25 Ekim 2026 Pazar

16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN   09:50   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI VE SÜRPRIZ ZIYARET! KULISLER HAREKETLENDI: İBB DENGELERI VE MECLIS HESABı SıFıRLANDı   09:35   SIYARETTE BIR İLK: YENİ PARTI’DEN TABANA YAYıLAN ’İKTIDAR’ HAMLESI!   19:25   YENİ PARTI İSIM KRIZINDE AYM KARARıNı VERDI! YENILIK PARTISI’NIN İTIRAZıNA YÜKSEK MAHKEME’DEN RED   19:15   SÜRÜCÜLERE ÜST ÜSTE İKINCI İNDIRIM MÜJDESI: BENZINDE PEŞ PEŞE FIYAT DÜŞÜŞÜ!  
 
     
   

Pınar Bulunmaz’ın şüpheli ölümü... Abi Erdal Sevim’den çağrı: "Pınar’ın adaletinin artık sağlanmasını istiyoruz"


Eşi ile tartışması sırasında hayatını kaybeden Pınar Bulunmaz’ın şüpheli ölümüne ilişkin davanın beşinci duruşması öncesinde abi Erdal Sevim çağrıda bulunarak, “Bu yolda, bu mücadelede adalete sahip çıkabilmek için toplumun, kamuoyunu desteğine ihtiyacımız var. Pınar’ın adaletinin artık sağlanmasını istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 12 Ocak 2026 Pazartesi 13:42   Okunma : 631

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Pınar Bulunmaz, 22 Şubat 2024'te evli olduğu Rıdvan Bulunmaz ile aracının içinde tartıştıktan sonra ateşli silah yaralanması sonucunda şüpheli şekilde hayatını kaybetti.

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı "eşi kasten öldürmek" suçundan soruşturma başlattı. İddiaya göre, kavga sırasında Rıdvan Bulunmaz'a ait tabancanın ateş alması sonucu kendisi ve eşi yaralandı.

Tanık ifadesiyle serbest bırakılmıştı

Yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Pınar Bulunmaz, kurtarılamadı. Sanık Rıdvan Bulunmaz ise önce tutuklandı, üç ay sonra sol el svabında atış artığı tespit edilmesine rağmen tanık ifadesiyle serbest bırakıldı.

"Ölüm intihar ile açıklanamaz" değerlendirmesi

Dosyaya geçtiğimiz aylarda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından hazırlanan mütalaa raporu girdi.

Raporda, Bulunmaz’ın intihar etmediği kaydedilerek, “Olayın seyri, mağdurun ruhsal durumu ve davranış örüntüsü değerlendirildiğinde; gerek klasik anlamda gerekse psikolojik etkiyle yönlendirilmiş intihar senaryolarının bu vakada geçerli olmadığı, ölümün, intihar ile açıklanamaz nitelikte olduğu” değerlendirmesi yapıldı.

Sanık 16 ay sonra yeniden tutuklandı

Son duruşmada Mahkeme heyeti, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut deliller olması, sanığın delilleri karartma ve kaçma şüphesinin bulunması ve adli kontrol tedbirlerinin de yetersiz kalacağı gerekçesiyle sanık Rıdvan Bulunmaz'ı tutuklamıştı.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Pınar Bulunmaz'ın abisi Erdal Sevim, kardeşinin olay günü, eşi ile telefonda yaşadığı tartışma sonrasında evden kaçarak uzaklaşmaya çalıştığını belirtti.

Erdal Sevim, "Ancak sanık tarafından takip edilerek zorla arabaya bindirilip sanığın kendisine ait beylik silahıyla hayattan koparıldı. ‘Eşe karşı kasten öldürme suçlamasıyla açılan soruşturmada sanık eş tutuklanarak cezaevine gönderilmiş 3 ay sonra tanıkların beyanlarıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Süreç içerisinde dosyaya giren beyanlar, raporlara rağmen sanığın tutuksuzluk hali devam edip 3’üncü duruşma sonrasında mahkeme heyetinin değişmesiyle birlikte yeni gelen mahkeme heyetinin vermiş olduğu ara kararla beraber keşfin tekrarlanması istenmişti. Ayrıntılı bir şekilde yapılan keşifte sanığın, tanıkların yalan beyanları, kurguları, çelişkileri net bir şekilde ortaya çıkmış ve görülmüştür. 8 Ekim’de yapılan 4’üncü duruşmada ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçundan sanık 16 ay sonra tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi” dedi.

"Desteğe ihtiyacımız var"

Sevim, Siverek 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 14 Ocak’ta görülecek beşinci duruşma öncesinde kardeşi için adelet istediklerini belirterek, "Pınar’ın adaletinin artık yerine gelmesini bekliyoruz. Bu yolda, bu mücadelede adalete sahip çıkabilmek için toplumun, kamuoyunu desteğine ihtiyacımız var. Adalete sahip çıkacak, gönüllü, yürekli adalete inan herkesi yanımızda görmek bizi mutlu edecektir. Pınar’ın adaletinin artık sağlanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA