROSU’NDAN GÜNDEMI SALLAYACAK ’CHP’ ÇıKıŞı: ’BU BIR YARGı DARBESIDIR!’   20:30   CHP’DE KURULTAY İPTALINE SERT TEPKI! HIKMET ÇETIN SESSIZLIĞINI BOZDU: ’BU BIR DARBEDIR’   20:25   İSTANBUL BAROSU’NDAN CHP KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’SIYASAL YAŞAMA AĞıR BIR DARBE!’   20:20   SIYASETTE KURULTAY DEPREMI! DEM PARTI’DEN CHP KARARıNA İLK TEPKI: ’SIYASI BASKı OPERASYONU’   19:51   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: "PARTIMIZI BU TARTıŞMALARıN IÇINDEN ÇıKARACAK VE IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTIRECEĞIZ"   19:46   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... ÖZGÜR ÖZEL: BEN SIZE ONUR, HAYSIYET, CESARET VE MÜCADELE VADEDIYORUM   19:44   CHP KURULTAYı’NA IPTAL KARARı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ZULÜM VARSA; ÇÖZÜM DE VAR. YOLUMUZA DEVAM EDIYORUZ"   19:39   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı IÇIN "MUTLAK BUTLAN" KARARı   17:25   HAK-İŞ’TEN ABD BÜYÜKELÇILIĞI ÖNÜNDE PROTESTO: "SUMUD’UN HAK-İŞ’E AIT EMANETLERININ SAĞ SALIM DÖNMESINI UMUTLA BEKLIYORUZ"   17:24   DIYANET İŞLERI BAŞKANı ARPAGUŞ: "HACDA 84 BIN 942 VATANDAŞ KUTSAL TOPRAKLARDA, YAŞ ORTALAMASı 60"   17:23   SILIVRI’DE ADA BULUŞMASı... DILEK İMAMOĞLU: “DÖRT BAYRAMDıR MAĞDURIYET YAŞAYAN TUTSAKLARA VE BIZ AILELERINE SABıR VE GÜÇ DILIYORUM”   17:22   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   17:21   İBB DAVASı’NıN 41. GÜNDE SAVCı, 5 ISIM HAKKıNDA TAHLIYE TALEP ETTI... İMAMOĞLU: ÖZGÜR ÖZEL CAN YOLDAŞıMDıR, GENEL BAŞKANıMıZDıR ONU ÇOK SEVIYORUM   15:44   CHP’LI ORTA VE DOĞU KARADENIZ BELEDIYE BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: "GENEL BAŞKANıMıZ SAYıN ÖZGÜR ÖZEL’IN MÜCADELESINI SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"  
 
     
   

“Filistin kan ağlarken Dolmabahçe’de Trump’ın oğlu ile pazarlık yapıyorlar”


Bahçelievler’de toplanan binlerce kişiye seslenen CHP Lideri Özgür Özel, iktidarı Filistin politikası ve yerel baskılar üzerinden sert biçimde eleştirdi; “Dolmabahçe’de isim gizlenerek Junior Trump ağırlanmış” iddiasını yeniden gündeme taşıdı.

 

Tarih : 17 Eylül 2025 Çarşamba 22:53   Okunma : 1471

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bahçelievler Haznedar Meydanı’ndaki “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde yaptığı konuşmada, iktidarı hem dış politikada hem de yerel yönetim baskılarında suçladı. Özel, geçtiğimiz hafta Dolmabahçe’de “isminin gizlendiği” bir görüşmede Trump’ın oğlu (Junior Trump) ile görüşüldüğünü, lobi şirketleri üzerinden iş ilişkisi kurulduğunu öne sürdü.

Özel konuşmasında eğitim, sosyal destek ve gelir adaleti vaatlerini de yineleyerek, CHP’li belediyelerin okullara ücretsiz su sebili, sıcak yemek ve temizlik desteği sağlayacağını duyurdu; Milli Eğitim politikalarını eleştirdi ve Bakan Yusuf Tekin’i sert sözlerle hedef aldı. Özel, “Bu memlekette kaliteli, ucuz, temiz, ücretsiz eğitim CHP iktidarıyla mümkün” dedi.

Mitingte ayrıca Bayrampaşa Belediyesi’ne yönelik operasyonlar ve tutuklamalar da gündeme geldi. Özel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve çevresine ilişkin iddiaları aktardı; AK Parti ve MHP il yöneticilerinin “geçiş” teklifleriyle baskı kurduğunu, bazı belediye meclis üyelerinin tutuklandığını savundu. Özel, ilgili kişilerin HTS ve savcılık kayıtlarıyla süreci izlemeye çağırdı.

CHP lideri, MHP içinde son dönemde yaşanan ihraç ve gözaltı süreçlerine de değinerek, Emin ve Yasin Sönmez vakasını örnek gösterdi; Devlet Bahçeli’ye çağrı yaparak partisi içinden konunun araştırılmasını talep etti. Özel, “Ak Toroslar Çetesi” ifadesiyle suçlamaların üzerini çizdi ve HSK ile yargı mekanizmalarını eleştirdi.

Miting çağrısını yineleyen Özel, tüm muhalefet partilerine “Filistin’e birlikte gitme” teklifiyle seslendi; Erdoğan’a da Meclis çağrısı yaptı. Konuşma boyunca Özel, yerel baskılara karşı birleşme çağrısı yaparken, partisini “tüm üyeleriyle iktidara yürüyen” bir güç olarak sundu. Miting görüntüleri ve konuşma kayıtları parti kanalları ve medya kuruluşları tarafından yayımlandı.

Paylaş :
Etiketler :  #Bahçelievler #ÖzgürÖzel #CHP #Filistin #TrumpJr #Bayrampaşa #EğitimHakkı #Milletİrades

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA