22 Temmuz 2026 Çarşamba

17:04   ÖZGÜR ÖZEL IL BAŞKANLARıYLA TOPLANDı: BUGÜN TÜRKIYE’DE BIR ‘YENI’ KURULUYOR   17:02   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ, “DEVLETI AŞAĞıLAMA” VE “HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA” SUÇLARıNDAN GÖZALTıNA ALıNDı   17:01   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN, NUMAN KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞMEYE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI PARTI AÇıKLAMASıNıN ARDıNDAN CHP’DEN ILK ISTIFA MURAT BAKAN’DAN   16:56   SUAT KıLıÇ’TAN ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: “CHP’DE KALMAK IÇIN BÜYÜK MÜCADELE VERDILER AMA KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMI ILE ANLAŞMAK MÜMKÜN OLMADı”   14:48   ÖZGÜR ÖZEL, CHP GRUP TOPLANTıSıNA GIRERKEN "HER SON BIR BAŞLANGıÇTıR" MESAJı VERDI   14:47   CHP’DEN EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNı DÜZENLEYEN KANUN TEKLIFINE ŞERH: "BU BIR ZAM DEĞILDIR"   14:46   NUMAN KURTULMUŞ’UN DEVLET BAHÇELI’YI ZIYARETI BAŞLADı: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" GÜNDEMI MASADA   14:45   DEM PARTI İMRALı HEYETI, ÖCALAN’ıN DEĞERLENDIRMESINI PAYLAŞTı: "KARŞıLıKLı HASSASIYETLERIN GÖZETILDIĞI YASAL BIR ZEMININ OLUŞTURULMASıNıN VAKTI GELMIŞTIR"   16:43   MUSTAFA BOZBEY HAKIM KARŞıSıNDA... CHP’LI ZEYBEK: "BILINÇLI BIR ŞEKILDE OLDUBITTI YARATıLMAYA ÇALıŞıLDı, NE YAPARLARSA YAPSıNLAR BOYUN EĞMEYECEĞIZ"   16:42   ZONGULDAK’TAN DILOVASı IŞÇI KATLIAMı DAVASıNA DESTEK: "İŞ CINAYETLERI KADER DEĞILDIR"   16:41   DıŞIŞLERI BAKANLıĞı: MONTRÖ BOĞAZLAR SÖZLEŞMESI AYNı KARARLıLıKLA UYGULANMAYA DEVAM EDECEK   16:33   ÖZGÜR ÖZEL HIKMET ÇETIN’I ZIYARET ETTI   16:26   MURAT EMIR: “İZMIT BELEDIYE BAŞKANıMıZ SON DERECE BAŞARıLı. CHP’LI BELEDIYELERE YAPıLAN ‘YA BIZE KATıL YA DA HAPSE ATıL’ SIYASETININ GÖRÜNÜR HALIDIR”   13:57   KıBRıS BARıŞ HAREKATı’NıN 52’NCI YıL DÖNÜMÜ... BAKAN FIDAN: TÜRKIYE, KıBRıS TÜRK HALKıNıN HAK VE MENFAATLERINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEK   13:55   ALTAN ÖYMEN, VEFATıNıN YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: “ONDAN IFLAH OLMAZ BIR IYIMSER OLMAYı ÖĞRENDIM”   13:53   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI, TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN ADALET BAKANLıĞı’NA BAŞVURDU   12:52   DEM PARTI İMRALı HEYETI, TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK ÜZERE YOLA ÇıKTı   10:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN “KÖY BIZIM ŞENLIK BIZIM” ETKINLIKLERI BAŞLADı   16:18   AYDıN SÖKE’DE ÇıKAN 5 YANGıNDAN 4’Ü SÖNDÜRÜLDÜ, BIRINE MÜDAHALE DEVAM EDIYOR  
 
     
   

Özgür Özel il başkanlarıyla toplandı: Bugün Türkiye’de bir ‘yeni’ kuruluyor


CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin 52’si görevden alınmış 74 il başkanıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından, CHP’nin seçilmiş il başkanlarının Türkiye’nin geleceği için tarihi bir duruş gösterdiklerini belirterek “Bugün Türkiye’de bir ‘yeni’ kuruluyor ve bu yeni ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, il il yerelden kurularak geliyor.” dedi.

 

Tarih : 21 Temmuz 2026 Salı 17:04   Okunma : 494

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin 52’si görevden alınmış 74 il başkanıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından, CHP’nin seçilmiş il başkanlarının Türkiye’nin geleceği için tarihi bir duruş gösterdiklerini belirterek “Bugün Türkiye’de bir ‘yeni’ kuruluyor ve bu yeni ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, il il yerelden kurularak geliyor. O kuruluşun mimarlarıyla durumumuzu değerlendirdik” dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün Çankaya’da bir otelde, partisinin 52’si CHP Genel Merkezi yönetimi tarafından görevden alınmış 74 il başkanıyla bir araya geldi. Saat 16.30 itibarıyla başlayan toplantı iki saati aşkın sürdü. Özel, toplantının çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özel’in açıklaması şöyle:

“Grup toplantımızı yaptık. Grup toplantımızdan sonra, Ankara’ya gelen, ilk günden beri bizimle birlikte yürüyen, CHP’nin seçilmiş il başkanları tarihe damgalarını vurdular. Partinin bütün krizli dönemlerini çok doğru yöneten bu arkadaşlarımız, burada da binaları, makamları, bütçeleri bir yana bırakıp Türkiye’nin geleceği için tarihi bir duruş gösteriyorlar. Siyasi partilerin içinde partiler kurulur, geçmişte de olmuştur. Ama bugün Türkiye’de bir ‘yeni’ kuruluyor ve bu yeni ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, il il yerelden kurularak geliyor. O kuruluşun mimarlarıyla durumumuzu değerlendirdik. Yeni parti, milletvekillerimiz tarafından kurulacak önümüzdeki günlerde ancak Anadolu’da örgütümüz tarafından hem de öyle sadece CHP’lilerle sınırlı olmayan, kapıları açık, ilçeleri, illeri ve Türkiye’yi kucaklayan Türkiye İttifakı’nın kurucularıyla birlikteydik. Bugüne kadar onlar bizi hiç yanıltmadılar, hiç yalnız bırakmadılar. Bugün de müthiş bir duruş gösteriyorlar. Son derece keyifli bir toplantıdan sonra hep birlikte iktidara yürümek üzere illerimize dağılıyoruz.”

YENİ PARTİ NE ZAMAN MECLİS’TE OLACAK?

Özel, “Kurulacak yeni partiyi Meclis’te ne zaman göreceğiz” sorusuna karşılık “En yakın zamanda, çok yakında, pek yakında” ifadelerini kullanırken CHP’li belediye başkanlarıyla bir toplantı yapılıp yapılmayacağı sorusuna karşılık ise “Her şeyi göreceğiz” yanıtını verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA