21 Nisan 2026 Salı

11:12   MERSIN’DE ANNELERIN YÜKÜ HAFIFLIYOR: 56 BIN BEBEK PAKETI AILELERE ULAŞTı!   10:20   ENERJI BAKANLıĞı ÖNÜNDE HAREKETLI DAKIKALAR: 110 MADENCI GÖZALTıNA ALıNDı!   10:15   CHP’DEN ’SÖMÜRGE VALISI’ ÇıKıŞı! GÖKÇE GÖKÇEN’DEN HÜKÜMETE SERT TEPKI: ’SUSKUNLUKLA ONAYLıYORSUNUZ!’   09:53   MADENCILERIN ANKARA DIRENIŞINDE YÜREK YAKAN ANLAR: ’SADAKA DEĞIL, HAKKıMıZı İSTIYORUZ!’   09:39   MERSIN’DE DIJITAL DEVRIM: 30 BIN KITAP ARTıK TEK TıKLA CEBINIZDE!   08:45   AKDENIZ’DE BÜYÜK TEMIZLIK SEFERBERLIĞI! 7/24 KESINTISIZ MÜCADELE BAŞLADı   23:57   ATAŞEHIR AYAKTA: ONURSAL ADıGÜZEL İÇIN DEV MITING! VATANDAŞLARDAN SERT TEPKI: "BU BIR SIYASI KUMPASTıR"   17:59   MERSIN’DE SABAHıN ENERJISI SAHILE TAŞTı: 06.30’DA BULUŞUP ’PASLANMıYORUZ’ DIYORLAR!   17:55   MERSIN ESOB’DA 2026 VIZYONU: AHMET ÖZDEMIR ’ORTAK AKıL’ ILE DEĞIŞIMI BAŞLATıYOR!   17:43   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA TANıK NECATI TOSUN’A “YALAN SÖYLÜYOR” DIYE TEPKI GÖSTERDIĞI IÇIN SALONDAN ÇıKARıLAN CEYHAN BELEDIYE BAŞKANı AYDAR: “YALANCıLAR DıŞARıDA, BIZLER IÇERIDEYIZ”   17:38   TANJU ÖZCAN: "YANDAŞ MEDYANıN, TROLLERIN SISTEMATIK ŞEKILDE YÜRÜTTÜĞÜ BIR ITIBAR SUIKASTıNıN, YALANLARıN VE IFTIRALARıN HEDEFI OLDUM"   17:35   OKULLARDAKI SALDıRıLARA ILIŞKIN 661 HESAP SAHIBI HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   15:38   RTÜK ÜYESI KESER: HABER VERME SıNıRLARıNı KORUYACAK BIR DÜZENLEMENIN YAPıLMASı ZORUNLUDUR   15:37   GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT’TEN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı IÇIN ÇAĞRı: “DÖNEMIN İÇIŞLERI BAKANı SÜLEYMAN SOYLU DA SORGULANMALı”   14:48   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... ETKIN PIŞMANLıKLA TAHLIYE EDILEN KORZAY: “GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM HIÇBIR ŞEY YOK. ŞU AN IÇIN SOMUT BIR ŞEYE DAYANMıYOR”   14:46   İBB DAVASı’NDA 24. GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU IDDIANAME, ‘EKREM İMAMOĞLU HER ŞEYIN MERKEZINDE’ KURGUSUYLA HAZıRLANMıŞ”   13:55   EKREM İMAMOĞLU: “İKTIDAR SORUNLARı YÖNETEMEDIKÇE BAKAN DEĞIŞTIRIP UMUT SATARAK ZAMAN KAZANMAYA ÇALıŞTı BUNCA SENE. FAKAT DENIZ BITTI”   13:52   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNıN IKINCI DURUŞMASı SILIVRI’DE BAŞLADı   13:43   GÖKAN ZEYBEK: ESKIŞEHIR HALKıNıN ONURLU OYLARıYLA GÖREVE GELEN AYŞE ÜNLÜCE BAŞKANıMıZı KARALAMA KAMPANYALARıNA ASLA IZIN VERMEYIZ   11:05   MERSIN’DE DIJITAL KALKAN: ÇOCUKLAR SIBER ZORBALıĞA KARŞı ARTıK DAHA GÜÇLÜ!  
 
     
   

Özgür Özel’den Burdur’da Şok Açıklama:


CHP lideri Özgür Özel, Burdur’daki

 

Tarih : 28 Şubat 2026 Cumartesi 20:17   Okunma : 687

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Türkiye genelinde sürdürdüğü "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 93. durağı Burdur oldu. Meydanları dolduran binlerce vatandaşa seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündemi sarsacak bir "yeni dava" dosyasını kamuoyuyla paylaştı.

"Kendi Aracını Ücretsiz Tahsis Etti, ‘Kiraladı’ Diye Dava Açtılar!"

Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yeni bir operasyon başlatıldığını iddia etti. Davanın içeriğine dair detayları ilk kez açıklayan Özel, konunun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemine dayandığını belirtti:

"Beylikdüzü Belediyesi AK Parti’den alındığında, makam aracı yandaş bir şirketten fahiş fiyatla kiralanmıştı. Ekrem Başkan, ‘Bu parayı ödeyemeyiz’ diyerek o aracı iade etti. Kendi şirketine ait aracı, belediyeye bilabedel (ücretsiz) tahsis etti. Şimdi o dönem kendi arabasına bindiği için ‘şirketinden araç kiraladı’ diyerek dava açıyorlar. Alçak adamlar! Kayıtlarda 'ücretsizdir' yazıyor. Sert kayaya çarptınız, bu kötülüğe teslim olmayacağız!"

Silivri’den Mesaj: "Zindana Atanlar Korkuyor"

Mitingde, Ekrem İmamoğlu’nun cezaevinden gönderdiği mektup da okundu. İmamoğlu, Burdurlulara seslendiği mektubunda kararlılık mesajı verdi: "Bizi zindana atan akıl, seçim kazanacağımızdan korkuyor. Haklılar, kazanacağız! Cumhuriyet’i kimsesizlerin kimsesi olsun, herkes eşit olsun diye kurduk. Bu aziz vatanda adaleti mutlak kılacağız."

Muhittin Böcek ve Tanju Özcan Çıkışı

Özgür Özel, konuşmasında sadece İmamoğlu’na değil, baskı altındaki diğer belediye başkanlarına da değindi:

  • Muhittin Böcek: "Sabah cezaevinde ziyaret ettim. 24 tane ilaç içiyor. Bu zulümdür, bir kumpasla sağlığıyla oynuyorlar."

  • Tanju Özcan: "Belediye başkanı cebine bir kuruş koymamış, 'garibana burs verin' demişse bununla ancak övünülür. Biz kimlerin 'Yüzde 10' lakabıyla anıldığını iyi biliyoruz."

28 Şubat ve Başörtüsü Yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Şubat üzerinden CHP’ye yönelik eleştirilerine de sert yanıt veren Özel, üniversite yıllarından örnek verdi: "Ege Üniversitesi’nde başörtüsü yasağına karşı laboratuvarları boşaltan, 'arkadaşlarımız girmeden derse girmeyiz' diyen demokratlarız biz. Kimse bize hikaye anlatmasın!"

Paylaş :
Etiketler :  #Ekremİmamoğlu #ÖzgürÖzel #BurdurMitingi #Milletİradesi #SiyasetHaberleri #CHP #SonDakika #Adalet #ErkenSeçim

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA