27 Haziran 2025 Cuma

11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI   09:04   MERSIN’DE KONFORLU VE KESINTISIZ ULAŞıMıN ADRESI; BÜYÜKŞEHIR   16:49   TÜRKIYE IHRACATıNA DEMIR ÇELIK SEKTÖRÜNDEN ÖNEMLI KATKı    16:41   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GELECEĞE GÜÇLÜ BIR KULAÇ   16:05   AKDENIZ’DE İBADETHANELERE KESINTISIZ TEMIZLIK HIZMETI   15:59   MILLETVEKILI BOZAN’DAN MERSIN’DEKI GENÇLER IÇIN KENT DINAMIKLERINE ÇAĞRı   15:55   MERSIN OSB’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE   14:08   YENIŞEHIR BELEDIYESI RUHSATSıZ GıDA TAKVIYESI ÜRETEN TESISI MÜHÜRLEDI    12:06   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR   12:03   ÖZGÜR ÖZEL, BRÜKSEL VE BERLIN’E GIDIYOR   11:59   AVRUPA KONSEYI’NDEN CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN’A ZIYARET   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, AILELERI AÇıK HAVA SINEMASıNDA BULUŞTURUYOR   01:17   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ: “MUHARREM, ADALETIN SESI, VICDANıN YANKıSıDıR”   16:05   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:10   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:45   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.  
 
     
   

Tarsus’ta Tiyatro Akşamları Yüzlerce Vatandaşın Katılımıyla Başladı


Tarsus Belediyesi’nin toplamda 16 gece ve 16 mahalle olarak planladığı tiyatro akşamları ilk olarak İsmetpaşa mahallesinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla başladı.

 

Tarih : 11 Ağustos 2021 Çarşamba 23:07   Okunma : 1584

Tarsus Belediyesi’nin toplamda 16 gece ve 16 mahalle olarak planladığı tiyatro akşamları ilk olarak İsmetpaşa mahallesinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla başladı.

Çiçek Taksi dizisi ve Maskeli Beşler filminden tanıdığımız oyuncu Cengiz Küçükayvaz ve kumpanyasının sergilediği oyun Tarsuslulara kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Tarsus halkının tiyatroya doyacağı tiyatro akşamlarında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu toplamda 16mahalle olmak üzere her akşam Tarsus halkıyla buluşacak. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi tarihibacanın bulunduğu meydanda Tarsus seyircisiyle buluşan oyun halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Yüzlerce vatandaşın kahkahalarla izlediği tiyatro etkinliği diğer günlerde de sırasıyla aynı saatte; Mithatpaşa, Altaylılar, Hacıhamzalı, Gülek, Anıt, Öğretmenler, Yeşilyurt, Yeşil, Yenice, Fahrettinpaşa, Atalar, Yeşiltepe, Şahin, Reşadiye ve Barbaros mahallelerinde devam edecek. Oyun ücretsiz sahnelenecek.

Tüm Tarsus halkını tiyatroya davet eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “ İnsanlarımızın pandemiden soluksuz kaldığı ve yurdumuzda yangınların ciğerimizi bitirdiği şu günlerde Tarsusluların yüzünü güldüren ve şehrimize neşe olan, karanlığı aydınlığa çeviren sanatçılarımıza Tarsus’un sanat dolu kimliğiyle çok teşekkür ediyorum. Tarsus, Haşmet Zeybek’lerin, Yusuf Öz’lerin, Tarık Güvenç’lerin, Nihat’ların, Murat’ların kenti. Tarsus, sanatın, kültürün başkenti aynı zaman da tarihin başkenti. İyi ki varsınız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, TİYATRO, AKŞAMLARI, BELEDİYE, BAŞKAN, BOZDOĞAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA