5 Nisan 2026 Pazar

20:03   ÇOCUKLARı KORUMAK İÇIN KRITIK ADıM! AKDENIZ’DE MINIKLERE ‘HAYıR’ DEME KALKANı   20:01   MERSIN’DE KAHVENIN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER: ÜCRETSIZ BARISTALıK EĞITIMIYLE YENI BIR KARIYER KAPıSı!   19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"  
 
     
   

“Filistin kan ağlarken Dolmabahçe’de Trump’ın oğlu ile pazarlık yapıyorlar”


Bahçelievler’de toplanan binlerce kişiye seslenen CHP Lideri Özgür Özel, iktidarı Filistin politikası ve yerel baskılar üzerinden sert biçimde eleştirdi; “Dolmabahçe’de isim gizlenerek Junior Trump ağırlanmış” iddiasını yeniden gündeme taşıdı.

 

Tarih : 17 Eylül 2025 Çarşamba 22:53   Okunma : 1437

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bahçelievler Haznedar Meydanı’ndaki “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde yaptığı konuşmada, iktidarı hem dış politikada hem de yerel yönetim baskılarında suçladı. Özel, geçtiğimiz hafta Dolmabahçe’de “isminin gizlendiği” bir görüşmede Trump’ın oğlu (Junior Trump) ile görüşüldüğünü, lobi şirketleri üzerinden iş ilişkisi kurulduğunu öne sürdü.

Özel konuşmasında eğitim, sosyal destek ve gelir adaleti vaatlerini de yineleyerek, CHP’li belediyelerin okullara ücretsiz su sebili, sıcak yemek ve temizlik desteği sağlayacağını duyurdu; Milli Eğitim politikalarını eleştirdi ve Bakan Yusuf Tekin’i sert sözlerle hedef aldı. Özel, “Bu memlekette kaliteli, ucuz, temiz, ücretsiz eğitim CHP iktidarıyla mümkün” dedi.

Mitingte ayrıca Bayrampaşa Belediyesi’ne yönelik operasyonlar ve tutuklamalar da gündeme geldi. Özel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve çevresine ilişkin iddiaları aktardı; AK Parti ve MHP il yöneticilerinin “geçiş” teklifleriyle baskı kurduğunu, bazı belediye meclis üyelerinin tutuklandığını savundu. Özel, ilgili kişilerin HTS ve savcılık kayıtlarıyla süreci izlemeye çağırdı.

CHP lideri, MHP içinde son dönemde yaşanan ihraç ve gözaltı süreçlerine de değinerek, Emin ve Yasin Sönmez vakasını örnek gösterdi; Devlet Bahçeli’ye çağrı yaparak partisi içinden konunun araştırılmasını talep etti. Özel, “Ak Toroslar Çetesi” ifadesiyle suçlamaların üzerini çizdi ve HSK ile yargı mekanizmalarını eleştirdi.

Miting çağrısını yineleyen Özel, tüm muhalefet partilerine “Filistin’e birlikte gitme” teklifiyle seslendi; Erdoğan’a da Meclis çağrısı yaptı. Konuşma boyunca Özel, yerel baskılara karşı birleşme çağrısı yaparken, partisini “tüm üyeleriyle iktidara yürüyen” bir güç olarak sundu. Miting görüntüleri ve konuşma kayıtları parti kanalları ve medya kuruluşları tarafından yayımlandı.

Paylaş :
Etiketler :  #Bahçelievler #ÖzgürÖzel #CHP #Filistin #TrumpJr #Bayrampaşa #EğitimHakkı #Milletİrades

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA