16 Haziran 2026 Salı

19:22   ÖZGÜR ÖZEL YARıN GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK... “GRUBUMUZUN ORTAK KARARı”   19:19   CHP ANKARA GÖNÜLLÜLER PLATFORMU’NDAN ÇAĞRı: ACIL KURULTAY ISTIYORUZ   19:16   ABDURRAHMAN TUTDERE, AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPTı: UYDURMA BEYANLAR ÜZERINDEN RÜŞVETLE ITHAM ETMEK BU KADAR UCUZ OLMAMALı   19:13   ARZU ÇERKEZOĞLU: “DEMOKRASI IŞÇI SıNıFıNıN EKMEĞIDIR, KıRMıZı ÇIZGISIDIR”   19:12   CHP’DE ANLAŞMA: ÖZEL DE KıLıÇDAROĞLU DA GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK   19:10   DEM PARTI’DEN "SEYFO" ANMASı   11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK   09:10   YKS’YE GÜNLER KALA HAYAT KURTARAN TAKTIKLER! UZMANLAR UYARDı: SıNAV ANıNDA BUNU YAPıN, STRATEJINIZI ASLA DEĞIŞTIRMEYIN!   23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK  
 
     
   

Başkan Togay Gündeme Yönelik Sert Açıklamalarda Bulundu


Önceki dönem CHP Akdeniz Gençlik Kolları Başkanı Neslihan Gül Togay gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Tarih : 18 Nisan 2020 Cumartesi 21:21   Okunma : 3124

“Yönetemiyorsunuz! Yöneten CHP’li Belediyelere de Engel Oluyorsunuz!” diyen Neslihan Gül Togay, "Fark ettiniz mi? Ülkemizin başına gelen korona belasından bu yana CHP’li Belediyeler “Belediyecilik halkın derdine derman olmaktır.” anlayışıyla yola çıktığı gibi vatandaşına hizmet vermektir. Fakat ters giden bir şeyler var, o da çalışan belediyelerimizin halka hizmetinin engellenmesidir. Bu kibir, bu ayrışma ne içindir? Derdiniz halkımıza hizmet götürmek değil midir? Önce vatandaşın gönüllü dayanışma birlik beraberlik anlayışı ile CHP’li Büyükşehir Belediyelerimizin başlatmış olduğu bağış kampanyasını engellediniz.

Sokağa çıkma yasağı getirilsin diye başından beri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere gerek meclisteki vekillerimiz, gerek belediye başkanlarımızın çağrılarına kulak asmadınız. Astığınızda da insanları, sokağa çıkma yasağı getirerek sokağa döken iktidar olarak tarihe geçtiniz. Evde Kal dediniz iş yerlerini kapatan berberini kahvecisini tüm esnafları evde nasıl tutarız diye düşünemediniz vatandaşları mağdur ettiniz. Yetinmediniz, esnafa maddi destek sağlayan,  gıda yardımında bulunan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanlarımıza soruşturma başlattınız. Onunla da yetinmediniz Cumhurbaşkanının yapmadığını yapan Adana Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın acil durumda halkının ihtiyaç duyması halinde kullanıma hazır olduğu Sahra Hastanesi’ne çamur attınız.

Yaptıklarınız saymakla bitmez en son da Mersinde vakanın en az olmasının sebeplerinin mimarı olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçerin ve Zeydan Karalar’ın “Halk Ekmek vatandaşımıza ücretsizdir” uygulamasına karşılık ücretsiz ekmek dağıtımı yasaktır diye genelge yayınladınız! Üstelik bu genelge AKP’li belediyelerde geçerli olmuyor, kendi belediyelerinden olan Akdeniz Belediyesi ekmeği ücretsiz dağıtıyor.

 

 Şimdi soruyorum size sizin derdiniz vatandaşa hizmet mi? Yoksa bir kez daha ülke nasıl yönetilir gösteren CHP’li belediyelerin hizmetlerine engel koyup bunu bir yarış haline getirmek mi?  Ne yaparsanız yapın “Birlikte Başaracağız” sloganını Biz bize yeteriz diye ayrıştırdığınız zihniyetten olmayacağız. Partili partisiz gözetmeksizin tüm mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideren belediyelerimizin ve başkanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA