18 Kasım 2025 Salı

15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı   15:02   ÖZDAĞ’DAN BAHÇELI’NIN "İMRALı’YA GITMEKTEN GOCUNMAM, ÇEKINMEM" AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:56   BAHÇELI: "ALıRıM YANıMA 3 ARKADAŞıMı KENDI IMKANLARıMıZLA İMRALı’YA GITMEKTEN BIR MASA ETRAFıNDA DA YÜZ YÜZE GELMEKTEN IMTINA ETMEM"   14:55   ÖZGÜR ÖZEL VE TÜLAY HATIMOĞULLARı HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı TBMM BAŞKANLıĞı’NA GÖNDERILDI   14:51   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, YARıN TÜRKIYE’YE GELIYOR   14:47   CHP, “ŞIMDI İKTIDAR ZAMANı” SLOGANıYLA 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A HAZıRLANıYOR   10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:25   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı  
 
     
   

Tarsus Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi


Tarsus Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Tarsus Belediyesi Belediye Başkan Vekili Muzaffer Sadık Güngör başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda, Uygulama İmar Planı değişikliği talepleri, belediye müdürlüklerine ait çalışma yönetmelikleri, Tarsus Belediyesi ile yetkili sendika arasında yapılacak Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalamak üzere Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın yetkilendirilmesi ve taşıt alımı gibi birçok önemli gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

Tarih : 4 Kasım 2025 Salı 16:11   Okunma : 587

Belediye  Başkan  Vekili Muzaffer Sadık Güngör: “Atatürk’ün En Büyük Mirası, Düşünen, Sorgulayan, İnanan Bir Millet”

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Belediye  Başkan Vekili  Muzaffer Sadık Güngör, 10–16 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada , “10 Kasım, bir milletin yüreğine düşen en sessiz gündür. Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. O’nun bedeni aramızdan ayrılsa da fikirleri ve idealleri hâlâ milletin damarlarında yaşamaya devam ediyor. Bu hafta sadece Atatürk’ü anmak değil; O’nun devrimlerini, fikirlerini ve mücadele ruhunu yeniden anlamaktır. Atatürk’ün inkılapları, bir milletin kaderini değiştiren cesaretin adıdır. O, harflerle zihinleri, eğitimle ufukları, özgürlükle vicdanları değiştirdi. Kadına değer vererek toplumu, bilime önem vererek geleceği şekillendirdi. Biz bugün hâlâ o devrimlerin ışığında yürüyoruz. Çünkü Atatürk’ün en büyük mirası, sadece kurduğu Cumhuriyet değil; düşünen, sorgulayan, inanan bir millet bırakma ülküsüdür. O’nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürümeye kararlılıkla devam ediyoruz.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Vekili Güngör, konuşmasının devamında yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutlayarak, “Bir kalemin ucuyla geleceği şekillendiren, bir kelimeyle bir hayatı değiştiren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözü sadece bir cümle değil, bu milletin yol haritasıdır. Öğretmen; bir çocuğun gözlerindeki ışık, bir toplumun vicdanındaki rehberdir. Bizler bugün hâlâ o ışığın altında yürüyoruz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.” dedi.

Toplantıda ayrıca, “İklime Dayanıklı Tarsus: Polonya'nın Kentsel İklim Değişikliğine Uyum ve Azaltma Önlemleri Konusundaki Deneyimi Paylaşılıyor” (Climate Resilient Tarsus: Sharing Polish Experience in Urban Climate Change Adaptation and Mitigation Measures) başlıklı proje de gündeme geldi. Söz konusu proje kapsamında, Tarsus Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın münferiden yetkilendirilmesi hususu mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Tarsus Belediye Meclisi’nin 2025 Yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasının ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA