26 Aralık 2025 Cuma

21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

Büyükşehir Ekipleri,Sahildeki Koşu Yolu Zeminini İyileştirdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri,yurttaşların Adnan Menderes Sahili’nde koşu ve yürüyüş aktivitelerini gerçekleştirdiği Kültür Park sınırları içinde yer alan koşu yolunun rutin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Ekipler, yoğun kullanım sonucu yıpranan ve çökme oluşan zeminde yeniden kiremit irmiği dökümü gerçekleştirdi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2021 Cuma 10:16   Okunma : 820

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların özellikle bahar ve yaz aylarında sıklıkla vakit geçirdiği sahil şeridinde rutin olarak yürüttüğü bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri bu kapsamda yurttaşların Adnan Menderes Sahili’nde koşu ve yürüyüş aktivitelerini gerçekleştirdiği Kültür Park sınırları içinde yer alan koşu yolunun zeminini iyileştirdi.

Park ve Bahçeler ekiplerinden koşu yoluna rutin bakım

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmayla Kültür Park’ta yer alan koşu yolu zemini daha sağlıklı hale getiriliyor. Ekipler, Kültür Park’taki koşu yolunda daha yumuşak bir zemin yaratmak için kiremit irmiği ile kapladığı zemini rutin olarak bakımdan geçiriyor.

İnsan sirkülasyonun fazla olduğu bölgede yoğun kullanım sonucu yıpranan ve çökme oluşan zeminde ekipler mucur temizliği yaparak,yeniden kiremit irmiği dökümü gerçekleştirdi.

Ekipler, ayrıca rüzgar nedeniyle bisiklet yoluna saçılan kiremit irmiğinin temizliğini de yaptı. İnsan ergonomisine daha uygun, dizlere rahatsızlık vermeyen ve meydana gelebilecek sakatlık riskini azaltan zemin sayesinde Mersinliler gönül rahatlığıyla spor yapabiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA