26 Aralık 2025 Cuma

21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

MGC yönetimi ve gazeteciler BN Hotel’i ziyaret etti


Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve kentteki gazeteciler BN Hotel Thermal SPA Tesislerindeki kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek tesisi gezdiler.

 

Tarih : 25 Ağustos 2021 Çarşamba 17:31   Okunma : 1457

55 milyon dolarlık yatırımla Mersin’de faaliyete geçen kentin 5 yıldızlı ilk termal tesisi olan BN Hotel Thermal SPA Tesislerinde gazeteciler için kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, MGC Saymanı Abdullah Biçer, MGC Yönetim Kurulu Üyeleri Fahriye Kutlay Şenyurt ve Ali Kemal Köseoğlu ile BN Hotel Thermal SPA Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Narlı, Genel Müdür Alp Atilla ve çok sayıda gazeteci bir araya geldi.

“Asıl hedefimiz otelimizi bölge dışında duyurmak”

Kahvaltı etkinliğinden sonra gazeteciler otelin aqua park, spa, termal havuzlar, süit odalar, balo salonu gibi bölümleri gezdiler. Toplantı salonunda yapılan basın açıklamasında otelle ilgili bilgi veren BN Hotel Thermal SPA Genel Müdürü Alp Atilla, standartların üzerinde kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde olduklarını dile getirdi. Asıl hedeflerinin bölgenin dışındaki kentlerde ve yurtdışındaki ülkelere ulaşmak olduğunun altını çizen Atilla, “Otelimizde 249 tane odamız, 35 tane havuzumuz, 220 tane çalışanımız var. Termal otel olarak burada faaliyetimizi sürdürüyoruz. Ama termalin ötesinde6 bin metre karelik bir alanla Mersin’deki en büyük aqua parka sahibiz. Tatilde sahile gitmek yerine buraya gelip çok mutlu ayrılan ve hiçbir zaman sahili aramadıklarını söyleyen misafirlerimiz oldu. Aslında bu çok büyük bir yatırım ve Mersin için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum. Buradaki amacımız otelimizi daha iyi bir yere getirmek, buradaki servis kalitesinde belli bir standart oluşturmak adına buradayız. Asıl hedefimiz bu bölgenin dışında İstanbul, Ankara hatta yurtdışındaki bazı ülkelere ulaşmak ve buradaki termal suyumuzun hem kalitesini hem de sağlık alanında nelere iyi geldiğini anlatabiliyor olmamız gerekiyor.” dedi.

Yusuf Narlı: Yükselen bir grafiğimiz var

BN Hotel Thermal SPA Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Narlı, öncelikle çevre illerden talep geldiğini belirterek şunları söyledi: 2011 yılında MTA’dan termal kuyular alınıp, kuyular alındıktan sonra mimari çalışmalar başladı otelimizde. Mevcut bölgede imar olmadığından dolayı imar çalışmaları ve alt yapılar geldi. 2018’de inşaata başlandı, 2020 senesinde ise otelimiz tamamlandı. 29 Ekim‘de ilk açılış törenimizi yaptık ancak pandemiden dolayı sadece bir buçuk ay hizmet verebildik. Havuzların kapanmasından dolayı otelimizi kapatmak durumunda kaldık. İkinci açılışımızı ise 19 Mayıs’ta yaptık. Bu süreçte ilk önce çevre illerden talepler gelmeye başladı. Bu talepler zaman içerinde arttı ve şuanda da yükselen bir grafiğimiz var.

“Mersin için önemli bir yatırım”

MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe ise termal otelin Mersin açısından çok önemli bir yatırım olduğunu ifade etti. Tepe, “Biz kent gazetecileri olarak kentin bütün sorunlarıyla, gelecekteki planlarıyla yakın ilişki içerisinde olan bir meslek gurubuyuz. Kamu adına denetleme yapar gazeteciler, bu şekilde mesleklerini icra ederler. Biz Mersin’in bir deniz, kum ve güneş turizmi ile biliyoruz ama ne yazıkki turizm anlamında istediği yerde olmadığını da biliyoruz.Biz deniz turizminin gelişmesini beklerken, bir anda termal turizmle tanıştık. Bu bize sürpriz oldu ama baktığınız zaman burası hep vardı, bu bölgenin suyunun özelliği hep bilinirdi. Ancak, böyle bir tesis ile Mersin’in bu özelliği ön plana çıkmış oldu. Önümüzdeki günlerde kent adına çok önemli bir yatırım olacağını hissediyoruz. Kent gazetecileri olarak, kentin tarihini ve geleceğini yazanlar olarak her anlamda kentimize fayda sağlayacak bu projenin yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MGC, YÖNETİMİ, BN HOTEL, THERMAL, SPA, TESİSLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA