4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

CHP Kongre takviminde değişiklik yaptı..


CHP’de “Adalet Kurultayı” nedeniyle olağan kongre takviminde değişiklik yapıldı.

 

Tarih : 13 Ağustos 2017 Pazar 05:38   Okunma : 1738

Bitiş tarihi 24 Eylül 2017 Pazar günü olan “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Önseçmen Seçimleri”nin bitiş tarihi 2 Ekim 2017 Pazartesi günü olarak yeniden düzenlendi.

Olağan kongre takvimi hakkında milletvekillerine gönderilen yazıda, MYK’nın 3 Mayıs 2017 tarihli kararı ile “Olağan Kongreler Takvimi”nin uygulanmaya başlandığı hatırlatıldı.

26-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çanakkale İlinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve örgütün yoğun katılımı ile gerçekleştirilecek olan “Adalet Kurultayı”nın tarihi ile “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Önseçmen Seçimleri”nin tarihlerinin kesişmesi üzerine seçim bitiş tarihinin uzatılması yönünde Genel Merkeze yoğun bir başvuru geldiği belirtildi.

Bu nedenle daha önce gönderilen ve bitiş tarihi 24 Eylül 2017 Pazar günü olan “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Önseçmen Seçimleri”nin bitiş tarihinin 2 Ekim 2017 Pazartesi günü olarak yeniden düzenlendiği ifade edildi. 

3 MAYIS 2017'DE TARİHLER ŞÖYLE AÇIKLANMIŞTI:

3 Mayıs 2017 günü yapılan CHP MYK toplantısında alınan karar ile başlayan olağan kongre sürecine ilişkin tarihler belli oldu. CHP Genel Merkezinden ilçe başkanlıklarına gönderilen takvime göre;

22 Mayıs 2017 Üyelik adreslerinin, adrese dayalı nüfus kayıtları esas alınarak oluşan seçmen kütük bilgilerine göre güncellenmesi işlemlerinin başlaması.

5 Haziran 2017 Muhtarlık esasına göre tanzim edilmiş üye çizelgelerinin hazırlanmaya başlanması

19 Haziran 2017 Muhtarlık esasına göre tanzim edilmiş üye çizelgelerinin Genel Sekreterlik tarafından il ve ilçe başkanlıklarına gönderilmesi

3 Temmuz 2017 Üye çizelgelerinin ilçe başkanlıklarında askıya çıkarılması ve itiraz sürelerinin başlaması

10 Temmuz 2017 İlçe başkanlıklarında askıya çıkan üye çizelgelerinin askıdan indirilmesi ve üye çizelgelerine yapılacak itirazın son günü

16 Temmuz 2017 Üye çizelgelerine yapılan itirazların ilçe yönetim kurulları tarafından karara bağlanmasının son günü

23 Temmuz 2017 İlçe yönetim kurullarının kararına karşı itirazcıların il yönetim kuruluna itirazının son günü.İlçe başkanlıklarının itiraz hakkında değerlendirme ve görüşlerini il başkanlığına aktarılmasının son günü

30 Temmuz 2017 İtirazcının doğrudan veya ilçe başkanlığı aracılığı ile yaptığıitirazların il yönetim kurulu tarafından karara bağlanması ve İl başkanlığının kararını kesinleşmiş haliyle uygulanması için ilçe başkanlığına bildirilmesinin son günü

19 Ağustos 2017 Muhtarlık bölgesi delegeleri ve Parti içi önseçmen seçimlerinin başlangıç tarihi

17 Eylül 2017 Muhtarlık bölgesi delegeleri ve Parti içi önseçmen seçimlerinin bitiş tarihi

23 Eylül 2017 İlçe kongrelerinin başlangıç tarihi

30 Ekim 2017 İlçe kongrelerinin bitiş tarihi

6 Kasım 2017 İl kongrelerinin başlangıç tarihi

6 Aralık 2017 İl kongrelerinin bitiş tarihi şeklinde belirtilirken, Olağan Kurultay'ın il kongrelerinin bitiminin ardından Parti Meclisinin belirleyeceği tarihte yapılacağı duyuruldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, adalet kurultayı, çanakkale, kongre takvimi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA