24 Ekim 2026 Cumartesi

20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN   09:50   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI VE SÜRPRIZ ZIYARET! KULISLER HAREKETLENDI: İBB DENGELERI VE MECLIS HESABı SıFıRLANDı   09:35   SIYARETTE BIR İLK: YENİ PARTI’DEN TABANA YAYıLAN ’İKTIDAR’ HAMLESI!   19:25   YENİ PARTI İSIM KRIZINDE AYM KARARıNı VERDI! YENILIK PARTISI’NIN İTIRAZıNA YÜKSEK MAHKEME’DEN RED   19:15   SÜRÜCÜLERE ÜST ÜSTE İKINCI İNDIRIM MÜJDESI: BENZINDE PEŞ PEŞE FIYAT DÜŞÜŞÜ!   19:05   SPK DUYURDU: ALNUS, BULLS VE PUSULA YATıRıM’ıN FAALIYETLERI GEÇICI OLARAK DURDURULDU   18:58   YÜZLERCE KIŞIYE İŞ KAPıSı AÇıLDı: MERSIN ESNAFıNıN DEV EĞITIM HAMLESI TÜRKIYE ZIRVESINDE!  
 
     
   

Mersin’de Lojistik Krizi: "Kontak Kapatma Noktasına Geldik!"


CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ilçe yöneticileriyle birlikte, Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt’u ziyaret etti. Görüşmede yükselen yakıt maliyetleri altında ezilen nakliyecilerin sert uyarısı damga vurdu: "Artık dayanacak gücümüz kalmadı, kontak kapatma eşiğindeyiz!"

 

Tarih : 23 Mart 2026 Pazartesi 18:13   Okunma : 1151

Mersin ekonomisinin can damarı olan lojistik sektöründe alarm zilleri çalıyor. CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ,yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, sektörün nabzını tutmak için Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ile bir araya geldi. Ziyaretin ana gündemi, nakliyecinin belini büken fahiş akaryakıt zamları ve sürdürülemez hale gelen maliyetler oldu.

"Tekerlek Değil, Dert Dönüyor!"

Görüşmede sektörün içinde bulunduğu karamsar tabloyu net bir dille ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Bozkurt, nakliyecilerin artık iflasın eşiğinde olduğunu vurguladı. Bozkurt, "Sürekli artış gösteren yakıt fiyatları ve artan giderler karşısında esnafımız çaresiz. Bu şartlar altında nakliyecinin tekerleği dönmüyor; sektörümüz maalesef kontak kapatma noktasına gelmiş durumdadır. Acil ve somut bir çözüm üretilmezse lojistik zinciri kopma riskiyle karşı karşıya kalacak," dedi.

"Mersin’in Sorunu, Türkiye’nin Sorunudur"

Ziyaret sırasında çözüm önerilerini dinleyen CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ise sektörün çığlığına kulak verilmesi gerektiğini belirtti. Palamut, "Mersin bir lojistik kenti ancak nakliyecimiz sahipsiz bırakılmış durumda. Akaryakıt zamları sadece nakliyeciyi değil, iğneden ipliğe her şeyi etkiliyor. Bu krizi ve çözüm önerilerini her platformda dile getireceğiz," ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  #Mersin #Nakliyeciler #LojistikHaberleri #AkaryakıtZammı #KontakKapatma #SemihPalamut #MehmetBozkurt #CHPAkdeniz #MersinEkonomi #NakliyeSektörü #GündemMersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA