18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Başkan Tollu, gazetecilerle belediye çalışmalarını gezdi


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’de görev yapan yerel gazeteciler ile ulusal gazetelerin temsilcileriyle Erdemli Belediyesi tarafından devam eden projeler ve yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Tarih : 26 Eylül 2017 Salı 14:26   Okunma : 1308

Başkan Tollu, gazetecilere yaptığı açıklamada; üretken bir belediye olduklarının altını çizerek, kendi ürettiğini halka sunan bir belediyecilik anlayışını Erdemli’ye getirdiklerine değindi. Göreve geldikleri günden bu yana Erdemli’ye çok ciddi yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Başkan Tollu, 2014’te yürürlüğe giren büyükşehir yasası sonrası köylerin mahalleye dönüşmesiyle 71 mahalleye hizmet vermeye başladıklarını ve kente 3,5 yılda her alanda ilkleri yaşattıklarını anlatarak, Erdemli’yi 7,5 yıllık görev süresince hayata geçirdikleri projelerle modern bir şehir haline dönüştürdüklerini söyledi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun göreve gelmesiyle birlikte birçok önemli projenin hayata geçtiği Erdemli’de belde ve köylerde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ulusal ve yerel basında görevli basın mensupları ile birlikte kent merkezi, beldeler ve köylere kazandırılan tesisler, yapımı devam eden belediye çalışmaları ve projelerini yerinde inceledi. Başkan Tollu’ya gezisinde ilçede görev yapan yerel gazete ve ulusal gazetelerin temsilcileri eşlik etti. Gazetecilerle birlikte gerçekleştirilen geziye Fen İşleri Müdürü Abdülkadir Altunçiçek, Park ve Bahçeler Müdürü Devlet Doğukan Altıntaş’da katıldı. Başkan Tollu, çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

 

KREŞİMİZ ÖZEL OKULLARDAN ÇOK DAHA NİTELİKLİ KOLEJ ÖZELLİĞİNDE OLACAK

Belediye yetkilileri ve basın mensuplarının gezisinin ikinci durağı yapımı hızla devam eden belediye Kreş inşaatı oldu. Belediye olarak eğitim konusunda da önemli adımlar attıklarını vurgulayan Başkan Tollu, ailelerin kendilerine emanet ettikleri çocuklarına sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade ederek, kreş hizmetiyle birlikte her türlü imkân sağlanarak 3-6 yaş grubu çocukların evlerinden alınıp daha sonrada güvenli bir şekilde ailelerine teslim edeceklerini söyledi. Başkan Tollu, göreve geldikleri 2009 yılından bu yana eğitime ilçe tarihinin en çok desteğini kendilerinin verdiğini hatırlatarak gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Erdemli için çok ciddi bir eksikliği daha gidereceğiz. Bu manada gençlerimizin ve çocuklarımızın iki yabancı dil eğitimiyle kültürlü, ahlaklı bir şekilde yetişmeleri adına her alanda olduğu bu projede de gayret içerisindeyiz. Erdemli Belediyesi olarak zemin artı beş katlı inşaat çalışmamız gördüğünüz gibi hummalı bir şekilde devam ediyor. Çok ciddi bir yatırımımız olan kreşimizde; yüzlerce çocuğumuzu alabilecek kapasitesi, yeşil bahçesi, oyun alanları, ders odaları, özel boyama odaları, uyuma odaları, yemekhane vb. odalar olacak. Kreşimizde yaşam kalitemiz için en iyi şekilde yetiştirip Kur-an’ı Kerim ve İngilizce eğitim desteğini alacaklar. Öğrenecek oldukları Arapça diliyle ibadetlerini yapan çocuklarımız okudukları surelerin ne anlama geldiklerini öğrenecekler. İngilizce ve Arapça eğitimiyle beraber toplamda 3 yabancı dil eğitimi alacak çocuklarımız. Özel okullardan çok daha nitelikli kolej özelliğinde olacak.’’

Paylaş :
Etiketler :  Mükerrem Tollu, Erdemli, Mersin, Proje, Kreş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA