20 Haziran 2025 Cuma

09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı   08:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”  
 
     
   

Üniversiteliler GİDERİK ile buluştu


Kurumsal firmaların Profesyonel Yöneticileri tarafından kurulan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) 2022 Dönemi hazırlıklarına devam ediyor.

 

Tarih : 14 Kasım 2021 Pazar 18:29   Okunma : 1665

Kurumsal firmaların Profesyonel Yöneticileri tarafından kurulan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) 2022 Dönemi hazırlıklarına devam ediyor. Divan Otel’de gerçekleştirilen Business Networking (İş Ağı) etkinliğine GİŞKAD Başkanı Mürvet BEYDAĞI, TURAB Başkanı Fahri KUŞ, MEPİAD Başkanı Özcan DEMİR, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan EGE, Tarsus Üniversitesi Kariyer Merkez Koordinatörü Dr. Nazmiye Ülkü PEKKAN, Çağ Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Eda Yaşa ÖZELTÜRKAY, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mikail EREN başta olmak üzere akademisyen, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Profesyonellerin Buluşma Noktası GİDERİK

Kurumsallaşma, Markalaşma, Dijitalleşme ve İnsan Kaynakları Uygulamaları konusunda 2010 döneminden beri çalışmalar yürüten Girişimci İnsan Kaynakları Derneği; İnsan Kaynakları Zirveleri, Kariyer Günleri, Kurumsal Eğitimler ve AKADEMİK gibi başarılı projelere öncülük ediyor.

GİDERİK; bir Sosyal Girişimcilik Projesidir

Açılış konuşmalarının ardından sunumlarını gerçekleştiren Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA;  Pandemi sürecinin sadece sağlık etkileri olan bir süreç olmadığını Pandemi sürecinden önce trend haline kavramların dijital teknolojilerle hem çalışma hayatımıza hem de sosyal hayatımıza hızlı bir şekilde girdiğini belirtti. Bugüne kadar Kariyer Günleri, İK Zirveleri, Akademik Projesi ve kurumsal eğitimlerle işgücü piyasasının taraflarına entegre bir biçimde destek sunmaya çalıştıklarını belirten ÖZADA; Pandemi sürecini yakından takip ettiklerini “Uzaktan Çalışma, Uzaktan Eğitim, Çevik Yönetim, Dijital Teknolojiler…” gibi kavramlar konusunda farkındalık yaratarak bir sosyal girişimcilik hareketi başlattıklarını söyledi.

Business Networking etkinliğinin Pandemi süreci sonrasında yaşanan değişimleri kurumlar, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, eğitim dünyası ve öğrenciler açısından değerlendirme fırsatı bulacağımız etkinliklerin ilki olarak değerlendirerek bunan sonraki süreci katılımcılarla birlikte planlamak istediklerini belirtti.

Bugüne kadar üniversiteler, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, özel sektör firmaları başta olmak üzere 19 kurum ve kuruluşla işbirliği protokolü imzaladıklarını, Pandemi süreci sonrasında da işbirliği kültürünü dahada genişleteceklerini belirten ÖZADA, yoğun ilgiyle karşılaştıkları iş ağı buluşmalarını (businessnetworking) yaygınlaştıracaklarının altını çizdi.

8 İletişim Grubunda 130 Kişi fikirlerini paylaştı

Açılış konuşmalarının sonrasında 8 iletişim Grubunda yer alan profesyonel yöneticiler ve koordinatörler eşliğinde üniversite öğrencilerine yönelik etkinlikler, iş dünyası ile eğitim hayatını bir araya getirecek projeler, kurumlar arası iletişim, üniversite-sanayi-kent işbirliğinin geliştirilmesi gibi konu başlıklarında çalışmalar yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÜNİVERSİTE, GİDERİK, GİŞKAD, TURAB, MEPİAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA