26 Aralık 2025 Cuma

21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

Mezitli’ye Modern Balık Pazarı Açıldı..


Mezitli Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle Mezitli’de balık pazarı açıldı. Mezitli Deresi üzerinde Kadın Üretici Pazarı yanında haftanın 7 günü açık olacak olan Balık Pazarı’nda balık satışının yanı sıra pişirme ve evlere servis hizmeti de verilecek.

 

Tarih : 25 Kasım 2017 Cumartesi 08:03   Okunma : 1451

Mezitli modern bir balık pazarına kavuştu. Mezitli Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğinde açılan Balık Pazarı modern yapısının yanı sıra balık pişirimi ve evlere servis özelliğiyle bölgede bir ilk olma özelliğini taşıyor. Haftanın 7 günü Mezitli Deresi, Kadın Üretici Pazarı güneyinde bulunan köprü üzerinde hayata geçirilen Balık Pazarı’nın açılışı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek ve çok vatandaş katıldı.

BÖLGENİN EN MODERN BALIK PAZARLARINDAN BİRİSİ OLACAK

Açılış kurdelesini konuklarla birlikte kesen Başkan Tarhan, Mezitli halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Hızla büyüyen ve gelişen Mezitlimizde her şeyin olması için çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız her işte olduğu gibi Balık Pazarımızı da halkımızın yoğun talebi üzerine harekete geçirdik. Burada gerçekten mesleği balıkçı olan kişilerin dükkân açabilmesi amacıyla Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yardım istedik. Gerçekten işi balıkçılık olan, düzenli vergisini ödeyen Mersin’in en eski balıkçılarına pazarımızda yer verdik” diye konuştu.

BALIK SATIŞININ YANINDA PİŞİRİM VE EVLERE SERVİS YAPILABİLECEK

Pazarda balık satışının yanı sıra Mezitli Belediyesi’ne ait Mutlu Mezitli şirketi tarafından işletilen balık pişirim dükkânı da olacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Lüks balık lokantalarına gidemeyen ama balık yemek isteyen vatandaşlarımızı da düşünerek pazarımızda balık pişirimi yapılacak ve evlere kadar servis edilecek. Yine burada yemek isteyen vatandaşlarımız içinde masa ve sandalyeler koyarak uygun bir ortam hazırladık. İnsanımız dilediği her şeyi Mezitli’de bulsun. Kentinde yaşamaktan mutlu olsun istiyoruz. Talep olması halinde balık pazarımızı daha da büyütmeyi planlıyoruz” dedi.

HALKIMIZ ‘BURASI MEZİTLİ’ DİYEREK YAŞADIĞI KENTE SAHİP ÇIKIYOR

Mezitli’de yaşayanların kentin bu özel yapısının farkına vardığını ifade eden Başkan Tarhan, Vatandaşlarımızdan sık sık ‘Burası Mezitli’ vurgusunu yapmaya başlamasının kendisini gururlandırdığını da ifade etti.  Daha sonra misafirlerle birlikte balık tezgâhlarını gezen Başkan Tarhan, balıkçılarla sohbet etti. Balıkçılardan, ‘uygun fiyat’ sözü de alan Başkan Tarhan, balık pişirim dükkânında balık ekmek dağıtımı yaptı. Yoğun izdihamın yaşandığı dağıtımda balığın tadına bakan vatandaşlar tam not verdi. 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, balık pazarı, mersin ticaret ve sanayi odası.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA