17 Nisan 2026 Cuma

22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"   15:07   EMEKLILERDEN EĞITIMDE ŞIDDETE SERT TEPKI: "OKULLARıMıZı ŞIDDET SARMALıNDAN KURTARıN!"   14:50   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:46   OKULLARDAKI SILAHLı SALDıRıLAR... EĞITIM-İŞ VE HÜRRIYETÇI EĞITIM SENDIKASı ÜYELERININ, SALDıRıLARı PROTESTO ETMEK IÇIN GÜVENPARK’A YÜRÜMESINE IZIN VERILMEDI   14:37   CHP’LI KORAL ÖMÜR’DEN ANKARA DÖNÜŞÜ AÇıKLAMA: "HODRI MEYDAN, TESLIM OLMAYACAĞıZ!"   12:29   BAŞKAN YıLDıZ SÖZÜNÜ TUTTU: TOROSLAR’ıN GENÇLERINE EĞITIM CAN SUYU!   11:40   TARSUS’UN 10 BIN YıLLıK SıRLARı BU KITAPTA TOPLANDı! KLEOPATRA’DAN ŞAHMERAN’A DEV ESER   10:50   MERSIN’DE BILIM PATLAMASı! MERCAN 100. YıL BILIM MERKEZI 200 BIN BARAJıNı AŞTı   10:15   AKDENIZ’IN KIMYA GÜCÜ ENGEL TANıMıYOR: İHRACAT %12 ARTıŞLA ŞAHLANDı, BAZı PAZARLARDA %1000’LIK SıÇRAMA YAŞANDı!   09:20   MERSIN’DE EZBER BOZAN PARK: "KEŞKE BURADA YATSAK DA HIÇ GITMESEK!"   09:15   CHP’DE DEV ‘SAHA’ HAREKÂTı BAŞLıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TALIMATı VERDI: MAYıS AYıNDA HERKES SOKAKTA!   08:45   TBB’DEN OKUL SALDıRıLARıNA SERT TEPKI: ’SADECE CEZALAR YETMEZ, SISTEM DEĞIŞMELI!’   08:29   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YENI GELIŞME: SALDıRGANıN BABASı TUTUKLANDı!  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’e TSE’den Tam Not! Vahap Seçer Vizyonu Tescillendi: ’Sıfır Hata’


Mersin Büyükşehir Belediyesi, TSE tarafından gerçekleştirilen kapsamlı kalite ve iş sağlığı denetimlerinden başarıyla geçerek hizmet standartlarını dünya klasmanına taşıdı. "Teksin" ve "Mercan" gibi projelerin örnek gösterildiği tetkiklerde, Büyükşehir’in kurumsal yapısının sadece kağıt üzerinde değil, sahada da kusursuz işlediği belgelendi.

 

Tarih : 15 Nisan 2026 Çarşamba 09:40   Okunma : 640

MERSİN – Hizmet odaklı belediyecilik anlayışını uluslararası standartlarla taçlandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi, dev bir başarıya daha imza attı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği tetkiklerini sıfır hata ile tamamlayan Büyükşehir, vatandaş memnuniyetini odağa alan ISO 10002 belgesini de bünyesine katarak yönetim altyapısını zırh gibi güçlendirdi.

Mersin’de "Sürdürülebilir Belediyecilik" Dönemi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, alınan belgelerin sadece birer kağıt parçası olmadığını, Mersin halkına sunulan hizmetin kalitesini ispatladığını vurguladı. Tok, "Başkanımız Vahap Seçer’in vizyonuyla kurumsal yapımızı kentin her noktasına yaydık. Artık kişilere bağlı olmayan, sürdürülebilir ve tamamen dokümante edilmiş bir sistemle yönetiliyoruz" diyerek kurumsallaşma vurgusu yaptı.

TSE Baş Tetkikçisi Akkeçi: "Teksin Türkiye’ye Örnek Bir Proje"

Denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Kalite Yönetim Sistemi Baş Tetkikçisi Emrah Akkeçi, Mersin’deki uygulamalardan övgüyle bahsetti. Özellikle Teksin Çağrı Merkezi ve Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’nin Türkiye genelinde örnek alınması gerektiğini belirten Akkeçi, şu ifadeleri kullandı:

"Sadece evrak üzerinde değil, sahada da muazzam bir sistem kurulmuş. Teksin uygulaması bence Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir başarı. Mersin Büyükşehir, kurumsal kimliğini kentin tüm sınırlarına yansıtmış durumda."

İş Sağlığı ve Güvenliğinde "Sıfır Uygunsuzluk"

İş sağlığı ve güvenliği konusunda yapılan denetimlerde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi hiçbir "uygunsuzluk" almayarak büyük bir başarıya imza attı. Baş Tetkikçi Hasan Hüseyin Serin, Başkan Vahap Seçer’in sürece olan liderliğine dikkat çekerek, "Burada ekip bu işi bir sosyal sorumluluk projesi gibi sahiplenmiş. Önce insan canını düşünen, çalıştaylarla desteklenen bu yapı takdiri hak ediyor" dedi.

Vatandaş Memnuniyeti ISO 10002 ile Tescillendi

Büyükşehir, yeni alınan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile vatandaşlardan gelen geri bildirimleri artık sistematik bir veri havuzunda toplayacak. Bu sayede Mersinlilerin talep ve şikayetleri çok daha hızlı çözüme kavuşturularak, hizmet kalitesi en üst seviyede tutulacak.

Paylaş :
Etiketler :  #Mersin #MersinBüyükşehirBelediyesi #VahapSeçer #TSE #KaliteYönetimi #ISO9001 #TeksinMersin #Belediyecilik #İşSağlığıveGüvenliği #MersinHaberleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA