7 Mayıs 2025 Çarşamba

15:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MINIK ÖĞRENCILERIN SORULARıNı YANıTLADı   15:39   MEZITLI`DE 3 FIDAN, DÜZENLENEN TÖRENLE ANıLDı   13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:54   VOLKAN KONAK`ıN ISMI, YENIŞEHIR`DEKI KÜLTÜR MERKEZINDE YAŞAYACAK   10:14   SILIFKE 3. EDEBIYAT FESTIVALI SONA ERDI   09:57   MERSIN`IN SIMGE YAPıSı TAŞ BINA, KENT MÜZESI`NE DÖNÜŞÜYOR   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN DARıSEKISI ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ`NDE HıDıRELLEZ ETKINLIĞI   09:13   BELEDIYELERIN SORUNLARıNı BAKANLARLA GÖRÜŞEN TBB BAŞKANVEKILI KARALAR: “SORUNLARı ÇÖZEMEZSEK CUMHURBAŞKANı`NDAN RANDEVU ISTEYECEĞIM”   08:33   CHP PM ÜYESI TANAL`DAN ‘`ÜÇ FIDAN`` MESAJı: ``ONLARA MAHCUP OLDUK, ÜLKE HALA TAM BAĞıMSıZ DEĞIL``   01:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, ANKARA TICARET ODASıNı ZIYARET ETTI   01:37   CHP ŞANLıURFA MILLETVEKILI TANAL: DENIZ GEZMIŞLER`IN IDAMı SIYASIYDI. BUGÜN DE EKREM İMAMOĞLU`NUN CEZAEVINDE KALMASı SIYASI   22:12   KADıNLAR VAHŞICE KATLEDILEN BAHAR AKSU IÇIN TOPLANDı...NUR SÜRER: HER GÜN ORTALAMA ÜÇ KADıNıN ÖLDÜĞÜ ÜLKEDE BU KADıNLAR NASıL ÜÇ ÇOCUK DOĞURACAK!   21:07   CHP MYK TOPLANDı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "BIR KORUMA ZAFIYETI GÖRMÜYORUM, ERIŞILEBILIR BIR SIYASETÇI OLMAK BENIM TERCIHIM"   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: BEREKETIN VE DILEKLERIN SIMGESI HıDıRELLEZ KUTLU OLSUN   17:01   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı… ALI MAHIR BAŞARıR: “HAFTAYA TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN GENEL KURULDA GÖREV ALMASıNı BEKLIYORUZ. YOKSA MECLIS`TE BÜYÜK SıKıNTıLAR OLUR”   16:16   YENIŞEHIR BELEDIYESI EVLENDIRME MEMURLUĞU`NDA "05.05.2025" YOĞUNLUĞU   14:20   CHP MYK TOPLANDı, ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı GÜNDEMDE... “BIRILERI YINE BIR OYUN KURMAYA ÇALıŞıYOR”   12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"  
 
     
   

Taşerona kadro sevinçle karşılandı..


Mersin’de Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü’nde çalışan taşeron işçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taşeron işçinin bulundukları yerde kadro alacaklarını açıklamasıyla büyük sevinç yaşadı.

 

Tarih : 11 Aralık 2017 Pazartesi 02:28   Okunma : 2905

Mersin’de Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü’nde çalışan taşeron işçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taşeron işçinin bulundukları yerde kadro alacaklarını açıklamasıyla büyük sevinç yaşadı.

Atölye çay ocağında mesai saati dışında toplanan işçiler birbirlerini sarılarak tebrik etti. Bazı işçiler de mutluluktan gözyaşı döktü. Taşeron işçilerin sevincine Hizmet İş Sendikası Tarsus Şube Başkanı Hüseyin Gün de ortak oldu. İşçiler Türkiye’nin kalkınması, geleceği, barışı ve kardeşliği için hep birlikte bir dünya devleti olması için çalışacaklarına söz verdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taşeron işçilerle ilgili yaptığı açıklamayı sevinçle karşıladıklarını ifade eden Hüseyin Gün, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükümetimiz, Bakanlarımız ve sendikamız hep birlikte çalışarak uzun yıllardır devam eden bir sorunun çözümünü sona getirmiş oldu. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza ortaya koyduğu bu iradesinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar verdikleri örnek mücadeleden ötürü karayollarında çalışan sendikamız üyesi arkadaşlarımızı kutluyorum. Kadro analarının ak sütü gibi helaldir. ” dedi.

Taşeron işçiler adına konuşan Gürhan Demirci desöylemlerin biran önce yasalaşarak yürürlüğe girmesini isteyerek, “Cumhurbaşkanımızın herkese daimi işçi kadrosu verilmesiyle ilgili yapmış olduğu açıklama bizleri sevindirdi. Bu açıklamaların meclise gelip yasalaşmasını bekleyeceğiz. Ancak o zaman tam manasıyla sevinebileceğiz. Taşeronluk, Türkiye’de bitecek, bitmeli de. Herkese ayrımsız kadro verilmeli. Yıllardır bunun için mücadele ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın açıklaması kısa zamanda meclis genel kuruluna gelir ve resmi gazetede yasa olarak yayımlanır. Hep birlikte sevincimizi davul zurna çalarak yaşayacağız. Ümit ediyoruz ki bu çok kısa zamanda gerçekleşir.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  mersin, taşeron, karayolları, cumhurbaşkanı erdoğan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA