17 Kasım 2025 Pazartesi

16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı   01:02   MERSIN’DE KADıNLAR BISIKLETLE HAYATA KATıLıYOR   19:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KILIS’TE SERT ÇıKıŞ: “BU KUMPASA TESLIM OLMAYACAĞıZ, BIR DEVRI KAPATıP YENISINI AÇACAĞıZ!”   17:19    MERSIN’IN GIZLI HAZINESI: TARIHI KILIKYA YOLU DOĞASEVERLERI BULUŞTURUYOR   17:17   “GÜNEŞ BALÇıKLA SıVANMAZ” – MANSUR YAVAŞ’TAN KILIS’TE SERT MESAJLAR   16:59   “HATIMOĞULLARı: MUHALEFETE BASKı BARıŞı SABOTE EDIYOR   15:43   “MECLIS’TE TARIHI AN: GÜLCAN KıŞ’TAN MERSIN İSYANı”   10:08   MERSIN’DE SATRANÇ FıRTıNASı: 9. ULUSLARARASı TURNUVA REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı   23:31   “VAHAP SEÇER’DEN MEZITLI’YE GÜÇLÜ MESAJ: ‘HIZMET BIZIM, DESTEK HALKıN’”   23:09   “VAHAP SEÇER: ‘MERSIN 2019’DA DEVRIM YAPTı, TOROSLAR YENI DÖNEME GIRIYOR’”  
 
     
   

Sağlıkta Fark Yaratan Hizmet: Mersin’de Skolyozla Mücadeleye Ücretsiz Destek!


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kadın Sağlığı Danışma Merkezi ile omurga sağlığı sorunları yaşayan kadınlara ve skolyoz tanılı gençlere ücretsiz egzersiz danışmanlığı sunarak hem sağlık hem bütçe dostu bir hizmet sağlıyor.

 

Tarih : 3 Ekim 2025 Cuma 11:27   Okunma : 1110

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, kadınların ve genç bireylerin omurga sağlığını korumak için ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor. 18-65 yaş arası kadınlara egzersiz desteği verilirken, 10-18 yaş grubundaki skolyoz tanısı almış bireyler için bireysel seanslar düzenleniyor.

Merkezde görev yapan Fizyoterapist Ayşe Deniz, “Skolyozun eğriliğine ve yaşına göre kişiye özel egzersiz programları uyguluyoruz. 3 boyutlu skolyoz egzersizleriyle ağrıları azaltmayı ve eğriliği kontrol altına almayı hedefliyoruz” dedi.

Danışanlar, fiziksel değerlendirme sonrası doktor onayıyla kişiselleştirilmiş programlara dahil ediliyor. Haftada iki gün, toplam 20 seanslık süreçte hastalığın ilerleyişi takip ediliyor. Alo 185 Teksin Çağrı Merkezi üzerinden kayıt yaptıran vatandaşlar, bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Merkezden destek alan Yasemin Arslan, kızının skolyoz tedavisinde olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, “Dışarıda çok maliyetli olan bu hizmeti ücretsiz almak bizi çok rahatlattı. Büyükşehir Belediyesi, hem tedavi sürecimizde hem de HPV aşı kampanyasıyla hayatımıza dokundu” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sağlıkta eşitlik ilkesiyle kadınların ve gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  #MersinBüyükşehir #KadınSağlığı #SkolyozTedavisi #ÜcretsizSağlık #OmurgaSağlığı #HPVaşısı #GençlereDestek #SağlıktaEşitlik #KadınaDestek #Teksin185

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA