19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Vahap Seçer, Başkan adayı olarak çalışmalara başladık.


CHP önceki dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalara başladığını söyledi. Seçer, “Partimizin gecikmeden 2019 yerel seçim stratejisini ve adaylarını belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Tarih : 23 Kasım 2017 Perşembe 07:06   Okunma : 1658

CHP önceki dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalara başladığını söyledi. Seçer, “Partimizin gecikmeden 2019 yerel seçim stratejisini ve adaylarını belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında  konuşan Vahap Seçer “2019’da seçilecek belediye başkanının şimdiden hazırlanması  lazım. 2019’a kadar geçecek süreyi kent'e ait sorunları tespit ederek,  bu sorunlara yönelik uzmanlarla bir araya gelip çalışmalarımızı başlattık. Ben görev adamıyım. Bana partim ya da partililerim tarafından görev tevdi edilirse o görevi en iyi şekilde yapmak için çalışmalarıma başlamış durumdayım” dedi.

2019’da yapılacak yerel seçimlerin ‘adeta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin provası olacağını’ kaydeden Seçer,  “Bu nedenle partimizin çok gecikmeden 2019 yerel seçim stratejisini belirlemesi gerektiğini düşünüyorum. İstanbul, Ankara, Antalya, Adana ve Mersin gibi illerde adayımız erkenden belirlenmeli ve stratejisi oluşturulmalı” diye konuştu.

Seçer, “Şu anda Mersin’i MHP’li bir başkan yönetiyor. Partililerimiz 2014’ün rövanşını 2019’da almak isteyecektir. Bu doğaldır. Ancak farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Mersin’i yönetecek belediye başkanının diğer illerin belediye başkanlarından farklı bir özelliğe sahip olması lazım. Hoşgörülü, ideolojik körlük içinde olmayan, tüm renkleri kucaklayabilecek bir yapıda olması gerekiyor” dedi.

2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin görüşlerini de paylaşan Seçer, “Referandumda bir araya gelen ve hayır cephesi olarak anılan kitlenin, Türkiye’yi yeniden çoğulcu parlamenter sisteme döndürme vaadiyle ortaya çıkan bir aday üzerinde uzlaşma sağlaması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, mersin büyükşehir belediyesimersin milletvekili.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA