8 Temmuz 2026 Çarşamba

09:21   HÜRMÜZ’DE SAVAŞ ALARMı! ABD İRAN’DA 80’DEN FAZLA HEDEFI VURDU, TAHRAN’DAN KÖRFEZ’DEKI ABD ÜSLERINE FÜZE MISILLEMESI   09:12   NEFES KESEN PENALTıLAR SONUCU İSVIÇRE TARIH YAZDı! ARJANTIN’IN ÇEYREK FINALDEKI RAKIBI BELLI OLDU   09:10   MERSIN’DE EMEKLILERE DÜNYA EMEKLILER GÜNÜ SÜRPRIZI! EMEKLI EVLERI’NDE KUTLAMA COŞKUSU YAŞANDı   01:01   TARSUS MECLISI’NDEN KRITIK KARARLAR: KÜLTÜR MERKEZI, 800 BIN AVROLUK AB PROJESI VE ÇIFTÇIYE ZIRAI DRON DESTEĞI   10:59   ANKARA’DA YARDıM ETMEK İSTERKEN ŞIDDET İDDIASı: PSIKOLOGUN KAFEDE YAŞADıKLARı YARGıYA TAŞıNDı   10:30   MEZITLI’DE MECLIS TOPLANTıSıNA YOĞUN KATıLıM! VATANDAŞLARDAN BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’E GÜÇLÜ DESTEK   09:50   MERSIN’DE OTELLERE YANGıN GÜVENLIĞI DENETIMI: İTFAIYE EKIPLERI TÜM SISTEMLERI TEK TEK KONTROL EDIYOR   16:50   DİSK VERGI DAIRESI ÖNÜNDEN SESLENDI: GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET ISTIYORUZ   16:49   CASUSLUK DAVASı: CELSE ARASı DEĞIŞEN SAVCı, TÜM SANıKLARıN TUTUKLULUK HALLERININ DEVAMıNı ISTEDI   15:47   CHP YDK TEDBIR KARARLARıNA YAPıLAN ITIRAZLARı REDDETTI   15:44   İBB DAVASıNDA 62. GÜN: “SıRF İMAMOĞLU İNŞAAT’ıN GENEL MÜDÜRÜ OLMAM NEDENIYLE 16 AYDıR HAKSıZ YERE TUTUKLUYUM”   15:40   NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: ANKARA ZIRVESI’NIN ODAĞı VERILEN TAAHHÜTLERIN HAYATA GEÇIRILMESI OLACAK   15:39   MERSIN’DE "5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI" IÇIN HAZıRLıKLAR SÜRÜYOR   10:50   YUMURTALıK’TA NELER OLUYOR? BAŞKAN ERDINÇ ALTıOK SAHAYA İNDI, İLÇENIN ÇEHRESI DEĞIŞIYOR!   09:41   1 SIMIT PARASıNA 3 ÇEŞIT SıCAK YEMEK! MERSIN’DE O PROJE 7 MILYON BARAJıNı AŞTı   11:01   SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR: AKADEMISYEN YAZARLAR SIBEL ÖZBUDUN VE TEMEL DEMIRER GÖZALTıNA ALıNDı!   10:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TEKIRDAĞ CEZAEVI’NDE DIKKAT ÇEKEN ZIYARET!   10:33   MERSIN’DE ANNE ADAYLARıNA BÜYÜK KOLAYLıK: GEBELIK BOYUNCA ÜCRETSIZ SÜT DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı!   14:33   ÜRETICININ YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HAMLE: MERSIN’DE O İLÇENIN YOLLARı BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI!   14:17   HAMANEY’IN CENAZE TÖRENINDE DIKKAT ÇEKEN DETAY! DEFIN İŞLEMI NEDEN ERTELENDI?  
 
     
   

LÖSEV’den Kanserle Mücadelede Hayati Adım: 81 İlde On Binlerce Aileye ’Mutlu Et’ Desteği!


Kanser tedavisinde proteinin gücü LÖSEV ile sofralara taşınıyor. "Mutlu Et" projesi kapsamında Türkiye genelindeki on binlerce hasta ve ailesine 12 ay boyunca taze kırmızı et desteği sağlanıyor. İşte detaylar...

 

Tarih : 17 Mart 2026 Salı 12:20   Okunma : 554

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kanserle mücadele eden ailelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan sağlıklı beslenme konusunda dev bir seferberlik sürdürüyor. "Mutlu Et Projesi" aracılığıyla, vekaleten kurban ve adak bağışları yıl boyunca protein desteği olarak hastalara ulaştırılıyor.

Kanser Tedavisinde Protein Neden Hayati Önemde?

Uzmanlar, kanser ve lösemi tedavisi gören bireylerin, sağlıklı bireylere oranla yüzde 50 daha fazla proteine ihtiyaç duyduğunun altını çiziyor. Yetersiz protein alımı enfeksiyon riskini artırırken, iyileşme sürecini de olumsuz etkiliyor. LÖSEV, bu bilimsel gerçeği merkeze alarak ailelerin protein ihtiyacını modern ve hijyenik yöntemlerle karşılıyor.

81 İlde Kesintisiz Destek Hattı

Türkiye’nin 81 ilinde titizlikle yürütülen projede yardımlar iki şekilde ulaştırılıyor:

  1. Taze Et Paketleri: Vakumlu ambalajlarda, hijyen standartlarına uygun taze et teslimatı.

  2. LÖSEV Et Kart: Ailelerin büyük marketlerden kendi ihtiyaçlarına göre et ve et ürünleri temin edebilmesi.

Ankara’da gerçekleştirilen son dağıtımlarda da yüzlerce aileye ulaşılarak hem maddi hem de manevi destek taze tutuldu.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Can Suyu

LÖSEV verilerine göre, vakfa kayıtlı 118 binden fazla ailenin yüzde 87’si asgari ücret ve altında bir gelire sahip. Kırmızı et gibi maliyetli besinlere erişmekte güçlük çeken bu aileler için "Mutlu Et", sadece bir gıda yardımı değil, aynı zamanda bir iyileşme umudu oluyor.

Siz de Bu İyilik Zincirine Katılabilirsiniz

Kanser hastalığının ağır maddi yükü altında ezilen aileler, LÖSEV'in kapısını çalarak bu desteklerden faydalanabiliyor. Destek almak veya bağışçı/gönüllü olarak bu sürece katkı sağlamak isteyenler için iletişim kanalları:

Paylaş :
Etiketler :  #LÖSEV #MutluEtProjesi #KanserleMücadele #SağlıklıBeslenme #İyilikGenlerimizdeVar #Lösemi #SosyalYardım #KurbanBağışı #AnkaraHaberleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA