9 Kasım 2025 Pazar

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

Başkan Kocamaz, “Mersin İdman Yurdu Küllerinden Yeniden Doğacak”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sultaşa Otel’de düzenlenen yemekte Mersin İdman Yurdu’nun yeni yönetimi ve takım oyuncuları ile bir araya geldi.

 

Tarih : 15 Kasım 2017 Çarşamba 00:13   Okunma : 1378

Mersin İdman Yurdu'nun Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, kulüp başkanı seçilen Hamit İzol’ü tebrik etmek ve oyunculara destek vermek amacıyla bir araya gelinen yemekte konuşan Başkan Kocamaz, “Ramazan ayında Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda verdiğimiz iftarda ben açık açık bu şekilde takımın yürütülemeyeceğini söyledim. Eğer burada hala eski anlayışla devam edecekseniz, parasız pulsuz sadece namınız yürüsün diye bu takımın kulüp başkanlığını yapacaksanız bu iş olmaz dedim. Arkadaşlar ısrarla bu işe devam edeceklerini söylediler. Nitekim takım Mersin’e yakışmayacak bir noktaya geldi. Televizyonlarda bilen bilmeyen insanlar bizim aleyhimizde ve Mersinliler aleyhinde konuşmalar yaptı. Bu işin böyle gitmeyeceğini biz gördük ve Hamit Beyle birkaç görüşme yaptık. Bu takım bu şekilde hızla uçuruma doğru gidiyor. Bir şeklide dur demek zorundayız dedik” dedi.

“Biz Mersin İdman Yurdu’na elimizden gelen desteği vereceğiz”

Konuşmasında oyunculara seslenen Başkan Kocamaz, “Geçen yıl birçoğunuz yine takımdaydınız. Ne kadar mücadele ettiğinizi biliyoruz. Kişisel olarak kabiliyetlerinizi biliyoruz. Aranıza yeni arkadaşlarda katıldı. Mersin İdman Yurdu küllerinden yeniden doğacak. Siz üzerinizdeki külü üflediniz. Bunun devam etmesi lazım ki Mersin’e moral versin. Etimesgut galibiyetiniz bile Mersin’de insanların gönlünü rahatlattı.  Biz Mersin İdman Yurdu’na önceden olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz. Yasal olarak belediyelerin bütçeden profesyonel kulüplere destek vermesi mümkün değil. Ama biz daha önce yaptığımız gibi yine birilerinden ricayla belli bir bütçeyi buraya aktaracağız. İnşallah Mersin halkı da sizin yeniden dirilişinizden umutlanır ve bu işe biraz daha sıcak bakmaya başlar” şeklinde konuştu.

“Yeter ki kendinize inanın ve yönetime güvenin”

Takım başarılı olduğunda tüm Mersin’in kendilerini destekleyeceğini ifade eden Başkan Kocamaz, “Biliyorsunuz, başarırsanız herkes yanınızda olur. Başaramazsanız herkes sizden uzak durur. Başardığınız zaman sanki o başarıyı kendileri yakalamış gibi gurur duyarlar. Ama biraz kötüye gittiğiniz zaman herkes size sırtını döner. Onun için insanları yanınızda tutmanız gerekiyor. Bunun için de başaracaksınız. Hepiniz delikanlı, civan insanlarsınız. Sizi yenenler sizden güçlü değil” ifadelerini kullandı.

Etimesgut galibiyeti hakkında konuşan ve takımı tebrik eden Başkan Kocamaz,“Sizler, yeter ki kendinize inanın ve yönetime güvenin. Geçmişteki tecrübelerden dolayı hepinizin kafasında soru işareti olduğunu biliyorum. Fakat arkadaşlar böyle zor bir zamanda, bu riski üstelendiler. Fedakârlık yapıyorlar. Böyle bir ortamda aslında hiç kimse görev almak istemez. Mersin’e ve Mersin İdman Yurdu’na olan bağlılıklarından böyle bir görevi üstlendiler. İnşallah kentin bütün dinamiklerinin harekete geçmesiyle, yönetime güvenmesiyle hem siz rahat edeceksiniz, hem de bizler bu moral bozukluğundan kurtulacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” diye belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  burhanettin kocamaz, sultaşa otel, hamit izol, mersin idman yurdu, mersin büyükşehir belediyesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA