24 Ekim 2026 Cumartesi

20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN   09:50   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI VE SÜRPRIZ ZIYARET! KULISLER HAREKETLENDI: İBB DENGELERI VE MECLIS HESABı SıFıRLANDı   09:35   SIYARETTE BIR İLK: YENİ PARTI’DEN TABANA YAYıLAN ’İKTIDAR’ HAMLESI!   19:25   YENİ PARTI İSIM KRIZINDE AYM KARARıNı VERDI! YENILIK PARTISI’NIN İTIRAZıNA YÜKSEK MAHKEME’DEN RED   19:15   SÜRÜCÜLERE ÜST ÜSTE İKINCI İNDIRIM MÜJDESI: BENZINDE PEŞ PEŞE FIYAT DÜŞÜŞÜ!   19:05   SPK DUYURDU: ALNUS, BULLS VE PUSULA YATıRıM’ıN FAALIYETLERI GEÇICI OLARAK DURDURULDU   18:58   YÜZLERCE KIŞIYE İŞ KAPıSı AÇıLDı: MERSIN ESNAFıNıN DEV EĞITIM HAMLESI TÜRKIYE ZIRVESINDE!  
 
     
   

İBB Davasında Kritik Gün: Ekrem İmamoğlu Salona Girdiğinde Alkışlar Koptu! İşte 8. Günden İlk Detaylar


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 407 sanıklı İBB Davası, 8’inci gününde devam ediyor. Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki duruşmada İmamoğlu’nun salona girişiyle "Cumhurbaşkanı" sloganları yükselirken, Ali Sukas savunmasına kaldığı yerden başladı.

 

Tarih : 23 Mart 2026 Pazartesi 10:55   Okunma : 891

İSTANBUL – Türkiye’nin kilitlendiği, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 407 sanığın yargılandığı tarihi davada üçüncü hafta, sekizinci oturumla başladı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde görülen duruşmada bugün tansiyon oldukça yüksekti.

İmamoğlu Salona Girdi, Sloganlar Yükseldi Duruşmanın sabah oturumunda tutuklu sanıklar jandarma eşliğinde salona getirilirken duygusal anlar yaşandı. Saat 10.40 sularında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun salona girişiyle birlikte, aralarında belediye başkanları ve siyasetçilerin de bulunduğu tüm tutuklu sanıklar ayağa kalkarak İmamoğlu’nu selamladı. İzleyici sıralarından yükselen "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" sloganları ve alkışlar duruşma salonunda yankılandı.

Kritik İsimler Hakim Karşısında 107’si tutuklu toplam 407 sanığın yer aldığı davada; Şişli Belediye Başkanı Emrah Resul Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Murat Ongun ve Fatih Keleş gibi isimler de hazır bulundu. İmamoğlu’nun ailesi ve avukatlarının yanı sıra çok sayıda CHP’li isim de duruşmayı yerinde takip ediyor.

Savunmalar Devam Ediyor: Ali Sukas Kürsüde Davanın bugünkü gündeminde Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas’ın savunması yer alıyor. Geçtiğimiz hafta 69 sayfalık savunmasının 45 sayfasını tamamlayan Sukas, geri kalan 24 sayfalık savunmasını yapmak üzere hakim karşısına çıktı. Sukas’ın savunmasının ardından duruşmanın seyri ve tahliye taleplerine ilişkin kararlar merakla bekleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  #Ekremİmamoğlu #İBBDavası #İstanbul #SonDakika #CHP #CumhurbaşkanıAdayı #MarmaraCezaevi #Haber #GoogleKeşfet #Adalet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA