25 Mayıs 2026 Pazartesi

18:30   CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE GAZLı MÜDAHALE! HALKEVLERI’NDEN SERT TEPKI: "SARAY’ıN OPERASYONUNA DIRENECEĞIZ"   17:45   4 EMEK VE MESLEK ÖRGÜTÜNDEN ORTAK DEKLARASYON: ’BU MÜDAHALE HALK İRADESINEDIR!’   17:43   ANKARA’DA SıCAK SAATLER: CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDEKI ABLUKAYA ANKARA TABIP ODASı’NDAN SERT TEPKI!   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN O İTTIFAKA SERT İSYAN:    17:40   CHP GENEL MERKEZINDE HAREKETLI DAKIKALAR: ÖZGÜR ÖZEL KENDISINE GELEN O TEBLIGATı YıRTTı ATTı!   17:38   ANKARA’DA SıCAK SAATLER: DÜNYA DEVLERI AP, THE GUARDIAN VE EL CEZIRE CHP’DEKI MÜDAHALEYI BÖYLE GÖRDÜ!   10:50   CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE BÜYÜK KRIZ: "KENAN EVREN’DEN SONRA BIR İLK!" KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT SÖZLER   10:40   CHP’DE İKINCI DALGA KRIZ! KıLıÇDAROĞLU’NUN AVUKATıNDAN EMNIYETE FLAŞ DILEKÇE: ’GENEL MERKEZI BIZE TESLIM EDIN’   09:40   CHP’DE KURULTAY DEPREMI BÜYÜYOR: GENEL MERKEZ ÖNÜNDE ARBEDE! MURAT EMIR’DEN SERT TEPKI   09:30   ANKARA’DA SIYASETI SAYAN GECE! CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE ’TAHLIYE’ ARBEDESI: ’MAFYA KıLıKLı İNSANLAR PARTI BASıYOR’   09:25   CHP GENEL MERKEZI’NDE ’KAYYUM’ VE TAHLIYE ABLUKASı! MILLETVEKILI DUVARLARDAN ATLAYARAK İÇERI GIRDI: ’TEK BIR SEBEBI VAR...’   05:40   ADANA’DA KORKUTAN DEPREM! AFAD SON DAKIKA OLARAK DUYURDU: ÇEVRE İLLER DE SALLANDı   23:30   TRUMP’ıN ERDOĞAN MESAJı SIYASETI HAREKETLENDIRDI! ALI MAHIR BAŞARıR’DAN SERT TEPKI: ’HANGI YÖNÜYLE YÜZYıLLARıN BEKLEDIĞI LIDER?’   22:59   CHP’DE ’KURULTAY’ DEPREMI: ÖZGÜR ÇELIK’TEN 9 TUTUKLAMA KARARıNA İLK VE SERT TEPKI! ’SIYASI TARIHTE BIR İLK.’   22:50   TRUMP’ıN TEŞEKKÜR MESAJı SIYASETI HAREKETLENDIRDI: CHP’DEN ERDOĞAN’A SERT ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI!   22:30   İSTANBUL’DA ’KURULTAY’ İSYANI: ’MESELE CHP DEĞIL, SANDıĞı KAÇıRMAYA ÇALıŞıYORLAR!’   21:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TTB’YE KRITIK KABUL: ANKARA’DA DIKKAT ÇEKEN DAYANıŞMA ZIRVESI!   21:45   SIYASETTE ’KURULTAY İPTALI’ DEPREMI! TBB BAŞKANı SAĞKAN’DAN ÇOK SERT TEPKI: ’DEMOKRASININ DIBINE DINAMIT KONULUYOR’   17:53   MADEN İŞÇILERINDEN ANKARA KARARı! ’1 HAZIRAN’DA ÇOK GÜÇLÜ GELIYORUZ’   17:44   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SÜRPRIZ KABUL: KURULTAY KARARı SONRASı KRITIK GÖRÜŞME!  
 
     
   

Özgür Özel’den O İttifaka Sert İsyan:


CHP Genel Merkezi önünde sabah saat 07.00 sularında başlayan gerginlik, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle doruk noktasına ulaştı. Yaşanan sıcak gelişmelerin ardından kameralar karşısına geçen CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

 

Tarih : 24 Mayıs 2026 Pazar 17:41   Okunma : 644

Ankara güne kelimenin tam anlamıyla bomba bir gelişmeyle başladı. CHP Genel Merkezi önünde sabahın erken saatlerinde tırmanan gerilim, emniyet güçlerinin müdahalesiyle yeni bir boyuta taşındı. Çevik kuvvet ekiplerinin parti binası çevresindeki müdahalesinin ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel kurmaylarıyla birlikte genel merkez bahçesinde çok sert bir açıklama yaptı.

Gündeme oturan açıklamalarda hem parti içi muhalefete hem de iktidara yönelik zehir zemberek ifadeler yer aldı.

"Atatürk'ün Partisine Teslim Olmak Yakışmaz"

Konuşmasında 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden bu yana büyük bir değişim mücadelesi verdiklerini hatırlatan Özgür Özel, yenilgiyi asla kabul etmeyeceklerini vurguladı. Parti içindeki liderlik ve yönetim tartışmalarına atıfta bulunan Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Bize yenilgi yakışmıyor. Bize kaybetmek yakışmıyor. Atatürk'ün partisine teslim olmak yakışmıyor. Atatürk'ün partisini teslim almak isteyenlerle, Atatürk'ün partisini teslim etmek isteyenlerin ittifakına isyan ediyorum. Değişimin samimiyetini, mücadelesini ve başarısını gören herkes bir süredir kendine yakışanı yapıyor. Ama birileri de kendine yakışanı yapıyor."

Sabah 07.00'de Ne Oldu? "Kurultay Konuşalım Derken..."

Genel merkez önünde yaşanan olayların perde arkasına dair önemli detaylar paylaşan CHP Lideri, uzlaşı ararken karşılaştıkları manzaraya tepki gösterdi. Süreci "AK Parti'ye teslim etme planı" olarak nitelendiren Özel, sert eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Bu baba ocağına, hepimizin ana kucağına bugün sabahın 7'sinde biz onlara 'en kısa sürede kurultay ilan edin bu sorun bitsin, öğlen 12.00'de bunu konuşalım' demişken; sabahın 7'sinde arkalarına Ankara'da ne kadar kriminal tip varsa onları takıp baba ocağının kapısına dayananlar da kendine yakışanı yaptı. Delegenin vermediği yetkiyi AK Parti'nin hakiminden dilendiler. Sizin gibi her yenilgiden sonra bunu kabul mü edecektik, teslim mi olacaktık?"

"Bu Partinin Evlatlarına Gaz Sıkıtanlara Yazıklar Olsun"

Parti binası önünde polisin müdahalesine ve yaşanan arbedeye değinen Özel, genel merkez önündeki partililere yönelik sert müdahaleyi kınadı. CHP'nin bundan sonraki mücadele alanının salonlar değil, meydanlar olacağını belirten Özel, yeni dönemin parolasını şu sözlerle verdi:

"Devletin polisini, milletin evlatlarını baba ocağına yığanlara, bu partinin evlatlarına gaz sıktırıp cop vurduranlara yazıklar olsun. Bizi buradan ancak söküp atarsınız. Söküp atmaya kalktılar. Nereye? Sokağa. Kardeşim biz zaten bu seçimi kazanmayı, bu partiyi birinci parti yapmayı burada oturarak yapmadık ki; sokakta yaptık, meydanda yaptık. CHP bundan sonra yoldadır, sokaktadır, meydandadır, iktidara yürümektedir!"

"O El Bir Daha Uzanamayacak Şekilde Geri Alacağız"

Açıklamasının ardından basın mensuplarının "Ne söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Özgür Özel, yaşananlardan dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu gizlemedi. Ancak kararlılık mesajı vererek konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

"Çok üzgünüm ancak baba ocağına bir daha kimsenin el uzatamayacağı şekilde geri alınmak üzere çıkıyoruz. Buraya bir daha geldiğimizde bir daha ne bu iktidar ne de bu iktidarın iş birlikçileri buna cesaret edemeyecekler."

Paylaş :
Etiketler :  #CHP #ÖzgürÖzel #CHPSonDakika #AnkaraGündemi #SiyasetHaberleri #DeğişimHareketi #SonDakikaHaberler

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA