31 Mayıs 2026 Pazar

10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Meclisi Kültür Merkezinde Toplandı


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan ve ilk etkinliğini ünlü sanatçı Fazıl Say’ın konseri ile gerçekleştiren Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi bu kez Mezitli Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Toplantısına ev sahipliği yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın başkanlık yaptığı, gündeme alınan konular ve komisyonlardan gelen raporların görüşüldüğü toplantıda tamamlanmış olan Kültür Merkezini ilk kez gezen meclis üyeleri tam not verdi.

 

Tarih : 3 Kasım 2021 Çarşamba 00:55   Okunma : 1111

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan ve ilk etkinliğini ünlü sanatçı Fazıl Say’ın konseri ile gerçekleştiren Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi bu kez Mezitli Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Toplantısına ev sahipliği yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın başkanlık yaptığı, gündeme alınan konular ve komisyonlardan gelen raporların görüşüldüğü toplantıda tamamlanmış olan Kültür Merkezini ilk kez gezen meclis üyeleri tam not verdi.

Toplantıda, Mezitli Belediyesi memur ve sözleşmeli personellere ilişkin sözleşmelerin yapılması için Başkan Tarhan’a yetki verilmesi, sermayesinin tamamı Mezitli Belediyesine ait Mutlu Mezitli Ltd. Şti’nin sermaye artırımı ile ilgili teklif, Merkez Cami Lojmanı olarak Mezitli Müftülüğüne 10 yıl süreyle yapılan tahsisin iptali ve Mezitli Cemevi inşaatında kullanılmak üzere Alevi Kültür Derneğine maddi yardım yapılması ile ilgili teklifin görüşülmesi gibi konular gündeme geldi.

Tüm kararların oy birliği ile alındığı meclis toplantısı sonrası konuşan Başkan Tarhan, yeni açılan Mezitli Belediyesi Kültür Merkezini meclis üyelerine tanıtmak amacıyla farklı bir mekânda buluştuklarını söyledi. Mezitli’nin, Kültür Merkezi ile birlikte kültür ve sanat kenti kavramının pekiştiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli’de insanlarımızın yaşadığı yerde mutlu olması adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha önce gösteri ve tiyatro salonu olmayan kentimizde önce son derece modern bir Amfi Tiyatro açarak çok sayıda etkinliğin Mezitli’ye taşınmasını sağlamıştık. Şimdi de CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı Kültür Merkezimizle de daha büyük organizasyonları kentimize taşıyabileceğiz. Geçtiğimiz günlerde konser veren değerli sanatçı Fazıl Say, yine ‘Adım Adım Cumhuriyet’ defilesini gerçekleştirdiğimiz Sayın Yıldırım Mayruk ve Sayın Barbaros Şansal Kültür Merkezimizle ilgili övgü dolu sözler sarf ederek farklı organizasyonları Mezitli’de yapabileceklerini söylediler. Özellikle alanlarında en üst sıralarda yer alan bu değerli isimlerin salonun akustiği ve ambiyansı ile son derece onur verici ifadeler kullandılar. Bu hepimizi çok mutlu etti. Mekanımızda sayısız etkinliklere ev sahipliği yapmayı planlıyoruz. Mezitli’ye ve Mersin’e hayırlı olsun” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA