12 Mayıs 2025 Pazartesi

14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN TARSUS`TA KÖPRÜ GENIŞLETME ÇALıŞMASı   10:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, YKS ÖNCESINDE SıNAV PROVASı DÜZENLEDI   10:01   TARSUS BELEDIYESI, ENGELLILER HAFTASı`Nı VE ANNELER GÜNÜ`NÜ BIRLIKTE KUTLADı   18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR  
 
     
   

CHP’li Başkan Varal’dan Plansız Elektrik Kesintilerine Tepki


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, yaz aylarında hissedilen hava sıcaklığının 40-50 dereceyi bulduğu Tarsus’ta ani elektrik kesitlilerinden dolayı birçok alanda aksamalar yaşandığını belirterek, “Yaşanan kesintiler özellikle berber, terzi, tamirci, kasap, eczane ve iletişim sektörünü olumsuz etkiledi. Pandemi nedeniyle uzun zamandır zaten iş yapamayan esnaf, bir de elektrik kesintisi nedeniyle daha büyük sıkıntı yaşamaya başladı” dedi.

 

Tarih : 7 Ağustos 2021 Cumartesi 17:44   Okunma : 788

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, yaz aylarında hissedilen hava sıcaklığının 40-50 dereceyi bulduğu Tarsus’ta ani elektrik kesitlilerinden dolayı birçok alanda aksamalar yaşandığını belirterek, “Yaşanan kesintiler özellikle berber, terzi, tamirci, kasap, eczane ve iletişim sektörünü olumsuz etkiledi. Pandemi nedeniyle uzun zamandır zaten iş yapamayan esnaf, bir de elektrik kesintisi nedeniyle daha büyük sıkıntı yaşamaya başladı” dedi.

Elektrik kesintisine yetkililerin bir an önce çözüm getirmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ozan Varal, “Yaz aylarının gelmesiyle Tarsus’ta kesintiler uzun saatler sürüyor. Soğuk gıda tüketimi üzerine iş yapan kasap, pastane, dondurmacı gibi yerlerde elektrik kesintilerinin neden olduğu mağduriyeti kim karşılayacak? Zaten esnaflarımız pandemi de göremediği desteklerden dolayı zor durumdalar. Özelleştirilen elektrik dağıtım firmaları kulağını da vatandaşa tıkamış durumda. Çıksınlar esnafları bir gezsinler, kasaba gidiyorsunuz etler sıcaktan kokuyor diyor, bakkala gidiyorsunuz dondurmalar eridi diyor. Esnaf mağdur durumda” ifadelerini kullandı.

Elektrik kesintilerinin yanı sıra yüksek gelen elektrik faturalarının da vatandaşı zor durumda bıraktığını dile getiren CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “İş fatura ödemeye geldiği zaman dağıtım şirketleri gelir durumu düşük, faturayı ödeyemeyecek durumdaki vatandaşların tabiri caizse gözünün yaşına dahi bakmadan elektriğini kesiyor. Giderlerini karşılayamadığı için veya faturalarını ödeyemediği için aç kalan, intihara sürüklenen binlerce vatandaşı televizyonlarda, sosyal medya paylaşımlarında gördük. Devleti yönetenler, devleti 5’li çeteye mahkum edenler her zaman, her konuda yaptıkları gibi bu konuda da vatandaşı duymazdan gelmeye devam etmekteler” diye konuştu.

Elektrik dağıtım şirketlerinin gerektiği kadar altyapı yatırımı yapmadıklarını savunan İlçe Başkanı Ozan Varal, “Planlı kesintilerin elektrik alt yapısı çalışması nedeni ile yapıldığını söylüyorlar. Ama ne hikmetse Tarsus’un bir çok mahallesinde sık sık trafolar patlamakta, elektrik telleri kopmakta. Ödenen yüksek vergiler ve faturalar yurttaşlarımızın daha iyi hizmet alması için değil mi? Elektrik dağıtım şirketleri aldığı vergilerle vatandaşa daha iyi hizmet sunmak zorunda değil mi? Halkı zor durumda bırakmayı kendilerinde meşru mu görüyorlar? Bu soruların cevabını alana dek, her bir yurttaşımızın sorunu çözüme kavuşana dek sormaya devam edeceğiz. Artık Yeter!” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, TARSUS, İLÇE, ÖRGÜTÜ, BAŞKAN, VARAL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA