23 Ekim 2026 Cuma

10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN   09:50   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI VE SÜRPRIZ ZIYARET! KULISLER HAREKETLENDI: İBB DENGELERI VE MECLIS HESABı SıFıRLANDı   09:35   SIYARETTE BIR İLK: YENİ PARTI’DEN TABANA YAYıLAN ’İKTIDAR’ HAMLESI!   19:25   YENİ PARTI İSIM KRIZINDE AYM KARARıNı VERDI! YENILIK PARTISI’NIN İTIRAZıNA YÜKSEK MAHKEME’DEN RED   19:15   SÜRÜCÜLERE ÜST ÜSTE İKINCI İNDIRIM MÜJDESI: BENZINDE PEŞ PEŞE FIYAT DÜŞÜŞÜ!   19:05   SPK DUYURDU: ALNUS, BULLS VE PUSULA YATıRıM’ıN FAALIYETLERI GEÇICI OLARAK DURDURULDU   18:58   YÜZLERCE KIŞIYE İŞ KAPıSı AÇıLDı: MERSIN ESNAFıNıN DEV EĞITIM HAMLESI TÜRKIYE ZIRVESINDE!   17:10   MERSIN’E DEV KENT MEYDANı! MEZITLI ATATÜRK MAHALLESI’NDE 16 BIN METREKARELIK YEŞIL ALAN GELIYOR   16:30   DR. LEVENT UYSAL TBMM KONUŞMASı: HER TÜRK GENCI BIR MILLI SERVETTIR!   15:53   BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN YENI PARTI AKDENIZ İLÇE ÖRGÜTÜNE ZIYARET: GÜNDEM ÖN SEÇIM VE BÖLGE SIYASETI   15:46   SıNıFLARDA YENI DÖNEM BAŞLıYOR! MERSIN’DE ÖĞRETMENLER OYUNLA ÖĞRETIMI MASAL EVI’NDE DENEYIMLEDI   15:31   ATATÜRK’ÜN EN SEVDIĞI OPERA MERSIN’DE SAHNE ALıYOR: ’TOSCA’ BÜYÜLEMEYE GELIYOR!   10:40   HEM YURTTAŞA DESTEK HEM ESNAFA CAN SUYU: MERSIN HALK KART PROJESI 13 İLÇEDE DEVAM EDIYOR   10:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AB BAŞKANı VON DER LEYEN’E SERT ’LIBYA’ TEPKISI: ’KIBIRLI TUTUMUNUZUN KARŞıSıNDAYıZ!’   09:25   DIKKAT! YAĞıŞ VE SIS BIRLIKTE GELIYOR: MGM İLLERI TEK TEK UYARDı   09:15   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÜÇ OCAK MAHALLESI’NE SıCAK ASFALT HAMLESI!   10:40   MERSIN’DE GENÇLERIN GELECEĞE HAZıRLANDıĞı ADRES: 17 OKUMA SALONU KAPıLARıNı AÇTı!   10:35   GAZETECI MURAT AĞıREL TUTUKLANDı: TÜRKIYE GAZETECILER SENDIKASı’NDAN SERT TEPKI!  
 
     
   

Özgür Özel Siyasette Kartları Yeniden Dağıttı: ’Gemileri Yaktım, Şantaj Çarkı Dönüyor!’


Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Yargıtay’ın kararı sonrası CHP ile ilişkilerden belediyelere yönelik şantaj iddialarına kadar kritik konularda konuşan Özel, AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün kendisini arayıp ağladığını açıkladı. İşte siyasette dengeleri değiştirecek tüm detaylar...

 

Tarih : 2 Ağustos 2026 Pazar 01:12   Okunma : 836

CHP’ye olası dönüş ihtimali ve gelecekteki ilişkiler hakkında konuşan Özgür Özel, partinin duruşuna vurgu yaptı:

"CHP kimin elinde kalırsa kalsın ama dostların elinde kalsın. AK Parti yargısıyla iş tutanların değil, halkın ümitlerini koruyanların elinde kalsın. Biz o CHP ile bir de oluruz, ittifak da yaparız. Ancak geriye bakarak koşacak değiliz."

Süreçteki kararlılığını dikkat çeken bir benzetmeyle dile getiren Özel, "Arkada düşman gibi bir deniz, önde deniz gibi bir düşman var. Tarık Bin Ziyad gibi gemileri yaktım, kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

 "Tuzla Belediye Başkanı Arayıp Ağladı"

Belediye başkanları üzerinden yürütülen baskı ve şantaj iddialarını gündeme taşıyan Özel, AK Parti'ye geçen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Bingöl'ün "Ya hapse atılacaksın ya AK Parti'ye katılacaksın" tehdidiyle karşı karşıya kaldığını öne süren Özel, genç başkanın kendisini arayarak gözyaşı döktüğünü ve kimyasının bozulduğunu söyledi.

 İzmir ve Üsküdar Mesajı: "Şantajla Transferi Tarih Affetmez"

  • Cemil Tugay İddiaları: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçeceği söylentilerine değinen Özel, "Böyle bir şey olursa İzmirlilerin yüzüne nasıl bakacak? İzmir'deki travmayı seçim günü atlatırız ama bu leke bazılarının üzerinde ömür boyu kalır" dedi.

  • Sinem Dedetaş Çıkışı: Tutuklu bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş sürecine de değinen Özel, yapılan baskılara boyun eğilmediği için bu operasyonların yürütüldüğünü ve çok sayıda belediye başkanının benzer şantajlarla karşı karşıya olduğunu savundu.

Paylaş :
Etiketler :  #ÖzgürÖzel #SiyasetGündemi #SonDakika #CHP #YeniParti #TuzlaBelediyesi #ÜsküdarBelediyesi #Haber #Gündem #Siyaset

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA