|
|
|
|
|
Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman: “Yok yere çocukluklarından neşeli bayramları bile çalınan herkese bu ülkenin adalet borcu var”
|
|
Gezi Parkı davası kapsamında Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde bulunan Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, “Yok yere çocukluklarından neşeli bayramları bile çalınan herkese, ellerinde şeker yerine sabır tutan o koca yüreklere bu ülkenin adalet borcu var” açıklamasını yaptı.
|
 |
| |
Tarih :
20 Mart 2026 Cuma 20:20
Okunma :
388
|
|
Kahraman, sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda, “Bayram arifesinde Vera ile tam 205. kez Silivri’deydim. Herkes bir anne ve bir babanın çocuğu elbet ancak yok yere çocukluklarından neşeli bayramları bile çalınan herkese, ellerinde şeker yerine sabır tutan o koca yüreklere bu ülkenin adalet borcu var. İyi bayramlar” ifadelerini kullandı.
|