22 Mart 2026 Pazar

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

Büyükşehir’in Hastane Caddesi’ni Yenileme Çalışmaları Sürüyor


Büyükşehir, yol ve kaldırımlarını yenilediği caddeleri güzelleştiriyor. Hastane Caddesi’nde yapılan yol ve kaldırım yenileme çalışmalarının ardından ağaç diplerine yerleştirilen kompozit ağaç dibi ızgaraları ile hem ağaç kökleri insan kaynaklı atıklardan korunuyor hem de daha estetik bir görüntü oluşturuluyor.

 

Tarih : 8 Haziran 2021 Salı 12:15   Okunma : 908

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde bulunan ve yenileme kapsamına aldığı caddelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir devam eden yol ve kaldırım yenileme çalışmaları ile yıllardır deforme olmuş yol ve  kaldırımlar standartlara uygun, daha estetik ve konforlu bir hale getiriliyor. Yenilenen kaldırımların estetik hale getirilmesi için de Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri devreye giriyor.

Büyükşehir ekiplerinin program dahilinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında yol ve kaldırımlar önce yenileniyor. Gerekli alt ve üst yapı işlemleri tamamlandıktan sonra caddelerin daha estetik ve güzel görünmesi için Park ve Bahçeler Dairesi çalışmalarına başlıyor.

Hem ağaç dipleri korunuyor hem estetik bir görüntü oluşuyor

Akdeniz ilçesinde bulunan ve bir süre önce yenileme çalışmalarının tamamlandığı Hastane Caddesi’nde Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, ağaç diplerine kompozit ızgaralar yerleştiriyor. Kompozit ağaç dibi ızgaraları hem ağaç köklerini insan kaynaklı atıklardan koruyor hem de daha estetik bir görüntü oluşturuyor.

Söz konusu caddede çalışmalarını tamamlayan ekipler daha sonra Fasih Kayabalı, Fatih, Cengiz Topel ve Çakmak Caddelerinde de aynı uygulamayı yapacak. Çalışmalar, yenilenen tüm caddelerde sürdürülecek.

“Amacımız daha estetik bir görüntü sağlamak”

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, ekiplerin sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şahin,“Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi  ekipleri burada kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamladı. Park ve Bahçeler Dairesi olarak biz ağaç altı ızgaraları yerleştiriyoruz. Amacımız daha estetik bir görüntü sağlamak. Izgaraların içerisine doğal taşları yerleştiriyoruz. Kenarlarını komple betonla kapatıyoruz. Temizlik açısından daha kolay olacağını düşünüyoruz. Sigara izmaritleri atılmasın, yabancı ot çıkmasın diye kenarlarını harçlarla kapatıyoruz. Daha temiz, daha estetik görüntü kazandırmak için kompozit dediğimiz ağaç ızgaraları kullanıyoruz. Bu uygulamalarımızı kent içerisinde yeni yapılan kaldırımlarda devam ettireceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, HASTANE CADDESİ, YENİLEME, ÇALIŞMALARI, SÜRÜYOR, KOMPOZİT, IZGARALAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA