23 Mayıs 2026 Cumartesi

12:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE KRITIK GÜN: ÖZGÜR ÖZEL YENI UNVANıYLA SEÇILDI! PEKI TOPLANTıYA KIMLER KATıLMADı?   11:48   YSK’DAN FLAŞ KARAR! 31 MART YEREL SEÇIMLERININ İPTALI TALEBINE RET: İŞTE GEREKÇE VE TÜM DETAYLAR   10:40   CHP’LI BAŞKANLARDAN ANKARA’DA KRITIK ZIRVE! KURULTAY KARARı SONRASı ORTAK DEKLARASYON GELIYOR   10:05   İSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI KAPATıLDı Mı? İSTANBUL BAROSU’NDAN GECE YARıSı KARARıNA SERT TEPKI: ’YASAMA YETKISI GASP EDILDI!’   03:46   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABAOĞLU’NDAN EZBER BOZAN CHP KARARı ÇıKıŞı: ’HUKUKEN YOK HÜKMÜNDEDIR!’   03:42   CHP GENEL MERKEZI’NDE SıCAK SAATLER! ’BUTLAN’ KARARıNA KARŞı GECE NÖBETI: ’BU BIR DARBEDIR!’   03:37   İPTAL KARARı SONRASı CHP GENEL MERKEZI’NDE HAREKETLILIK: ’YANıNDAYıZ’ ZIYARETI!   02:31   ZIRAAT TÜRKIYE KUPASı’NDA DEV FINAL! TRABZONSPOR, KONYASPOR’U DEVIRDI: KUPA BORDO-MAVILILERIN!   17:53   YSK, CHP’NIN "MUTLAK BUTLAN" BAŞVURUSUNU GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANDı   17:52   CHP KURULTAYı’NıN IPTALI... İCRA DAIRESI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARARı TEBLIĞ ETTI   17:50   İSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI’NIN FAALIYET IZNININ KALDıRıLMASı PROTESTO EDILDI   16:43   BAKAN ŞIMŞEK: "HANEHALKı VE REEL SEKTÖRÜN 12 AY SONRASı ENFLASYON BEKLENTILERI GERILEDI"   16:43   VAHAP SEÇER: "YARıN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZLA TEKRAR TOPLANACAĞıZ, ORTAK DEKLARASYON YAYıNLAYACAĞıZ"   15:42   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... ÜMIT ÖZDAĞ: "YAŞANANLAR, YARGı ORGANı OLAN YÜKSEK SEÇIM KURULU’NUN ANAYASAL YETKILERINE KARŞı DA BIR DARBE GIRIŞIMIDIR"   15:41   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARıYLA BIR ARAYA GELDI   14:40   ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 36. HUKUK DAIRESI, CHP’NIN "IHTIYATI TEDBIR" KARARıNA YAPTıĞı ITIRAZı REDDETTI   13:39   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... NACHO SANCHEZ AMOR: TÜM CHP ÜYELERINE VE ÖZGÜR ÖZEL’E, TAM DAYANıŞMAMı VE DESTEĞIMI IFADE EDIYORUM"   13:39   KEMAL KıLıÇDAROĞLU GÖRÜNTÜ VERMEDEN ÇALıŞMA OFISINE GEÇTI   13:35   AVRUPA SOSYALIST PARTISI’NDEN MUTLAK BUTLAN KARARıNA TEPKI: “MUHALEFETI SAF DıŞı BıRAKMA OPERASYONU”   10:05   AVRUPA MERSIN’DE ‘EŞITLIK’ İÇIN BULUŞTU: GENÇLER DÜNYAYA ENGELSIZ YAŞAM MERKEZI’NDEN SESLENDI!  
 
     
   

Geleneksel MÜSİAD Pikniği Anneler Gününde daha bir anlamlı geçti..


MÜSİAD Mersin Şubesi üyelerin aileleriyle yoğun katılımı ve Mersin protokolünün de yer alması ile Erdemli Alata Tesislerinde bu sene altıncısı düzenlenen

 

Tarih : 16 Mayıs 2017 Salı 01:56   Okunma : 2450

 MÜSİAD Mersin Şubesi üyelerin aileleriyle yoğun katılımı ve Mersin protokolünün de yer alması ile Erdemli Alata Tesislerinde bu sene altıncısı düzenlenen "Geleneksel MÜSİAD Pikniği" Anneler Günü olması dolayısıyla da ayrı bir anlam kazandı.

 6. Geleneksel MÜSİAD Pikniğine, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan,  Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mersin Milletvekili Hacı Özkan ,ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Balkan, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu ve Mersin Müsiad üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

MÜSİAD Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kayacı'nın  etkinlikte Sabah kahvaltısnın ardından  yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniğin bu yıl 6. sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirterek, "Amacımız Müsiad üyelerinin aileleriyle bir araya gelerek bu şenlikte güzel vakit geçirmeleri ve kaynaşmalarıdır. Üyelerimiz aileleriyle sportif yarışmalarımızla, çocuklara yönelik animasyon gösterilerimizle, kahvaltı ve yemek ikramlarımızla dolu dolu bir geçirme imkanı buluyor. Bu kaynaşma ile huzur içerisinde yazı karşılamış oluyoruz. 14 mayıs anneler gününe denk gelmesi vesilesi ile de annelere gül ve çocuklara da hediyeler dağıttık. Futbol, okçuluk, bocce, voleybol ve bir çok sportif alanda antrenörler eşliğinde aktivite ve yarışmalar yapıldı. Herkesin güzel bir gün geçirmesi için her türlü çalışmalarımızı yaptık.

Bizim sosyal sorumluluklarımız var. Sosyal sorumlulukların olmadığı bir ülkede insanlar huzursuz ve mutsuz olurlar. Para kazanmak ve hep iş dünyasında olmak bizleri bir yere getirmez. Aileler çocuklar bu huzur ve mutluluğu yaşamalıdırlar.Her şeyden önce toplumda buna ihtiyacı olan çocuklarımız var . Biz bunların hepsini çağırıyoruz,.Sadece üyelerimizin aileleri ve çocukları değil, yetimleri de çağırıyor ve ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bunun dışında okullarda yeni bir projeler yürütüyoruz. Resim, tiyatro, satranç, kütüphane vb. yani bir çok alanda çocuklarımıza kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor.

Bizler çevreye , halka, topluma duyarlı olmadığımız sürece iş dünyasında olmamız bir şey ifade etmez. Bizim sosyal sorumluluklarımızı yerine getirme zorunluluğumuzu ve sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnsanların gülmesi, oynaması ve birliktelik sergilemesi bizim için mutluluk kaynağıdır. Biz bunları başarabiliyorsak kendimizi iş insanı olarak görür ve biz de varız deriz."dedi

Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Hacı Özkan da yaptıkları konuşmalarda Anneler gününü kutladılar. Konuşmaların ardından Anneler Günü olması ile de orada bulunan tüm kadınlara gül dağıtılırken, çocuklara da uçurtmalar ve çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlik, çocuklar için palyaço eşliğinde eğlence, yetişkinler için futbol maçı ve çeşitli sportif aktivitelerle devam etti. Öğle yemeğinin ardından yarışmalar ve diğer etkinlikler gün boyunca sürdü.

 

Paylaş :
Etiketler :  müsiad mersin şubesi, anneler günü, hakan kayacı, cesimercik, hacı özkan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA