19 Nisan 2026 Pazar

17:52   TARSUS’UN BIN YıLLıK LEZZET SıRLARı KAYıT ALTıNDA! SOFRALARıN VAZGEÇILMEZIYDI, ŞIMDI GELECEĞE MIRAS KALıYOR   16:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı ZEHIR ZEMBEREK AÇıKLAMA: ’İHALE BILE YAPMADı, NEYLE SUÇLAYACAKSıNıZ?’   16:09   MEB ÖNÜNDE TARIHI YÜRÜYÜŞ: "OKULLAR HAPISHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLEMEZ!" BAKAN TEKIN’E SERT İSTIFA ÇAĞRıSı   14:24   TÜRKIYE’NIN MART AYı KARNESI AÇıKLANDı: GAZETECILIK ’SUÇ’ SAYıLDı, ERIŞIM ENGELLERI REKOR KıRDı!   11:12   TÜRKIYE’DE BORÇ KRIZI ALARM VERIYOR: HER HANEYE BIR İCRA DOSYASı Mı DÜŞÜYOR?   09:10   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA DEV DALGA: 6 YENI TUTUKLAMA! TUTUKLU SAYıSı 8’E YÜKSELDI   02:30   ATAŞEHIR BELEDIYESI’NDE ŞAFAK OPERASYONU: ONURSAL ADıGÜZEL VE 18 KIŞI GÖZALTıNDA!   01:20   OKULLARDA SILAHLı ŞIDDET ALARMı! CHP’LI KARASU’DAN MEB ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: ’ÇOCUKLAR ARTıK GÜVENDE DEĞIL!’   01:19   KULLANıLMAYAN EVLER İÇIN KATı ATıK BEDELI ÖDENMEYECEK: İŞTE MECLIS’TEN ÇıKAN KRITIK KARARLAR!   16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"   14:46   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL AÇıĞA ALıNDı   14:33   MEZITLI’NIN HAFıZASı, TAŞ MEKTEP’TE YENIDEN HAYAT BULUYOR   13:36   8’INCI CUMHURBAŞKANı TURGUT ÖZAL, VEFATıNıN 33’ÜNCÜ YıLıNDA KABRI BAŞıNDA ANıLDı   13:34   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATTı   13:31   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: YARALANAN 8 ÖĞRENCIDEN 5’ININ TEDAVISI YOĞUN BAKıMDA SÜRDÜRÜLÜYOR   10:02   AKKUYU NÜKLEER SANTRALI’NDE ELEKTRIK ÜRETIMI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı  
 
     
   

Komünist Başkan kooperatifçiliği görmek için Mezitli’ye geldi


Gerçekleştirdiği toplumsal projelerle adını duyuran Türkiye’de Türkiye Komünist Partisi’nin tek Belediye Başkanı olan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kooperatifçilik uygulamalarını görmek için Mezitli’ye geldi.

 

Tarih : 18 Ocak 2020 Cumartesi 09:16   Okunma : 1677

Gerçekleştirdiği toplumsal projelerle adını duyuran Türkiye’de Türkiye Komünist Partisi’nin tek Belediye Başkanı olan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kooperatifçilik uygulamalarını görmek için Mezitli’ye geldi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek, Kadın Üretici Pazarı, Mezitli Tüketim Kooperatifi, Üretici Kadınlar Kooperatifi gibi çalışmalar hakkında bilgi alan Maçoğlu, başarılı uygulamaları Tunceli’de hayata geçirmek istediklerini söyledi. 

Mezitli Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Maçoğlu, “Mezitli’yi yakından takip ediyorum. Özellikle Kadın Üretici Pazarındaki çalışmaları takip ediyor ve yararlı bulduğumuz uygulamaları alıyoruz. Kooperatifçilik konusunda da Mezitli’de çok önemli çalışmalar olduğunu gördük ve incelemek amacıyla geldik. Zaten Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın özellikle kadınları hedefine koyarak yaptığı çalışmalar mutlaka başarıya ulaşıyor. Mezitli bu konuda bizim için önemli ve başarılı bir örnek. Başkanımıza başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Mezitli’de destek verdikleri kooperatifçilik uygulamalarının başka şehirlerde de takip edilmesinin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu ile daha önce birkaç kez bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatmıştık. Son dönmede kooperatifleşme konusunda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi alma isteğinde bulununca seve seve yardımcı olduk. Biz Tunceli modelini daha iyi gördük. Biz de Mezitli’de hayata geçirdiğimiz uygulamalar hakkında bilgilendirme de bulunduk. Önümüzdeki süreçte işbirliğimizi daha ileri noktalara taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Tarhan, Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’na Soli Pompeiopolis Sütunlarının resmedildiği anı tabağı hediye etti. Maçaoğlu ziyaret sonrası Mezitli Belediye Binasını gezerek çalışanlarla sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  TÜRKİYE KOMİNİST PARTİSİ, TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI, FATİH MEHMET MAÇOĞLU, MEZİTLİ MERSİN, NEŞET TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA