26 Mart 2026 Perşembe

09:40   MERSIN’DE SANAT DEVRIMI: 25 YıLLıK ÇıNAR ŞEHIR TIYATROSU REKORA KOŞUYOR!   09:31   ADANA’DA LEYLA ALATON RÜZGARı: "KENDI HIKÂYENIZI YAZMAKTAN KORKMAYıN!"   20:02   TÜRKIYE’NIN KıYı GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: 196 BELEDIYE İÇIN KRITIK YOL HARITASı!   16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”  
 
     
   

Kılıçdaroğlu: ’Yaklaşık 8 Milyon İnsanımız Hanesinin Elektrik Parasını Ödeyemiyor, Bu Böyle Gitmez, Değiştireceğiz Düzeni’


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2,1 milyon ailemiz, yani yaklaşık 8 milyon insanımız hanesinin elektrik parasını ödeyemiyor. Bu böyle gitmez. Değiştireceğiz bu düzeni!" dedi.

 

Tarih : 29 Ağustos 2021 Pazar 11:25   Okunma : 930

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2,1 milyon ailemiz, yani yaklaşık 8 milyon insanımız hanesinin elektrik parasını ödeyemiyor. Bu böyle gitmez. Değiştireceğiz bu düzeni!" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın kendisine verdiği yanıta karşılık verdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, Bakan Yanık'ın sözlerine ilişkin CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yanıtını alıntılayarak şu paylaşımı yaptı:

"Ülkemize çok yazık ettiler. Bilgiyi yıllardır gizliyorlardı ama bugün öğrendik ki; 2,1 milyon ailemiz, yani yaklaşık 8 milyon insanımız hanesinin elektrik parasını ödeyemiyor. Bu böyle gitmez. Değiştireceğiz bu düzeni!"

Öztrak, Bakan Yanık'ın, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mart 2019’dan beri ayda 2,1 milyon ihtiyaç sahibi haneye 68-137 TL arasında Elektrik Tüketim Desteği veriyoruz. Şimdiye kadar toplam desteğimiz 2,9 milyar TL’yi geçti. Farkındayım hızımızı takip etmek kolay değil ama biraz daha çaba beklemek hakkımız" sözlerine yanıt olarak; sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Genel Başkanımıza cevap vermeye kalkıp şecaat arz edeyim derken sirkatin söylemiş. 19 yıllık yönetimlerinin sonunda bu ülkede 2,1 milyon aile elektrik faturasını ödeyemiyor. Söylemek istediğimiz tam da buydu. Teşekkürler Sayın Bakan."

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, GENEL, BAŞKAN, KILIÇDAROĞLU, ELEKTRİK, PARASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA