11 Nisan 2026 Cumartesi

11:30   ARAÇ SAHIPLERI DIKKAT ! TÜVTÜRK İÇIN MILYARLıK SORU: ’767 MILYON TL NEREDE ?’   11:08   ÇIFTÇI TARLADA İMDAT DEDI! ’SADECE MAZOTUM KADAR EKEBILIYORUM’   16:48   ABD BAŞKAN YARDıMCıSı JD VANCE, ABD-İRAN GÖRÜŞMELERI IÇIN İSLAMABAD’A GIDIYOR: "OLUMLU BIR SONUÇ BEKLIYORUZ"   16:47   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI: AB’NIN AVRUPA’NıN GÜVENLIĞI IÇIN BIRLEŞIK KRALLıK, UKRAYNA, TÜRKIYE VE NORVEÇ’E IHTIYACı VAR   14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı   20:49   AYŞE ÇELIK CINAYETI DAVASı ERTELENDI... CHP’LI HATICE SELLI DURSUN: BU KADıN CINAYETLERINI ÖNLEMEYENLERIN KADıNLARA VERECEK HIÇBIR ŞEYI KALMAMıŞTıR   15:47   AKARYAKıT ZAMLARı, CEZALAR, OTOYOL ÜCRETLERI NAKLIYATÇıLARı BEZDIRDI: ALDıĞıMıZ PARAYı MALIYEYE MI VERECEĞIZ, VERGIYE MI VERECEĞIZ, OTOBANDA Mı VERECEĞIZ, CEZALARA Mı YATıRACAĞıZ, ARABANıN BAKıMıNA Mı VERECEĞIZ?   15:44   CHP’LI BAŞARıR’DAN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE "YETER SAYı" TEPKISI: "CIDDIYETSIZLIK, YASANıZA SAHIP ÇıKMAYACAKSANıZ BU KABUL EDILEBILIR BIR DURUM DEĞIL"   14:11   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, ELEKTRIK VE DOĞAL GAZ ZAMLARıNA TEPKI: "MÜJDESINI VERDIĞINIZ KARADENIZ VE AKDENIZ GAZı NE OLDU"   14:10   İBB DAVASı”NDA 19. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN "HÜSEYIN GÜN" ÇıKıŞı: "HIÇBIRIMIZIN TANıMADıĞı BIR KIŞI ÜZERINDEN ÖRGÜT KURGULAMAK, BU IFTIRANAMENIN ÇÖPÜN IÇINDE ÇÜRÜMÜŞ BIR ÇÖP OLDUĞUNUN ALT YAZıSıDıR”   14:08   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… SANıK SERTÇELIK, “DEVLET BAHÇELI’YE, İZZET ULVI YÖNTER ARACıLıĞıYLA METIN OKUTTURULDU” MESAJLAŞMALARıNı REDDETTI   14:08   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BAŞKAN VEKILI SEÇIMI ÖNCESI GERGINLIK... İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: "BU SEÇIM MEŞRU DEĞILDIR. ADAY ÇıKARMAYACAĞıZ. BURAYı TERK EDIYORUZ"  
 
     
   

Erdal İnönü anıldı... Özgür Özel: Türkiye’de insanlar siyasette mizahın aynı anda aynı ciddiyetle aynı cümleler içinde yer alabileceğini öğrendi


Eski Başbakan Yardımcısı, SHP Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada, "Burada olan herkes ondan çok şey öğrendi. Türkiye’de insanlar siyasette mizahın aynı anda aynı ciddiyetle aynı cümleler içinde yer alabileceğini öğrendi" dedi. Sevinç İnönü de Özgür Özel’e teşekkür etti, "Sizin izinizden gidiyoruz, zaten bütün umudumuz sizde. İnanılmaz bir motivasyon verdiniz Cumhuriyet Halk Partisi’ne resmen canlandı parti, herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Tarih : 31 Ekim 2025 Cuma 13:25   Okunma : 797

Eski Başbakan Yardımcısı ve SHP Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü, 18'inci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de anmaya katıldı. Özel, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Burada olan herkes ondan çok şey öğrendi. Türkiye'de insanlar siyasette mizahın aynı anda aynı ciddiyetle aynı cümleler içinde yer alabileceğini öğrendi.

Allah kabul etsin dualarımızı. Biz öğleden sonra Genel Başkanımızı uzun uzun anacağız. Onun yaşamı üzerine hem de bilim dünyasına yaptığı katkılar üzerine hem de siyasi hayatımıza yaptığı katkılar üzerine konuşacağız. Burada olan herkes ondan çok şey öğrendi. Türkiye'de insanlar siyasette mizahın aynı anda aynı ciddiyetle aynı cümleler içinde yer alabileceğini öğrendi. Ondan cok derin bir zekanın ürünü olan tespitlerini çok yalın şekilde siyasete dahil edilebileceğini öğrendi. Ondan bize göre erken ama ona göre siyasette vakti gelmiş bir ayrılığı geciktirmemenin de bir demokratlık olduğunu öğrendi. Ve partimize emeği çok.

Biz İnönü ailesiyle her vesileyle bir araya geliyoruz özellikle Ankara'daki törenlerde. Bugün burada Sevinç Hanım'la birlikte olmak bizim için büyük bir onur. Ayrıca geçen yılla bu yıl arasında bir fark var. Sevinç Hanım'ın yakasında Cumhuriyet Halk Partimizin rozeti var. Bu son bir yıl içinde Sevinç Hanım partiye üye olmaya karar verdiğini beni duygulandıran sözlerle aktarmıştı. Bugün partimizin bir üyesi olarak da burada yan yana duruyor olmanın ve Genel Başkanımızı anıyor olmanın mutluluğu içindeyim. Buraya gelen katılan herkese gönlü bizlerle birlikte burada olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah rahmet etsin."

Sevinç İnönü'den Özgür Özel'e teşekkür...

Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü ise sözleri için Özgür Özel'e teşekkür etti. İnönü, "Sizin izinizden gidiyoruz,  zaten bütün umudumuz sizde. İnanılmaz bir motivasyon verdiniz Cumhuriyet Halk Partisi'ne resmen canlandı parti, herkese çok teşekkür ediyorum. İstanbul'dan civardan gelen arkadaşlara herkese candan teşekkür ediyorum. İstanbul'umuz biraz perişan vaziyette. Ama umudumuzu katiyen kesmiyoruz. Motivasyon Genel Başkanımızdan geliyor. Bütün arkadaşlar canla başla uğraşıyorlar. Herkese çok çok teşekkürler tekrardan. İnşallah sağ salim gelecek yıl görüşürüz yine. Ben böyle öğrendim artık bastonla yürümeyi idare ediyorum. Ne mutlu bana. Değil mi başkanım? Çok teşekkür ederim tekrardan herkese. Sağlıklar dilerim, iyi bir gelecek dilerim. Ülkemiz için" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA