6 Aralık 2025 Cumartesi

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Diyabet Günü’ne Özel Farkındalık Etkinliği


Toroslar Belediyesi, günümüzün en önemli sağlık sorunlarından biri olan diyabete, düzenlediği farkındalık etkinliği ile dikkat çekti.

 

Tarih : 14 Kasım 2020 Cumartesi 23:59   Okunma : 1570

Toroslar Belediyesi, günümüzün en önemli sağlık sorunlarından biri olan diyabete, düzenlediği farkındalık etkinliği ile dikkat çekti.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında "Doğru beslen, hareket et, diyabetten korun" sloganıyla gerçekleşen etkinliğe; Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin psikologları, Toroslar Belediyesi Genel Jimnastik Kursunun kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı.

"Sağlığın için hareket et", "Porsiyonları küçültüyoruz, adımları büyütüyoruz", "Diyabet ile mücadelede ben de varım" dövizlerini taşıyan katılımcılar, diyabet hastalığına dikkat çekerek farkındalık oluşturdu.

Katılımcılar, daha sonra Toroslar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan stantta kan şeker ölçümlerini de yaptırdı.

DİYABET HASTALARI ZİYARET EDİLDİ

Toroslar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi çalışanları, ilçede diyabet hastası olan vatandaşları da evlerinde ziyaret etti.

Pandemi kuralları çerçevesinde yapılan ziyarette uzman diyetisyen, psikolog ve hemşireden oluşan ekip; diyabet hastalarının kan şeker ölçümlerini yaptı, sağlıklı beslenme ve diyabetten koruma yolları hakkında da bilgilendirdi.

Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren diyabet hastaları ise sağlık konusunda gösterdiği duyarlı davranışından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ettiler.

"Hemşehrilerimizi Sağlıklı Yaşam İçin Harekete Teşvik Ediyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da tüm diyabet hastalarına acil şifalar dileyerek; "Sağlık her zaman önceliğimiz. Diyabete  karşı farkındalık oluşturmak ve bu mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla bir bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdik. Uzman diyetisyenimiz, psikologlarımız ve hemşirelerimiz ilçemizdeki diyabet hastalarını da ziyaret ederek, bu hastalığa karşı etkilenen ailelere destek veriyorlar. Bu bilinçlendirme etkinlikleriyle amacımız, daha sağlıklı bir yaşam oluşturmak. Biz de her zaman hemşehrilerimizi sağlıklı kalabilmek adına hareketli yaşama teşvik ediyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ’NDEN, DİYABET, GÜNÜ’NE, ÖZEL, FARKINDALIK, ETKİNLİĞİ, 14 KASIM, DÜNYA, DİYABET, GÜNÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA