30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

Toroslar’da Avrupa Hareketlilik Haftası, Milli Sporcularla Renklendi


Toroslar Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na, düzenlediği birbirinden renkli ve sportif etkinliklerle damga vurdu, spora ve sağlıklı yaşama dikkat çekti.

 

Tarih : 23 Eylül 2021 Perşembe 21:02   Okunma : 753

Toroslar Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'na, düzenlediği birbirinden renkli ve sportif etkinliklerle damga vurdu, spora ve sağlıklı yaşama dikkat çekti.

2021 yılı teması "Sürdürülebilir Ulaşım; Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik" olan haftanın son gününde belediye, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden milli sporcular Tuğçe Şahutoğlu (Çekiç Atma) ve Ersu Şaşma'yı (Sırıkla Atlama) gençlerle buluşturdu.

"Sporun Mutfağındakiler" adlı panel, yoğun ilgi gördü. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da panelde gençleri yalnız bırakmadı.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen panelde Milli Atletler Tuğçe Şahutoğlu ve Ersu Şaşma, katılımcılara kariyerlerindeki başarıları anlattı, tavsiyelerde bulundu.

Başkan Yılmaz; "Hedeflerinizi Yüksek Tutun"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan panel öncesi bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin'in gururu milli sporcuları Toroslar'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmasında tüm gençlere de seslenen Başkan Yılmaz; "Sizlerden isteğimiz kendiniz için bir hedef koymanız ve o hedefe ulaşmak için azimle çalışmanızdır" dedi.

"Spora ve Sağlıklı Yaşama Katkı Sunmaya Devam Edeceğiz"

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir hareketin, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması adına etkinlikler düzenlediklerini ve bir farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Başkan Yılmaz; "Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden milli sporcularımızla bir aradayız. Biz, onların sadece olimpiyatlara katılma sürecini biliyoruz. Ama onların bu başarılarında yıllar süren yoğun çalışmaları ve ailelerinin de desteği de var. Bu panel ile milli sporcularımızın, elde ettikleri başarıları sizlerle paylaşmalarını istedik. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizleri koşulsuz seviyoruz. Sizlerin de birer milli sporcu olarak yetişmeniz en büyük arzumuz. Bu anlamda geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almaları için çaba gösteriyoruz. Sevgimiz, saygımız olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Milli sporcularımız Tuğçe Şahutoğlu ve Ersu Şaşma da kendilerine uygun spor dallarını seçmişler. Disiplinli bir şekilde çok çalışmışlar, hedeflerini yüksek tutmuşlar ve başarmışlar. Olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil ettiler. Onlar çağımızın süper kahramanları. Her iki sporcumuzu ve ailelerini Toroslarımızda ağırladığımız için çok mutlu olduk" diye konuştu.

Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen panelin ardından Başkan Yılmaz, milli sporcuları tebrik ederek, hediyelerini verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Kendigelen ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mahmut Gül de milli sporculara çiçek ve plaket takdim etti.

"TOROSLAR'DA PEDALLAR "HAREKETLİLİK" İÇİN ÇEVRİLDİ"

Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında "Bisiklet Farkındalık Sürüşü" etkinliği de gerçekleştirdi.

Toroslar Belediyesi hizmet binası önünden başlayan etkinlikte; ilçe protokolü, belediye personeli, Mersin Bisiklet Derneği Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, Toroslar Belediyesi önünden bisiklet turu atarak, Toroslar İlçe Kaymakamlığı’na kadar pedal çevirdi.

İlçenin caddelerinde al bayraklarla donatılan bisikletler, yoğun ilgi gördü. Sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturulan bisiklet turunun ardından Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet'e bayrak takdimi yapıldı. Kaymakam Çenet, ilçede bu etkinlikleri düzenleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

"SPORUN MERKEZİ TOROSLAR'DA BİSİKLETLİ VE KOŞARAK ORYANTİRİNG HEYECANI"

Tüm spor dallarını gençlerle ve Toroslar halkıyla buluşturan Toroslar Belediyesi'nin, "Bisikletli ve Koşarak Oryantiring" etkinliği de yoğun ilgi gördü.

Harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor dalı olan Oryantiring etkinliği, Halkkent Mahallesi'nde bulunan Devlet Bahçeli parkında Yıldız Erkekler, Yetişkin Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yetişkin Kızlar kategorilerinde yapıldı. Heyecanlı geçen yarışların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları ile para ödülleri takdim edildi.

"TARTAN PİSTTE YÜRÜYÜŞ YAPTILAR"

Toroslar Belediyesi tarafından Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde bulunan Mehmetçik Parkı'na kazandırılan Tartan Pistte Yürüyüş etkinliği de Avrupa Hareketlilik Haftası'nın dolu dolu geçen programı arasında yer aldı. Çocuklar Tartan Pistte Yürüyüş yapmanın keyfini yaşadı.

Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarı Aziz Filiz ise spora ve sporcuya sunduğu desteklerin yanı sıra mahallelerine kazandırılan Tartan Pist için de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, MİLLİ SPORCULAR, AVRUPA, HAREKETLİLİK, HAFTASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA