17 Haziran 2025 Salı

20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR   
 
     
   

Kurdali Mahallesi’nde Yanan Evi Toroslar Belediyesi Onardı


Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Taştan ailesinin yardımına koştu.

 

Tarih : 14 Kasım 2020 Cumartesi 12:31   Okunma : 1532

Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi'nde çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Taştan ailesinin yardımına koştu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ihtiyaç sahibi ailelerin her an yanında olan belediye, evin bakım, onarım ve boya çalışmalarını kısa sürede yaparak Taştan ailesine teslim etti.

Başkan Yılmaz'a Teşekkür Ettiler

Evde eşiyle birlikte yaşayan 70 yaşındaki Celal Taştan, evinin yeni halini görünce sevincini gizleyemeyerek, yardım talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Taştan; " Bu zor günümüzde bize yardımcı olan Başkanımıza çok  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yangından dolayı harap olan evimizin tüm tesisatları, Toroslar Belediyemiz tarafından  yenilendi. Kapılarımız, pencerelerimiz, duvarlarımız tamir edilerek boyandı. Eksik bir şey kalmadı" ifadelerini kullandı.

"Bir Telefon Kadar Yakınınızdayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Taştan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; "Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Tek hedefimiz halkımızın huzur ve güvenliği. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Taştan ailesine yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi'nde çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Taştan ailesinin yardımına koştu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ihtiyaç sahibi ailelerin her an yanında olan belediye, evin bakım, onarım ve boya çalışmalarını kısa sürede yaparak Taştan ailesine teslim etti.

Başkan Yılmaz'a Teşekkür Ettiler

Evde eşiyle birlikte yaşayan 70 yaşındaki Celal Taştan, evinin yeni halini görünce sevincini gizleyemeyerek, yardım talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Taştan; " Bu zor günümüzde bize yardımcı olan Başkanımıza çok  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yangından dolayı harap olan evimizin tüm tesisatları, Toroslar Belediyemiz tarafından  yenilendi. Kapılarımız, pencerelerimiz, duvarlarımız tamir edilerek boyandı. Eksik bir şey kalmadı" ifadelerini kullandı.

"Bir Telefon Kadar Yakınınızdayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Taştan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; "Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Tek hedefimiz halkımızın huzur ve güvenliği. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Taştan ailesine yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, KURDALİ, MAHALLESİNDE, YANAN, EVİ, ONARDI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA