Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonunun 23. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. Karşılaşmanın son bölümleri, Türk futbol tarihine geçecek cinsten bir dramaya sahne oldu.
Asensio Sahneye Çıktı, Kadıköy İnledi!
Maç boyunca Kasımpaşa savunmasını aşmakta zorlanan Fenerbahçe, aradığı golü 90. dakikada buldu. Korner sonrası sağ kanattan Nene’nin ceza yayına kestiği topa gelişine müthiş bir vuruş yapan Marco Asensio, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak stadyumu bayram yerine çevirdi. Ancak bu sevinç çok kısa sürdü.
90+ Kabusu: Allevinah Cevap Verdi
Golden hemen sonra baskısını artıran Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, Fenerbahçe savunmasının bir anlık konsantrasyon kaybını cezalandırdı. 90+’da sahneye çıkan Allevinah, skoru 1-1’e getirerek Fenerbahçe’nin galibiyet hayallerini yıktı.
Sakatlık Kabusu: Çağlar ve Oosterwolde Kenara Geldi
Fenerbahçe için maç sadece puan kaybıyla değil, sakatlık haberleriyle de sarsıcı geçti. Savunmanın bel kemiği Çağlar Söyüncü 23. dakikada, Jayden Oosterwolde ise 40. dakikada sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Domenico Tedesco’nun hamleleri ve N'Golo Kante’nin girişi, galibiyet için yeterli olmadı.
Fenerbahçe bu sonuçla zirve yarışında kritik bir yara alırken, Kasımpaşa zorlu deplasmandan puanla dönmeyi başardı.