6 Aralık 2025 Cumartesi

17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

Tarsus Belediyesi’nden Anıt Mahallesi’ne Yenilenen Bir Yaşam Alanı: Aznakay Parkı Açıldı


Tarsus Belediyesi tarafından yenilenerek Anıt Mahallesi’ne kazandırılan Aznakay Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tarsus’un dört bir yanında hayata geçirilen yatırımlarla birlikte, Anıt Mahallesi de yepyeni bir yaşam alanına kavuştu.

 

Tarih : 22 Eylül 2025 Pazartesi 13:27   Okunma : 669

Muhtardan Teşekkür

Açılış konuşmasını yapan Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, parkın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Başkan Ali Boltaç’a mahalle sakinleri adına şükranlarını sundu.

Başkan Boltaç: “Açmak Değil, Korumak Mesele”

Başkan Ali Boltaç, parkların yalnızca açılışlarla değil, korunarak anlam kazanacağını vurgulayarak;

 “Bu eseri Anıt Mahallemize kazandırmaktan mutluluk duyuyorum. Ama mesele burayı açmak değil, korumaktır. Burada en büyük görev siz değerli hemşehrilerimize, özellikle çocuklarımıza düşüyor. Çünkü bu park, çocuklarımıza, emeklilerimize, yaş almışlarımıza emanettir. Güzel kullanalım, birlikte sahip çıkalım.”ifadelerinde bulundu.

Başkan Boltaç: “2500 Tl’lik Kasadan Güçlü Bir Belediyeye”

Belediyenin ekonomik gelişimine de değinen Başkan Boltaç, göreve geldikleri dönemi hatırlatarak; “2500 TL gibi adeta bir yemek parası kasayla devraldığımız belediyeyi bugün güçlü bir belediye haline getirdik. Bu gücü el ele, omuz omuza sizlerle yaptık. Biz bir takımız, güçlü bir takımız. ‘Tarsus’ta Gelecek Var’ misyonuyla bu kenti geleceğe taşıyacağız.”dedi.

Başkan Boltaç: “Bu Memlekette Doğdum, Bu Memlekette Öleceğim”

Tarsus’a olan bağlılığını dile getiren Başkan Boltaç, şu ifadeleri kullandı:

“Ben bu memlekette doğdum, bu memlekette doydum, bu memlekette öleceğim. Biz, köklü bağlarla bağlı olduğumuz bu şehre hizmet etmeyi şiar edinmişiz. Makamları gönüllere açılan bir taht kapısı olarak görüyoruz. Bizim için esas olan milletimizin emaneti olan bu hizmetleri yine millete aktarmaktır.”

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Açılış töreninde Başkan Boltaç, adeta bir açık oturum gerçekleştirerek vatandaşlardan gelen talep, öneri ve görüşleri tek tek dinledi.

Hizmetler Kararlılıkla Sürecek

Tarsus Belediyesi’nin, kent genelinde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlarına kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA