8 Ağustos 2026 Cumartesi

19:10   ’30 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI ÇÖZÜM MÜ?’ EĞITIM-İŞ’TEN OKUL GÜVENLIĞI AÇıKLAMASı: ’GEÇICI TEDBIRLERLE SORUN ÇÖZÜLMEZ’   19:01   BORÇKA’DA SIYASETTE ALEVLENEN GERILIM! ’SEÇIMDEN KAÇMASıNLAR, SOKAĞA ÇıKSıNLAR GÖRELIM ONLARı’   16:33   CHP MUT VE SILIFKE İLÇE BAŞKANLıKLARıNDA TOPLU ISTIFA: YENİ PARTI’YE KATıLMA KARARı ALDıLAR   16:01   TBMM GENEL KURULU... VAN GÖLÜ VE MERSIN KÖRFEZI IÇIN ACIL ÖNLEM ÇAĞRıSı   15:57   ÖZGÜR ÖZEL LE MONDE’A YAZDı: "AVRUPA’NıN GELECEĞI TÜRKIYE’DE DEMOKRASININ GELECEĞINDEN AYRı DÜŞÜNÜLEMEZ"   15:56   “ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ YANSıMALARı… DTB BAŞKANı YEŞIL: “BU SÜRECIN EN ÖNEMLI EKONOMIK KAZANıMLARıNDAN BIRI ISTIHDAM OLACAKTıR”   15:54   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "MENDERES BELEDIYE BAŞKANı İLKAY ÇIÇEK, DÜN ITIBARıYLA TEDBIRLI OLARAK ’KESIN IHRAÇ’ TALEBIYLE DISIPLINE SEVK EDILMIŞTIR"   13:51   YAŞAR TÜZÜN: "232 BELEDIYE BAŞKANı CHP’DEN ISTIFA EDEREK YENİ PARTI’YE KATıLDı"   13:50   CHP’LI KUŞOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ AÇıKLAMASı: "ADAYıMıZ DIYE ORTAYA ÇıKARTıP YıPRATMAK ISTEMIYORUZ, HALKıN TEVECCÜHÜ DEVAM EDERSE TABII KI OLUR"   13:50   TRUMP, DOĞUM YOLUYLA ALıNAN ABD VATANDAŞLıĞıNı SıNıRLAMAK IÇIN YENIDEN KARARNAMELER IMZALADı   13:49   SELVI KıLıÇDAROĞLU TABURCU EDILDI   08:05   SILIVRI’DEN DUYGULANDıRAN MESAJ: TAYFUN KAHRAMAN’DAN KıZı VERA’YA YÜREK BURKAN DOĞUM GÜNÜ MEKTUBU!   23:59   SILIVRI’DEN ÖZGÜRLÜĞE: AVCıLAR BELEDIYE BAŞKANı ÇAYKARA TAHLIYE OLDU! İŞTE DAVA DOSYASıNDAKI SON DURUM   16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"  
 
     
   

Mersin’de Ramazan Bereketi: Çağdaşkent İftarında Binler Aynı Sofrada Buluştu!


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çağdaşkent Mahallesi’nde düzenlediği dev iftar programı, kent protokolünü ve vatandaşları aynı sofrada buluşturdu. CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, dayanışma ruhuna vurgu yaparak, "Ramazan’ın bereketini hemşehrilerimizle paylaştık" dedi.

 

Tarih : 13 Mart 2026 Cuma 16:40   Okunma : 696

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun paylaşım sofralarını mahalle mahalle kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çağdaşkent Mahallesi’nde düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, yoğun ilgiye sahne oldu. İftara; Türkiye Belediyeler Birliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve çok sayıda ilçe başkanı ile belediye meclis üyesi katılım sağladı.

Semih Palamut: "Birlik ve Beraberliğimiz Güçleniyor"

Programa partililer ve vatandaşlarla birlikte katılan CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, iftar sonrası yaptığı açıklamada toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Palamut, Mersin’in kardeşlik iklimine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen bu güzel sofrada, çok sayıda yol arkadaşımız ve hemşehrimizle bir araya geldik. Ramazan ayı, birliğimizi ve dayanışmamızı perçinleyen en özel zaman dilimi. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hemşehrilerimizin dualarının kabul olmasını diliyorum."

Paylaş :
Etiketler :  #Mersin #Akdeniz #Çağdaşkent #SemihPalamut #VahapSeçer #MersinBüyükşehir #Ramazan2026 #İftar #Dayanışma #MersinHaber

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA